Ezekre figyelj, ha randizol

Ezekre figyelj, ha randizol

helloladies.hu
hirdetes

Egy ideális világban mindenki tiszteli és megérti a másik fél szükségleteit. A valóságban azonban a randizás tele lehet szerencsétlenkedéssel, félreértéssel és elköteleződési gondokkal. Nem kell tökéletesnek lenned, mivel ez lehetetlen, de birtokában lehetsz néhány olyan tulajdonságnak és képességnek, amivel először magaddal, aztán másokkal is könnyebben boldogulsz. Ha úgy kezded, hogy őszinte vagy és tiszteled a másikat, máris jó alapokra építkezel. Minden lépésnek az a lényege, hogy előbb magaddal, aztán a másikkal barátkozz meg, pont, mint ahogy egy állásinterjún csinálnád. A randizás mindig kihívás, de a megfelelő eszközökkel könnyebb lehet.

Ezekre figyelj, ha randizol

Legyél jó megfigyelő


Rengeteg nonverbális kommunikációs eszköz van, mint például a testbeszéd, és szemkontaktus. Ha veszed a jeleket, hogy tényleg tetszel-e a másiknak, vagy nem, máris sok időt spórolsz meg és kínos helyzetektől mentheted meg magad. Ha érted a testbeszédet, jobban fogod tudni, hogyan értelmezd a jelzéseit, és hogy van-e kötődés a potenciális partnerrel. Ez ugyanis elárulhatja neked, hogy barátként tekint rád, vagy tetszel neki, illetve azt is, hogy mik azok a témák, amikről szívesebben beszél. Ezt tanulmányozhatod egyszerűen úgy is, ha más embereket figyelsz, és olyan, mintha kicsit bele látnál másokba. Ha kimozdulsz valahová figyelj meg olyan párokat, akik randiznak, és próbáld meg eldönteni, hogy a lányt érdekli-e, mit mond a fiú. Ha igen, akkor előre hajol és szemkontaktust vesz fel, sőt még az is lehet, hogy kacag és piszkálja a haját.

hirdetes


Kommunikáció

hirdetes


Ha képes vagy kommunikálni, azt jelenti, hogy hallgatsz és beszélsz is. Mutass érdeklődést a randin. Ezt úgy is megteheted, hogy kifejezed az elismerésedet és értékelésedet arról, amit megosztottak veled. Kérdezz és ne csak érdekes legyél, de érdeklődj is. A nézés és bólogatás csak egyszeri, rövid randikat eredményez. Legyél nyitott, miközben megosztod az érzéseidet, élményeidet. Az, hogy hogyan kommunikáltok, már árulkodó jel, hogy mire számíthatsz a jövőben. Megalapozhat, de meg is szakíthat egy kapcsolatot. Legalább három kérdést tegyél fel, még akkor is, ha annyira nem érdekel a téma. Ezzel tudatod, hogy lehet, hogy nem tudsz róla sokat, de nem is vagy érdektelen azzal kapcsolatban, amit mond.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

10 nő elküldte a férjének üzenetben, hogy szeretlek, a reakciók megdöbbentők

2019-07-16

10 nő elküldte a férjének üzenetben, hogy szeretlek, a reakciók megdöbbentők

Egészen elképesztő és meglepő válaszok érkeztek azokra az üzenetekre, melyek a feleségek küldtek férjüknek. Az üzenetben az állt, hogy szeretlek.

12 ok, amiért szingli vagy, még akkor is, ha jófogás vagy

2019-07-09

12 ok, amiért szingli vagy, még akkor is, ha jófogás vagy

Csodálatos vagy, igazi jófogás, és egyedülálló. Mit csinálsz rosszul? Abszolút semmit. Következzen 12 ok, miért vagy egyedülálló még akkor is, ha mások szerint valakinek, neked aztán tényleg nem kéne annak lenni.

Van közös jövőtök? Ezt a 9 kérdést tedd fel magadnak, és kiderül

2019-07-09

Van közös jövőtök? Ezt a 9 kérdést tedd fel magadnak, és kiderül

Ha te is égetted már meg magad korábbi kapcsolataid során, érdemes már az elején feltenni néhány kérdést, vajon a mostani srác ér-e annyit, hogy rá szánd az idődet. Hogy kitaláld van-e jövője a kapcsolatnak, az alábbi kérdéseket gondold át, és legyél teljesen őszinte magaddal!

Ezeket kérdezd meg az első randin - a válóperes ügyvédek szerint

2019-07-02

Ezeket kérdezd meg az első randin - a válóperes ügyvédek szerint

Kevés embernek van élesebb szeme a kapcsolatok piros zászlóihoz, mint egy válóperes ügyvédnek. Ők ugyanis elsőkézből láthatják, hogy a személyes ellentétek milyen gyorsan fordulnak át akkora haragba, hogy az egyik fél ki akar szállni. Ez az oka annak, hogy meglepően jó randizással kapcsolatos tanácsokat tudnak adni. Pedig milyen logikus! Elmondták

10 profi tipp a tökéletes esküvő megszervezéséhez

2019-01-16

10 profi tipp a tökéletes esküvő megszervezéséhez

Életed egyik legfontosabb napjára talán nem is lehet igazán felkészülni személyesen, azonban azt biztosíthatod, hogy mind ti, pároddal, mind pedig a meghívottak jól érezzék magukat. Máris felsorolunk 10 tippet, amik pontosan ebben hivatottak segíteni!

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

2019-06-24

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

Mitől lesz egy nő erős? Egyéb tényezők mellett a küzdelem, tapasztalat és önzetlenség nagy szerepet játszik abban, hogy valaki megerősödjön. Egy erős nő bírja a fájdalmat, túljut a szívszaggató élményeken, és képes megbocsátani. Egy erős nő megjárta már a mély és veszélyes vizeket és addig tartotta bent a lélegzetét, amíg csak lehetséges. Ez a fajt

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
133 409
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 545 091
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 111

Átlagos értékelés: 4.7