notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

2021-ben esküvő? Mutatok néhány szuper helyszínt!

hirdetes

2021-ben esküvő? Foglalj most, és biztosítsd be a helyed jövőre!

Puskás Rékka

Az esküvője napja szinte mindenkit izgalommal, várakozással tölt el, a nagy napot pedig több hónapnyi szervezés, munka előzi meg. Gyakran okoz problémát a megfelelő helyszín kiválasztása, ami minden kívánságnak és a meghívott vendégsereg létszámának is megfelel… Ha Te is 2021-re tervezet életed Nagy Napját, itt az ideje, hogy lépj mielőtt késő lenne! Mutatjuk, mire számíthatsz a 2021-es esküvői szezonban, és három nagyszerű helyszínt is hoztunk Neked, ha még nem találtad meg álmaid esküvőhelyszínét. 

Hol legyen az esküvő?

2020 nem az esküvők éve volt

2020 nem volt egy könnyű év, elsősorban a koronavírus-járvány következtében, amely számos céget, embert és tervet érintett, túlnyomórészt negatívan. Rengeteg rendezvény elmaradt, fesztiválok, külföldi utak, és bizony esküvők is. A legtöbb pár, aki 2020-ban kelt egybe, olyan megoldással állt elő, hogy a szűk polgári, vagy templomi szertartást követően majd tartanak egy nagy lagzit is, barátokkal, rokonokkal, amikor ez nem veszélyezteti senki egészségét… és hogy milyen következményeket tartogat ez számodra, aki most szervezi esküvőjét 2021-re? 

Hatalmas kereslet várható a rendezvények piacán

Megannyi esküvőt halasztottak el ifjú párok 2020-ban a járvány miatt, és ezek a párok bizony mind jövőre kívánják megtartani a lagzit, vagy a Nagy Napot teljes egészében. Éppen ezért várhatóan 2021-ben jóval több esküvő kerül majd lebonyolításra – és akkor az egyéb rendezvényekről még nem is beszéltük… 

Arról nem is beszélve, hogy a tavaszi karantén következtében rengetegen vesztették el a munkájukat, vagy estek el átmenetileg a bevételüktől, hiszen a vendéglátóhelyek, rendezvényhelyszínek ezen időszak alatt semmi profitot nem termeltek. Így aztán számos olyan példa is akad, ahol nem csupán a vírus miatt tolták el az esküvőt, hanem azért is, mert anyagilag túl nagy teher lett volna egy olyan helyzetben, aminek senki nem látja a végét.

Csökkenő kínálat a helyszínek és más szolgáltatók piacán

Mindez talán nem is jelentene akkora problémát, ha a piac nem sínylette volna meg ennyire ezt a – majdnem egy év, teljes – leállást… Sajnos rengeteg cég, vállalkozó ment tönkre, kényszerült más pályára – így várhatóan jövőre sokkal kisebb kínálattal találkozhatsz ha esküvői helyszíneket, vagy más szolgáltatót keresel… 

Mire lehet számítani 2021-ben?

Nos, várhatóan hatalmas verseny… A megnövekedett kereslet és a csökkent kínál egyet jelenthet: gyorsnak és okosnak kell lenned! Éppen ezért azt javasoljuk, ha 2021-ben tartanád az esküvőd már most állj neki, és foglald le a helyszínt és más szolgáltatókat, hogy biztos legyen helyetek! 

Épp amiatt, hogy 2020-ban rengeteg esküvő elmaradt, vagy épp halasztódott, és sok esetben a dátum átkerült 2021-re, reménykedve, hogy addigra talán sikerül úrrá lenni valamilyen módon a pandémián. Ehhez még hozzáadódnak azok az esküvő-tervek, melyek eredeti dátuma is 2021-re lett kitűzve, így aztán az átlagosnál lényegesen több lagzi van kilátásba helyezve az évre.

Ami egyfelől pozitívum az esküvők lebonyolításában résztvevő cégeknek, hiszen végre bevételhez jutnak, azonban két dolgot nem szabad elfelejteni. Az egyik, hogy perpillanat nem tudjuk, mikor is lesz vége a járványnak, mikortól lehet majd újra összejövetelekre járni veszély nélkül, mindössze reménykedünk, hogy a 2021-es év már szerencsésebben alakul. 

hirdetes

Hová érdemes esküvőt szervezni 2021-ben?

A jó hír az, hogy nem kell kétségbeesni! Ugyan rengeteg rendezvényhelyszínt, céget megviselt a járványhelyzet, melyek közül sokan valószínűleg még 2021. végéig sem fognak tudni talpra állni, szerencsére akad még néhány nagyszerű színtér lehetőség, ahol mesés környezetben tarthatjátok meg álmai esküvőjét! Az alábbiakban összegyűjtöttünk Neked néhány verziót, amelyből válogathatsz! A listában találsz vidéki nagyobb esküvőhelyszínt, városi stílusos kisebb rendezvényhelyszíneket és vidéki, kisebb, romantikus hangulatú helyszínt egyaránt. 

Amennyibe kis létszámú esküvőt terveztek, és a fővárosban tartanátok a lagzit, Budapesten érdemes a Zsidai Csoport éttermeinek egyikét választani. Nagyobb lagzik lebonyolítására vidéken, mégis exkluzív környezetben az ajkai Hotel Kristály a legjobb döntés. Szintén kis létszámú esemény esetén, ha a vidéki, romantikus hangulatot kedvelizek, az egerszalóki Tündérliget Panzió is varázslatos helyszín. Az alábbiakban részletesebben is bemutatom, melyik milyen jellemzőkkel rendelkezik, így Nektek már csak választani kell közülük!

A Zsidai Csoport Éttermei

A Zsidai Csoport számos éttermet üzemeltet Budapest-szerte, számos stílusban, moderntől a klasszikusig, melyek mindegyike épp ideális kis létszámú esküvők megtartásához. Az éttermek Budapest legszebb, legnevezetesebb pontjain helyezkednek el, belvárosi környezetben a főváros legnívósabb környékein.

Az éttermek között találni bohém és vintage hangulatú helyszíneket, ami nem csak nagyon romantikus, de egy kicsit a múltat is visszaidézi, és ha valami, akkor az esküvő hagyománya aztán igazán nagy múltra tekint vissza, ennélfogva épp ideális egy ilyen alkalomra.

hirdetes

Egészen exkluzív éttermeket is üzemeltetnek, amelyek modern arculattal és belsővel várják a vendégeket. Amennyiben álmaid esküvőjét luxus környezetben, pompával körülvéve képzeled el, egy ilyen helyszín biztosan nem okoz majd csalódást!

Akár a Budai Várpalotában is van lehetőségetek megtartani a lagzit, hiszen a Zsidai Csoportnak a Várnegyedben is van étterme. Itt aztán igazi hercegnőnek érezheti magát minden nő az esküvője során, a fogások páratlanul finomak, a kiszolgálás profi, a környezet pedig festői.

Fedezd fel a Zsidai csoport esküvői éttermeit IDE kattintva, és foglald le már most álmaid esküvői helyszínét! 

Hotel Kristály**** 

A Hotel Kristály egy, a Balaton-felvidéken, a Balatontól karnyújtásnyira fekvő Ajkán megtalálható négycsillagos wellness hotel a lenyűgöző Kristály-völgyben, mely a wellness mellett gasztronómiai utazásra is csábít. Nagy létszámú esküvők megtartásához pont ideális helyszín, az esküvő fáradalmait pedig ki lehet pihenni, például a SPA kezelések kipróbálásával.

A szálloda szomszédságában található egy csónakázótó, melynek közepén – pont, mint Petőfi Sándor János Vitéz című művének a végén Tündérország – van egy sziget. Ez a különösen romantikus hely tökéletes esküvőhelyszín is lehet. A hotel rendelkezik továbbá cukrászdával, bowlingpályával, konferenciateremmel, és egy fantasztikus étteremmel is, így aztán bármilyennek is képzelitek el a nagy napot, garantáltan akad hozzá Nektek tetsző helyszín is!

Ismerd meg a Hotel Kristály**** exkluzív környezetét a Balaton-felvidéken IDE kattintva, és tartsd itt álmaid esküvőjét! 

Tündérliget Panzió Egerszalók

Nem mindenki rajong a város forgatagáért, vannak, akik számára inkább egy vidéki hangulatú esküvő jelenti a tökéletességet. Ha ti is előnyben részesítetek egy bájos községet a nagy nap helyszínéül a nagyvárossal szemben, akkor számotokra a Tündérliget Panzió az eszményi választás. 

Ez a panzió Egerszalókon található, a híres sódomb és termálvíz szomszédságában, az egri borvidék szívében. A hotelben húsz fő elszállásolására van lehetőség, ezért a kis létszámú esküvők lebonyolítására alkalmas. Tartozik még továbbá a panzióhoz egy varázslatos kert is egy szemet gyönyörködtető vízeséssel, ha az idő megengedi, igazán romantikus szertartást lehet itt is tartani.

Amennyiben itt kerül sor az esküvőre, a násznépnek lehetősége nyílik a legfinomabb egri borok megízlelésére, másnap pedig kipihenhetik a lagzi fáradalmait a bájos szobák egyikében, illetve a panzióhoz tartozó jakuzziban, szaunában, esetleg sószobában.

Fedezd fel az imádnivaló vidéki romantikát IDE kattintva, és tartsd meg álmaid esküvőjét egy ilyen kellemes környezetben! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Újra divat a balerina cipő! - Így hord a tavaszi szezonban!

2024-04-15

Újra divat a balerina cipő! - Így hord a tavaszi szezonban!

Kényelmesek és sokoldalúak, tökéletes választások mindennapi viselethez és elegáns megjelenésekhez egyaránt. Hajtsunk újra a klasszikusokra és fedezzük fel, hogyan hordhatjuk őket a tavaszi szezonban!

Ez a 4 vitamin sokban befolyásolja a fogyásodat

2024-04-08

Ez a 4 vitamin sokban befolyásolja a fogyásodat

A megfelelő vitaminbevitel kulcsfontosságú a fogyás és az egészséges testsúly fenntartása szempontjából, és néhány vitamin különösen fontos szerepet játszik ebben a folyamatban.

Hogyan válhat egy szálloda igazán vendégközpontúvá?

2024-04-04

Hogyan válhat egy szálloda igazán vendégközpontúvá?

A szállodaüzemeltetés már régóta a vendégközpontúság és az élmények teremtése körül forog, és mindez a vendégek igényein, a kiváló kommunikáción át terjed.

Már reggel is kimerültnek érzed magad? Az ennek a tünete lehet!

2024-04-02

Már reggel is kimerültnek érzed magad? Az ennek a tünete lehet!

A reggeli kimerültség gyakran bosszantó és akadályozó tényező lehet a mindennapi életben, ám megfelelő megértéssel és kezeléssel jelentős mértékben csökkenthető.

10 szépítő termék a tavaszi megújuláshoz: Frissítsd fel arcbőröd!

2024-03-25

10 szépítő termék a tavaszi megújuláshoz: Frissítsd fel arcbőröd!

A tavasz közeledtével sokan keresik az újításokat a szépségápolás terén, és szeretnék frissíteni bőrápolási rutinjukat. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb szépítő termékeket, melyek segítségével könnyedén megújulhatunk és ragyogóvá tehetjük bőrünket a tavaszi időszakra.