notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezek lesznek az idei év legnépszerűbb bikini fazonjai

hirdetes

Dobd fel a nyarad 2020 népszerű bikini fazonjaival!

Bartók Vivien

Sokáig azt hittük, hogy az idei nyár elmarad, de szerencsére a megbetegedések számának csökkenése, lehetővé tette a korlátozások enyhítését is, így a strandok megnyithatják kapuikat. Ha még nem találtál magadnak fürdőruhát, mert nem tudod, hogy milyen fazonú állna tökéletesen az alkatodon, akkor mutatok pár bikinit, ami a 2020-as nyaradat feldobhatja!

Táncos Betty gyönyörű bikini kollekciója

Bemutatjuk az idei év népszerű bikini fazonjait, Táncos Betty saját készítésű kollekciójából:

2020 bikini trendje: Egyszerű, kétrészes bikini

Szerintem ez az a fürdőruha, amit bárki bátran viselhet a strandokon. Ezek a bikinik, főként azon hölgyeknek állnak jól, akik csípőben kicsit szélesebbek. Akinek hófehér bőre van, annak a sötétebb árnyalatú bikini az, ami mutatósabban áll. Aki pedig kicsit barnább bőrű, annak pedig a fehér vagy akár egy sárga árnyalatú fürdőruha tud igazán jól mutatni. Ennél a típusú bikininél szerintem az is egy pozitívum, hogy az alsó része francia szabású, amely tökéletesen kiemel, viszont akik nem szeretik ezt a fazont, azok kombinálhatják akár egy olyan alsó résszel, ami többet takar.

2020 bikini trendje: Kötős, pánt nélküli bikini

Egy ilyen bikiniben ki ne érezné jól magát? Egy jól kiválasztott fürdőruha által, mi nők nagyobb magabiztosságra tehetünk szert a strandokon. Biztos sokan úgy vannak vele, hogy pánt nélküli bikinit fel nem vennének, mert bármikor lecsúszhat, viszont ennél a darabnál ettől nem kell tartani. Mivel ezt a fürdőruhát úgy kötöd meg, ahogy te akarod, ahogy neked kényelmes, ezért esélye sincs lecsúszni.

hirdetes

Akinek ilyen típusú bikinije van, annak a barnulás szempontjából nagy előnye van, mivel úgy barnulhat, hogy közben nem kell aggódnia, hogy ott marad a pánt nyoma. Jól hangzik, ugye?

2020 bikini trendje: Pántos fürdőruha

A 2020-as nyári fürdőruha szezon egyik elengedhetetlen darabja, a pántos fürdőruha. Ez egy olyan kétrészes bikini, amit kis- és nagymellű nők egyaránt praktikusan és előnyösen hordhatnak. Kiemelném az alsó részét ennek a fürdőruhának, mivel az oldalánál meg lehet kötni, ami rendkívül praktikus, ugyanis ha nagyobb a méret, akkor a kötők által szorosabbá tudod tenni. Ennek a bikininek egyáltalán nem szúrós az anyaga, ebből kifolyólag nagyon kényelmes! 

 

 

Ebből a típusból több szín is megtalálható, ezért mindenki fellelheti a neki tetsző darabot.

2020 bikini trendje: Félpántos fürdőruha

Ha igazán stílusos megjelenésre vágysz a strandon, akkor ez a bikini a tuti befutó! Az ilyen szabású bikini amilyen laza, olyan nőies is. A felső része amellett, hogy félpántos még fodros is, ami nagyon jól ki tudja emelni egy nő felső testét, sőt látszatra kicsit még nagyítja is a kebleket.

hirdetes

Ehhez a bikini felsőhöz egy brazil fazonú alsó rész látható, ami szépen kiemeli a fenékrészt, ami határozottan az idei év kedvenc darabja. A színe elég élénk, aminek köszönhetően könnyebben fel tudod kelteni az emberek figyelmét is.

2020 bikini trendje: Fekete egyberészes fürdőruha

Az egyberészes fürdőruhák nemcsak a hivatásos úszónők viselete, ez a fazon mindenkinek nagy kedvence lehet idén nyáron is! Ezekben a dresszekben fesztelenül élvezheted a 2020-as nyarat. Nem akármilyenek ezek az egyberészes bikinik, mivel nem egyszerű a szabásuk! Egy ilyen darab amellett, hogy mutatós, mégis takar és tökéletesen kiemeli a nőies idomokat. 

Szerintem ez az a fürdőruha, ami bármilyen alkatú nőnek jól tud állni és bátran viselhet a strandokon!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Csajos Divat Érdekességek Gardrób Nyár Strand Tanács Trendek