notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk a szakítás jeleit, A férfiak így viselkednek, ha szakítani akarnak, Ezek a jelek arról árulkodnak hogy a párod szakítani akar

hirdetes

Jelek, amikből tudhatod, hogy dobni fognak

helloladies.hu

Ha a párunk szakít velünk az mindig szívás, de különösen lesújtó lehet, ha teljesen váratlanul ér minket. Még ha egyáltalán nem is számítunk rá, nagy valószínűséggel akkor is voltak apró jelek, amikkel már éreztette velünk, hogy ki akar szállni, egyszerűen csak nem vettük észre. Ha a barátod az alábbi 10 jel valamelyikét mutatja, lehet, hogy készen áll, hogy véget vessen a dolognak.

Jelek, hogy a férfi szakítani fog

A kommunikáció lelassul


Néha gödörbe kerülünk, és valójában már nem nagyon van egymásnak mit mondanunk. De ha a kommunikáció gyakorlatilag megszűnik, azt is jelenetheti, hogy közeleg a szakítás. Ha már egyáltalán nem beszél veled, akkor érzelmileg már kizárta magát a kapcsolatból. Ez azt jelenti, hogy nem fog sietni, hogy megnézze a telefonját, írtál-e neki, vagy hívtad-e, és nem fog keresni, hogy megossza veled, mi van vele. Addig, amíg beszéltek van remény, de ha ez abbamarad, akkor valószínűleg vége van.


Ha veled kell időt töltenie, azt kötelességként éli meg


Ha neked kell mindent megtenned, hogy veled legyen egy kicsit, jó eséllyel nem érdekli már a kapcsolat. Az egy dolog, ha elfoglalt és nyomós oka van, de ha hezitál, hogy minőségi időt töltsetek el együtt, vagy gyenge kifogásokkal áll elő, az azt jelzi, hogy nem akarja rád és a kapcsolatotokra pazarolni az idejét és dobni készül.

hirdetes


Könnyen ideges lesz


Legyünk őszinték, néhány férfi a mindennapok során is könnyen dühbe gurul, de ha szokatlanul frusztrált, vagy komoly kirohanásai vannak feléd, az nyilván rossz jel. Ha nem kell sok hozzá, hogy kiboruljon, akkor vagy rejteget valamit, vagy tudat alatt próbál ellökni magától. Ha utóbbi, akkor csak idő kérdése, mire rájön, hogy valójában szakítani akar.


Már nem dicsér meg

hirdetes


Teljesen természetes, hogy a kapcsolat előrehaladtával már kevesebbszer dicsér meg, mint az elején, de nem kellene teljesen elhanyagolnia. Ha elmaradnak a bókok, az azt jelentheti, hogy már nem szeret, a következő lépés számára pedig, hogy kiutat keressen a kapcsolatból.


Nem beszélgettek


Ha valakivel sok időt töltesz együtt, vannak időszakok, amikor komolyabb, vagy mély társalgásokat nem tudtok folytatni, és csak a csevegés marad. Azonban, ha már erre sem hajlandó, az nem jelent jót a kapcsolatotokra nézve. Ha már nem akar veled beszélgetni, hogy kitöltse a csendet, az egy jel, hogy az érdeklődése erőteljesen alábbhagyott. Ezenkívül ez egy kis távolságot is üt közétek, ami csak megerősíti abban, hogy nem illetek össze, és kiutat kell keresnie.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Honnan tudhatod, hogy egy férfi unatkozik melletted és kiszállna a kapcsolatból?

2020-08-10

Honnan tudhatod, hogy egy férfi unatkozik melletted és kiszállna a...

Úgy érzed, hogy a kapcsolatod gödörbe került? Itt van 6 jel, hogy a férfi, akivel együtt vagy már kiszállna a kapcsolatból és más lehetőségek után néz!

Jelek, hogy egy férfi „feleség alapanyagként” lát téged!

2020-08-04

Jelek, hogy egy férfi „feleség alapanyagként” lát téged!

Ha egy nap szeretnél megházasodni az első lépés az, hogy találnod kell egy olyan férfit, aki „feleség alapanyagként” lát téged (és persze te őt „férj alapanyagként”). Megmutatjuk, mik azok a jelek, amiket figyelhetsz!

Így döbbents rá egy pasit, milyen butaság volt dobnia téged!

2020-07-27

Így döbbents rá egy pasit, milyen butaság volt dobnia téged!

A szakítás mindig szívás, de még inkább az, ha úgy tűnik, a volt barátodnak még csak nem is hiányzol. Erre nincs mentség, de lehet, hogy csak megjátssza, vagy egy idióta, aki nem is tudja, mit hagy ki – akárhogyan is, itt van néhány módszer, amivel emlékeztetheted, hogy 10/10-es nő vagy és hogy mennyit veszít veled!

4 kérdés, amit tegyél fel egy férfinak, mielőtt hozzámennél feleségül

2020-07-21

4 kérdés, amit tegyél fel egy férfinak, mielőtt hozzámennél feleségül

Mielőtt a partnereddel úgy döntenétek, hogy összekötitek az életeteket, érdemes feltenni egymásnak néhány kérdést, hogy ez az elhatározás valóban egy életre szóljon és később ne legyen megbánás a vége.

Trükkök, hogy sokáig ne kelljen a lakás berendezésére költened!

2020-08-11

Trükkök, hogy sokáig ne kelljen a lakás berendezésére költened!

Ha te is örömmel szépítgeted az otthonodat, azonban ahelyett, hogy új dolgokkal tudnád feldobni a lakást, mindig arra kell költened a pénzedet, hogy a régieket cseréld le, mert olyan hamar elhasználódnak, nem vagy egyedül. Lássuk, hogy milyen trükköket vethetünk be annak érdekében, hogy a dekoráció és lakberendezési tárgyak szinte örökre kitartsana

Nutellás brownie mindössze két hozzávalóból

2020-08-04

Nutellás brownie mindössze két hozzávalóból

Vajon tényleg működik ez a hihetetlenül egyszerű Nutellás brownie recept, vagy ez is egy olyan „trükk”, ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? Kiderítettük a választ!


Csajos Érdekességek Férfi Párkapcsolat Szerelem