Ez a legjobb kézkrém amit valaha használtam, próbáld ki te is!

Bettina

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Készítsd el te is a börödnek megfelelő házi készítésű kézkrémet. Így fogsz megfeledkezni a drága kozmetikumokról, amik nem hozzák a várt hatást a bőröd számára. Mert nem mindegy, hogy mit kenünk magunkra!!!!

Te is küzdesz azzal, hogy melyik lenne a legjobb krém a hideg időben kezednek? Te is kipróbáltál már millió és egy kézápolót, amire vagyonokat költöttél, de nem volt semmi eredménye? Én is… Minden évben nagy kihívást jelentett számomra az, hogy megvédjem a kezeimet a kiszáradástól. Miután számos nagy márkaneveken vagyok túl és egyik sem hozott hatásos és hosszan tartó eredményt úgy döntöttem, hogy elkészítem azt a krémet ami valóban segít a kezemet hidratálni és egészségesen tartani a bőrömet a kiszáradás ellen. Próbáljátok ki ti is, néhány olcsó hozzávaló kell, de nagyon hatásos és bőröd igazán hálás lesz érte, amit jelezni is fog a puhaságával neked!

 

 

 

Általában az arc épolása nagyobb szerepet kap az ápolás szempontjából mint a kezünk, pedig az utóbbira is nagyon fontos lenne oda figyelni! Segítünk abban, hogy természetes kézkrém készítésével óvd meg a kezedet a kiszáradástól és, hogy olyan házi készítésű kézkrémed legyen, amit minden nap szeretni fogsz használni! 

hirdetes

 

 

Igaz, hogy a drogérákban már lehet olcsón kapni krémeket, de nemárt óvatosnak lenni ezekkel, nem mindegy, hogy mit kensz a bőrödre!!! A legtöbb termék tele van kőolaj származékkal, ami lassítja a sejtfejlődést, roncsolja a bőrt, tehát ezek a krémek hosszú távon épp az ellenkező hatást váltják ki a bőrödből mint amit el szeretnél élni. Természetesen ezek között is vannak kivételek, de akkor is azt javasoljuk, hogy próbáld ki azokat a termékeket, amit saját magadnak készítesz el. 

hirdetes

 

 

Mézes kézkrém:

  • 20 g kakaóvaj
  • 4-5 csepp illóolaj
  • 4 evőkanál körömvirágolaj
  • 5 g méhviasz
  • 2 ek desztillált víz

Olvaszd fel a méhviaszt és a kakaóvajat egy lábosban és ehez add hozzá a körömvirágolajat és alaposan kevergesd folyamatosan. Ez ha átlátszóvá válik húzd le a tűzről. Keverd habosra és add hozzá a vizet, keverd addig míg krém állagú nem lesz. Várd meg hogy kihüljön és már használhatod is. Kb 1 évig áll el hűvös helyen, javasolt, hogy a hűtőben tartsd. Ha úgy látod, hogy az alkotóelemek külön választódtak, akkor egy tk segítségével keverd egybe használat előtt, de ettől ne aggódj, nem fog veszíteni egyáltalán a hatásából. 


Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Legnépszerűbb cikkeink