notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Legcsodálatosabb tulajdonságok amikért hálásak lehetünk az erős anyáknak.

hirdetes

10 tulajdonság amit csak az erős anyukák képesek megtanítani

Bettina

Édesanyának lenni hivatás, küldetés, feladat, egy meg nem szűnő feladat, kaland, kihívás, stressz, adrenalin, öröm, boldogság és sorolhatnánk. Ami biztos, hogy a világon a legcsodálatosabb és a legnemesebb dolog! Ezektől a nőktől tanuljuk meg a legtöbbet, ezek az erős nők készítenek fel igazán az életre. A lista végtelen hosszú, de összegyüjtöttünk 10 olyan dolgot amiért hálásak lehetünk ezeknek az erős nőknek azért, hogy átadták nekünk: 

erős nők

1, Megtanulod, hogy mi az a feltétel nélküli szeretet

Nap mint nap látod, hogy anyukád milyen erős nő és feláldozta az életét azért, hogy rólad gondoskodjon. Minden helyzetben tudsz számítani rá és mindig el tud látni hasznos tanácsokkal. Őt mindig mosolyogni látod és és örömmel tölti el, hogy adhat neked többet és többet. Tőle tanultad meg, hogy milyen az a feltétlen szeretet és tudod, hogy ezt mástól vagy máshol nem tudtad volna megtanulni. 

2, Megtanulod, hogy nincs lehetetlen

Megtanulog, hogy akkor is erősnek kell lenned amikor úgy érzed, hogy az egész világ ellen van. Nem adhatod fel a cél előtt és mindenért küzdened kell, mert csak rajtad múlik, hogy elérd a célod. Ő tanít nem arra, hogy a lehetetlen mint fogalom nem létezik a te szótáradban és egyetlen dolog ami te és a céljaid közé állhat az te magad vagy. Ő az aki annyira hisz benned, hogy neked eszedbe sem fogn jutni, hogy megkérdőjelezd azt, hogy: - képes vagyok erre? 

3,Magtanulod, hogy szeresd magadat

Nincs is fontosabb annál, hogy szeresd magadat. Ez az első lépcsőfok arra, hogy szeress másokat is. Így leszel kiegyensúlyúzott, harmónikus és így tudsz a legjobb formád szerint szeretni másokat is. Az erős nő szereti magát. Nem keresi a hibát magában, mert tudja, hogy a szépség az nem kívülről fakad és nincs hozzá egy fekete-fehér checklist, hogy mi a szép. Az erős nő tudja, hogy ő úgy tökéletes ahogy van – ahogy anyukája látja és mondja, mert az úgy igaz

hirdetes

5, Megtanulod, hogy nőnek lenni nem egyszerű

Találkozni fogsz az élet során nem is egyszer olyan helyzetekkel amikor nem fog számítani a véleményed. Nem fogják figyelembe venni az ötleteidet, gondolataidat, céljaidat….mert te csak egy nő vagy. Ezek a helyzetek erősebbé fognak tenni és megtanulod, hogyan érvelj úgy, hogy mindenki figyeljen és mindenkit érdekeljen az amit mondasz, mert nekik számít az, hogy te ezt, hogy gondolod. 

6, Megtanulod, hogy mindig csak előre

hirdetes

Képes leszel elengedni azokat a dolgokat az életben amikről tudod, hogy nem építő jellegűek és csak hátráltatnak abban, hogy elérd a célodat. Megtanulod, hogy muszáj elengedni azokat az embereket, akik nem tudnak minimum veled egy tempóban haladni. Nem adsz azokra a véleményekre amikben kételkedsz, de pozitívan veszed az építő jellegű kritikát és tanulsz belőle. 

7, Megtanulod, hogy váltsd ki másokból a tiszteletet

Te sosem leszel dicsekvő, még akkor sem, ha te vagy a köreidben a legsikeresebb. Nem beszélsz másoknak magadról és nem rólad szól minden. Az emberek ha kíváncsiak akkor elmeséled a sikereidet, de amig ők nem kérdeznek te nem hozod fel magadtól a társaságban. Tudod, hogy hol kezdted és megbecsülöd, hogy most hol tartasz. Nem leszel fellengzős, szerény maradsz és kedves. 

8, Megtanulod, hogy a kevesebb néha több

Nem akarod magadra vonni a figyelmet, főleg a külsőd alapján. Többre tartod, hogy veled lehet könnyen beszélgetni bármiről és élvezed az emberek társaságát. Egy rendezvényen nem te akarsz kitűnni legjobban a tömegből mert tudod, hogy erre semmi szükséged. Tisztában vagy azzal, hogy ha középpontban szeretnél lenni, akkor azt a személyiséged jó tulajdonságaival elérheted ha szeretnéd. 

9, Megtanulod, hogy a halk szavak hangosabbak 

Képes vagy egy feszült helyzetben is higgadt maradni. Nem mész bele felesleges vitákba, de nem hagyod, hogy semmibe vegyék a mondanivalód. Nem emeled fel a hangodat, mert tudod, hogy a halk szavaid hagosabbak és visszhangja is van.  Nem akarod feltétlenül meggyőzni a másikat az igazadról, neked elég, hogy te tudod, hogy mi a jó döntésed. Ha valaki nem hisz neked, majd késöbb fog…

10,Megtanulod, hogy a függetlenség fontos és nem rossz

Megtanulsz egyedül is helyt állni az élet minden területén. Képes leszel arra, hogy ne egy férfiban keresd a biztonságot. Megteremted saját magadnak a teljes biztonságot és ezt helyezed a prioritási sorrendben az első helyre. Amig önmagad nem tudod biztonságban érezni egyedül, más mellett sem fogod tudni. Helyt állsz egyedül a munkahelyeden, a családban és a barátok között is. Te leszel az akitől véletlenül sem merik megkérdezni, hogy ”mikor lesz már valakid? “ mert pontosan tudják, hogy akkor amikor Te akarod!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes