12 jel, hogy a párkapcsolatod hosszútávú lesz

12 jel, hogy a kapcsolatod kiállja az idő próbáját

SzSz
hirdetes

Te is szeretnéd tudni mennyire lesz tartós jelenlegi párkapcsolatod? Az alábbi apró, de fontos jelek arra utalhatnak, hogy kapcsolatotok mindenképpen hosszú távú lesz és kiállják az idő próbáját. 

Párkapcsolat hosszútávon

Legjobb barátok vagytok


Valószínűleg erről már hallhattál. Egy párkapcsolatban egyáltalán nem furcsa, ha nem csak szerelmesek vagytok egymásba, de egymás legjobb barátai is vagytok. Ha a pároddal tényleg mindent megosztotok egymással és ő az első, akivel megosztasz mindent, illetve igaz ez fordítva is, akkor nincs kétség. Ő az egyik legjobb barátod is egyben. 

 

 

Van külön éltetek is


Habár fontos, hogy legjobb barátok legyetek, mégis lényeges szempont, hogy külön emberként viselkedjetek. Néha jó, ha a párod nélkül csinálsz valamit, legyen az sport, hobbi vagy bármi más. Ezt az értékes időt magaddal töltöd, így pedig a kapcsolat is hosszabb távon fenttartható, ha nem mindent együtt csináltok állandóan. 

 

 

Elfogadod, ha a párodnak valami fontos


Ha a párodnak fontos dolog például, hogy előléptessék a munkahelyén, akkor minden erőddel támogatnod kell őt. Neki ez fontos, és számodra hiába járna például hátránnyal a dolog, mert mondjuk többet kellene bent lennie az irodában, mégis mellette kell állnod. Egy párkapcsolatban támogasd a másikat, legyen szó bármiről. 

 

 

Sosem unatkoztok


A párkapcsolatok nagyrésze képes ellaposodni, hiszen megszokjuk a mindennapokat, hogy nem történik semmi új. Képesnek kell lennetek arra, hogy kipróbáljatok új dolgokat együtt, hogy egy kis izgalmat vigyetek a kapcsolatotokba újra és újra. Lepd meg a párodat néha valamivel, akár az évfordulótokon, vagy csak úgy. 

hirdetes

 

 

Tudtok beszélgetni az intim dolgokról is


Ha erre képesek vagytok, hogy elmondjátok egymásnak mi az, amit szerettek és mi az, amit nem, akkor szinte bármit meg tudtok beszélni. Ez is fontos, hiszen ezáltal a kapcsolatotok csak erősödni tud. 

 

 

Nem menekültök el a veszekedés elől


Igen, minden párkapcsolatban adódnak konfliktusok, amelyeket meg kell oldani. Ha ez egyik fél állandóan elmenekül a veszekedés elől, az csak újabb veszekedésre adhat okot a későbbiekben, hiszen nem sikerült megbeszélnetek a nézeteltéréseiteket. 
 

 

Támogatjátok egymást


Habár erről már esett némi szó, a pároknak tényleg mindenben támogatniuk kell egymást, még, ha nem is értetek mindenben egyet. Ha a párod valamiben sikeres volt, örülj neki, ha pedig elbukott, bíztasd és segítsd át őt a nehéz időkben. 

 

hirdetes

 

Együtt a rosszban is


Minden embernek vannak rosszabb napok az életében. Ha a párod bal lábbal kelt fel, vagy valami olyan történt vele, amely miatt kedvetlen, akkor sem hagyod magára. 

 

 

Az idő múlása csak közelebb hoz titeket


Egy kapcsolat kihűlhet az idő múlásával, azonban azok, akiket valóban egymásnak teremtettek, csak még közelebb kerülnek egymáshoz és egyre jobban érzik magukat a másikkal. 

 

 

Az életed jobb vele


Mióta együtt vagytok minden jobb lett. El sem tudod képzelni már nélküle a hátralévő életedet, hiszen az életed minden területén pozitív változás történt, mióta egymásra találtatok. 

 

 

Beszélhettek a kétségeitekről 


Egy párkapcsolatban a rossz pillanatok mellett a kétségeidet is megosztod a másikkal, hiszen az ő támogatására vágysz, és tudod, neki bármit elmondhatsz. Ha nyíltan megoszthatod vele akármilyen aggodalmad úgy, hogy ő nem néz le miatta, a ti kapcsolatotok biztosan sokáig tart. 

 

 

Előre terveztek 


A pároddal folyamatosan előre terveztek és nem csak az apróságokról beszélünk. Ha már azt tervezitek mikor fogtok összeköltözni, mikor házasodtok össze, mikor szeretnétek családot alapítani, a kapcsolatotok garantáltan hosszútávú lesz. 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

2019-06-24

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

Mitől lesz egy nő erős? Egyéb tényezők mellett a küzdelem, tapasztalat és önzetlenség nagy szerepet játszik abban, hogy valaki megerősödjön. Egy erős nő bírja a fájdalmat, túljut a szívszaggató élményeken, és képes megbocsátani. Egy erős nő megjárta már a mély és veszélyes vizeket és addig tartotta bent a lélegzetét, amíg csak lehetséges. Ez a fajt

Ha rossz a házasság, az a gyereket is tönkreteszi

2019-06-18

Ha rossz a házasság, az a gyereket is tönkreteszi

Valld be őszintén: Szinte állandóan veszekedtek a házastársaddal? Azon kapod magad, hogy ki akarsz szállni, de rájössz, hogy túl nehéz lenne, ezért inkább maradsz? Sajnos ezek nagyon is gyakori helyzetek. Sok ember, akinek boldogtalan a házassága a gyerekek miatt próbál meg együtt maradni, mert ezt érzik a legjobb megoldásnak. Azt gondolják, a gyer

5 fontos kérdés, amire válaszolnotok  kell, mielőtt összeköltöztök

2019-06-13

5 fontos kérdés, amire válaszolnotok kell, mielőtt összeköltöztök

Megvolt az első csók, az első együtt töltött éjszaka, és elég időt töltöttetek már együtt, hogy úgy érezzétek, itt az ideje a következő szintre emelnetek a kapcsolatotokat – összeköltöztök.

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

2019-06-11

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

Összeszedtük azt a 10 leggyakoribb tényt, ami azt bizonyítja, hogy túl régóta vagy egyedül! Talán éppen most van itt az ideje, hogy újra randizni kezdj!

Ezekkel a tippekkel könnyedén csökkentheted az esküvőd költségeit!

2019-01-22

Ezekkel a tippekkel könnyedén csökkentheted az esküvőd költségeit!

Egy esküvő rengeteg költséggel, kiadással jár, amiből könnyedén le tudsz faragni, ha néhány dologra odafigyelsz. Adunk néhány ötletet, amivel könnyedén csökkentheted az esküvőd költségeit!

Miért nem érdemes eltitkolni kapcsolatodat

2019-05-29

Miért nem érdemes eltitkolni kapcsolatodat

Nincs igazán jó ok egy kapcsolat eltitkolására. A szerelem akkor a legerősebb, amikor két ember családjaik, barátaik társaságában és más helyzetekben is együtt lehetnek. Persze az ilyen helyzetek mindig kérdezősködéssel kezdődnek, amit aztán némi könnyed viccelődés követ, majd a hír terjedése a szélesebb körökbe.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
130 662
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 368 068
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 109

Átlagos értékelés: 5.0