notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ahogy az interjúkra, úgy a munkahelyi viseletre is van egy „etikett”, amit érdemes betartani. Nem csak azért, mert néhány ruhadarab egyszerűen nem illik a munkába, hanem azért is, hogy ne nézzenek ki onnan. Íme, 10 ruhadarab, melyet soha ne viselj munkahe

hirdetes

10 ruhadarab, melyet soha ne viselj munkahelyen!

helloladies.hu

Ahogy az interjúkra, úgy a munkahelyi viseletre is van egy „etikett”, amit érdemes betartani. Nem csak azért, mert néhány ruhadarab egyszerűen nem illik a munkába, hanem azért is, hogy ne nézzenek ki onnan. Íme, 10 ruhadarab, melyet soha ne viselj munkahelyen!

Ahogy az interjúkra, úgy a munkahelyi viseletre is van egy "etikett", amit érdemes betartani. Nem csak azért, mert néhány ruhadarab egyszerűen nem illik a munkába, hanem azért is, hogy ne nézzenek ki onnan. Íme, 10 ruhadarab, melyet soha ne vise

1.    Flip-flop

A strandra tökéletes, de az irodába már annál kevésbé való egy műanyag vagy gumis papucs.

 

 

2.    Rácsos harisnya

Ma már nem divat, de egyébként sem illik munkahelyre sem a rácsos, sem pedig egyéb, kihívó változata.

 

 

3.    Túl feszes ruhák


A feszes, teljesen testre simuló ruhák sem illenek munkahelyre, hagyd meg inkább az esti partira. Legyen kicsit lazább a ruha és a hosszára is nagyon figyelj, ne legyen túl rövid!

 

4.    Vizes haj

Vizes hajjal nem illik munkahelyen megjelenni – itt persze nem arra gondolok, hogy hajmosás után bárki is elindulna dolgozni, hanem arra, ha például valaki elázik.

hirdetes

 

5.    Rövidnadrág

Ha nem vagy szoknya párti, hanem inkább a rövidnadrágokra voksolsz, akkor inkább elegáns darabokat válassz! A túl rövid, túl színes vagy szakadt stílus mindenképp kerülendő!

 

 

6.    Átlátszó felső

Bár az átlátszó felső nagyon nagy divat mostanság, a munkahelyre mégsem illik!

hirdetes

 

 

7.    Átlátszó fehérnemű

Egy átlátszó fehérnemű irtó ciki tud lenni – még akkor is, ha egy szexi darab van rajtad. Nadrágvásárlásnál nagyon figyelj, hogy ne legyen túl áttetsző darab, de ha mégis, akkor viseld hosszított fazonú felsővel.

 

 

8.    Edzőcipő

Számtalan divatos darab közül válogathatunk, miért pont edzőcipőben mennénk dolgozni…?!

 

 

9.    Sapka

Még ha el is indulsz például baseball sapkában, semmiképp sem legyen rajtad a munkahelyen. Régen a férfiak is mindig levették, tedd Te is így!

 

 

10.    Pánt nélküli felsők


Egy pánt nélküli felső vagy ruha sem való munkahelyre – túl kihívó egy ilyen közegbe. Utcai viseletre vagy buliba azonban tökéletes!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes