notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

12 jel, hogy a párkapcsolatod hosszútávú lesz

12 jel, hogy a kapcsolatod kiállja az idő próbáját

SzSz
hirdetes

Te is szeretnéd tudni mennyire lesz tartós jelenlegi párkapcsolatod? Az alábbi apró, de fontos jelek arra utalhatnak, hogy kapcsolatotok mindenképpen hosszú távú lesz és kiállják az idő próbáját. 

Párkapcsolat hosszútávon

Legjobb barátok vagytok


Valószínűleg erről már hallhattál. Egy párkapcsolatban egyáltalán nem furcsa, ha nem csak szerelmesek vagytok egymásba, de egymás legjobb barátai is vagytok. Ha a pároddal tényleg mindent megosztotok egymással és ő az első, akivel megosztasz mindent, illetve igaz ez fordítva is, akkor nincs kétség. Ő az egyik legjobb barátod is egyben. 

 

 

Van külön éltetek is


Habár fontos, hogy legjobb barátok legyetek, mégis lényeges szempont, hogy külön emberként viselkedjetek. Néha jó, ha a párod nélkül csinálsz valamit, legyen az sport, hobbi vagy bármi más. Ezt az értékes időt magaddal töltöd, így pedig a kapcsolat is hosszabb távon fenttartható, ha nem mindent együtt csináltok állandóan. 

 

 

Elfogadod, ha a párodnak valami fontos


Ha a párodnak fontos dolog például, hogy előléptessék a munkahelyén, akkor minden erőddel támogatnod kell őt. Neki ez fontos, és számodra hiába járna például hátránnyal a dolog, mert mondjuk többet kellene bent lennie az irodában, mégis mellette kell állnod. Egy párkapcsolatban támogasd a másikat, legyen szó bármiről. 

 

 

Sosem unatkoztok


A párkapcsolatok nagyrésze képes ellaposodni, hiszen megszokjuk a mindennapokat, hogy nem történik semmi új. Képesnek kell lennetek arra, hogy kipróbáljatok új dolgokat együtt, hogy egy kis izgalmat vigyetek a kapcsolatotokba újra és újra. Lepd meg a párodat néha valamivel, akár az évfordulótokon, vagy csak úgy. 

hirdetes

 

 

Tudtok beszélgetni az intim dolgokról is


Ha erre képesek vagytok, hogy elmondjátok egymásnak mi az, amit szerettek és mi az, amit nem, akkor szinte bármit meg tudtok beszélni. Ez is fontos, hiszen ezáltal a kapcsolatotok csak erősödni tud. 

 

 

Nem menekültök el a veszekedés elől


Igen, minden párkapcsolatban adódnak konfliktusok, amelyeket meg kell oldani. Ha ez egyik fél állandóan elmenekül a veszekedés elől, az csak újabb veszekedésre adhat okot a későbbiekben, hiszen nem sikerült megbeszélnetek a nézeteltéréseiteket. 
 

 

Támogatjátok egymást


Habár erről már esett némi szó, a pároknak tényleg mindenben támogatniuk kell egymást, még, ha nem is értetek mindenben egyet. Ha a párod valamiben sikeres volt, örülj neki, ha pedig elbukott, bíztasd és segítsd át őt a nehéz időkben. 

 

 

Együtt a rosszban is


Minden embernek vannak rosszabb napok az életében. Ha a párod bal lábbal kelt fel, vagy valami olyan történt vele, amely miatt kedvetlen, akkor sem hagyod magára. 

 

 

hirdetes

Az idő múlása csak közelebb hoz titeket


Egy kapcsolat kihűlhet az idő múlásával, azonban azok, akiket valóban egymásnak teremtettek, csak még közelebb kerülnek egymáshoz és egyre jobban érzik magukat a másikkal. 

 

 

Az életed jobb vele


Mióta együtt vagytok minden jobb lett. El sem tudod képzelni már nélküle a hátralévő életedet, hiszen az életed minden területén pozitív változás történt, mióta egymásra találtatok. 

 

 

Beszélhettek a kétségeitekről 


Egy párkapcsolatban a rossz pillanatok mellett a kétségeidet is megosztod a másikkal, hiszen az ő támogatására vágysz, és tudod, neki bármit elmondhatsz. Ha nyíltan megoszthatod vele akármilyen aggodalmad úgy, hogy ő nem néz le miatta, a ti kapcsolatotok biztosan sokáig tart. 

 

 

Előre terveztek 


A pároddal folyamatosan előre terveztek és nem csak az apróságokról beszélünk. Ha már azt tervezitek mikor fogtok összeköltözni, mikor házasodtok össze, mikor szeretnétek családot alapítani, a kapcsolatotok garantáltan hosszútávú lesz.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Összetört az álom: Szerelem első látásra nem létezik

2019-09-16

Összetört az álom: Szerelem első látásra nem létezik

A szerelem első látásra egy nagyon népszerű romantikus kifejezés. Lehet, hogy néhányan megkérdezték már tőled, hiszel-e benne, és a romantikus vígjátékok forgatókönyvírói ugyanolyan lelkesedéssel járják körbe a témát időről-időre, de szkeptikusként azért vannak kétségeink ezzel kapcsolatban. Rómát sem egy nap alatt építették fel, és egy erős, szere

Ilyen hatással van a testedre fizikailag a szakítás

2019-09-10

Ilyen hatással van a testedre fizikailag a szakítás

Egy romantikus kapcsolat vége a test és az agy számára is nagyon stresszes. A fájdalom egészen mélyre hatol, és lehet, hogy úgy érzed, soha többé nem leszel képes szeretni, de ezek csak az érzelmi tünetei a szakításnak. Csak nagyon kevés ember gondolna úgy egy szakításra, mint pozitív tapasztalatra, hacsak nem ők azok, akik meghozták ezt a döntést.

A bologtalan gyerekkor hatása kapcsolatainkra

2019-09-09

A bologtalan gyerekkor hatása kapcsolatainkra

Szüleink szeretete természetes kellene hogy legyen, és hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy minden szülő szereti a gyerekét, tudja hogyan mutassa ezt ki, és tudja mi kell a gyerekének. Ez azt feltételezi, hogy minden szülő megfontolt, felelősségteljes felnőtté vált, mindenféle múltbeli érzelmi probléma nélkül, ami hatással lenne rá. Sajnos, nem ez a

Nem kötelezi el magát melletted? Hagyd ott!

2019-09-03

Nem kötelezi el magát melletted? Hagyd ott!

Nagyon szuper kilépni a randizás világába, megbocsátani azoknak, akik átvertek és megpróbálni működtetni a dolgokat azzal a makacs sráccal, akin úgy tűnik egyszerűen nem tudsz túljutni. De ha már mindent megtettél, mégsem változik semmi, csak a továbblépés marad az egyetlen opció. itt van, miért jött el az ideje, hogy elengedd azt a srácot, aki nin

Így maradjon meg köztetek a kötődés, még ha nehéz időszakon mentek is át

2019-09-03

Így maradjon meg köztetek a kötődés, még ha nehéz időszakon mentek is át

Ha te, vagy a partnered nehéz időszakon mentek keresztül, nehéz fenntartani a szeretetet és a kötődést, amikor szembe kell néznünk a mindennapi problémákkal, stresszel, és a gondolataink mindig máshol járnak, vagy ha az élet egyszerűen csak összekuszálódott körülöttünk. Mégis, akár eredjen a probléma a kapcsolatból, akár külső oka legyen, lehetsége

Ilyen hatással van a szerelmi életedre, ha zárkózott vagy

2019-09-02

Ilyen hatással van a szerelmi életedre, ha zárkózott vagy

Zárkózottnak lenni azt jelenti, hogy néha másokkal lenni megterhelő számunkra, és szükségünk van egyedül töltött időre is, de nem feltétlenül vagyunk szégyellősek. Lehet, hogy nem szeretünk annyira kimozdulni, mint az extrovertált személyiségű emberek, de mi is élvezzük mások társaságát, csupán magunkra és a gondolatainkra is szeretünk időt szánni.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
222 770
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 344 178
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 109

Átlagos értékelés: 5.0