notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

10 jel, hogy megtaláltad a számodra tökéletes fogorvost - ilyen egy jó szakember

hirdetes

10 jel, hogy megtaláltad a tökéletes fogorvost

TK

Sokunk számára több szempontot kell figyelembe venni, amikor eldöntjük milyen szakembert választunk fogászati kezeléseink kapcsán – nem csak a beteggel való bánásmód lényeges, de a tiszta, vendégszerető környezet mellett a rendszer rendezettségét is fel kell mérnünk, ahol időpontot fogunk foglalni. De elgondolkoztál valaha, hogy mi tesz valakit jó fogorvossá és hogy a Tiéd megfelel-e ezeknek az elvárásoknak? A rengeteg szakember közül hogyan tudod kiválasztani a legmegfelelőbbet? Fontos felvázolni, hogy mi tesz valakit egy jó fogorvossá, amikor a saját egészségügyi helyzetünket nézzük vagy éppen egy új szakembert szeretnénk keresni. Ha azon tűnődsz a Te fogorvosod jónak számít-e, úgy gondoljuk, hogy ez a 10 tulajdonság, ami egy jó szakembert eredményez.

Fogorvos

1.    Aktívan meghallgat


Egy jó fogorvos segíteni akar, ugyanakkor a legjobbak éppen annyira képesek lesznek meghallgatni, mint amennyire tudásukat felhasználni a kezelés során. A jobbak ugyanis nem sajnálják az időt arra, hogy meghallgassák kételyeidet, sose fognak siettetni, hogy a kezelés végezte után hagyd el a rendelőt – emellett pedig mindent meg fognak tenni, hogy csökkentsék azokat a tényezőket, amik miatt kellemetlenül érezheted magad, mint például a kezeléstől való félelem.


2.    Tájékoztat


Mivel nem jártál fogorvosi szakképzésre, kénytelen vagy szakemberedre hagyatkozni szájhigiéniád, egészségügyi problémáid, illetve azok kezelési módszereivel kapcsolatban. Ideális esetben a fogorvos készségesen rá fogja szánni az időt arra, hogy teljeskörű tájékoztatást nyújtson a kezeléssel kapcsolatos lehetőségekről, és meg fog dolgozni azért, hogy bizalmadba férkőzhessen – ebbe beletartozik nem csak a helyes fogmosás technikájának a megtanítása, de a kezelésednek a lépésről lépésre történő elmagyarázása is, amennyiben az szükséges.

hirdetes


hirdetes
3.    Tiszteletben tartja az idődet


A figyelmes fogorvosok pontosak, és megfontolják a kitűzött célt, amikor kezelést ajánlanak. Vannak olyan szakembereik, akik felhívnak vagy üzenetet küldenek, hogy biztosan ne feledkezz meg Te sem a közelgő fogászati kezelésedről, emellett pedig abban is segítenek, hogy a jövőbeli időpontokat is könnyedén időbeosztásodhoz igazítsák.

 

 

Cikkünk még ért véget – amennyiben érdekel folytatása, lapozz!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

A baba első foga: 5 dolog, amit minden szülőnek tudnia kell

2021-10-19

A baba első foga: 5 dolog, amit minden szülőnek tudnia kell

A fogzás egy nagyon fontos dolog a csecsemők életében. Sok szülőt kihívás elé állítja ez a folyamat, ezért összegyűjtöttünk néhány hasznos tudnivalót, fontos tippet.

A korai fogszabályzás 5 legnagyobb előnye- ezt minden szülőnek tudnia kellene

2021-11-22

A korai fogszabályzás 5 legnagyobb előnye- ezt minden szülőnek tudnia kellene

Sok gyerekkori probléma megoldására fiatal korban sokkal egyszerűbb és hatásosabb, így van ez a fogakkal is. Nézzük milyen előnyökkel jár a korai fogszabályzás!

A tökéletes alak titka – használj Te is francia súlyzórudat!

2021-10-29

A tökéletes alak titka – használj Te is francia súlyzórudat!

Manapság számtalan oka lehet annak, hogy elkezdünk edzeni. Mégis, ha sikeres edzéstervvel szeretnénk rendelkezni, érdemes egy súlyzórúd mellett dönteni.

Félsz a fogászati beavatkozásoktól? Válaszd az altatós fogászatot!

2021-10-29

Félsz a fogászati beavatkozásoktól? Válaszd az altatós fogászatot!

Amennyiben Te is félsz fogorvoshoz járni, s a legtöbb kezelés hallatán már a hideg is kiráz, akkor az altatásos fogászat segíteni fog - ismerd meg most!

Minden a kézisúlyzókról – így hozd ki magadból a maximumot edzéseid során

2021-09-30

Minden a kézisúlyzókról – így hozd ki magadból a maximumot edzéseid során

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életvitelre való törekedvés – edzéseinken pedig sokat segíthet egy kézisúlyzó, nézzük, hogyan.

Hozd ki magadból a legtöbbet!

2021-04-24

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Nem is olyan sokára itt a nyár, ideje elkezdeni készülni, hogy igazán kirobbanó formában legyél! És hogy hol kezdj neki? Először is olvasd el ezt a cikket!