notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az elengedés egy hosszú és nehéz folyamat, de ha oda figyelsz rá akkor meg tudod könnyíteni ezt magadnak.

hirdetes

3 tipp, hogy elengedd azt a személyt aki már nem rész az életednek

Bettina

Valakit elengedni aki az életedben egy meghatározó személy volt nem egyszerű. Muszáj, hogy oda figyelj ilyenkor a belső énedre és képes legyél elengedni. Ezzel nem a másiknak teszel szívességet, hanem saját magadnak. Tudd, hogy te képes vagy arra, hogy megkönnyítsd a saját leked terhét, de ez csak a megfelelő odafigyeléssel és módszerrel lehetséges. 

elengedés

Ezek a legjobb módszerek ahhoz, hogy el tudd engedni azt a személyt aki már nem része a mindennapjaidnak!

Egy szakítás sosem egyszerű és sosem vidám dolog. Nagyon nehéz feldolgozni, hogy az az ember aki a mindennapjaid része volt egyik napról a másikra megszűnik létezni. Van néhány módszer ami meg tudja könnyíteni ezt a folyamatot és segíteni tud elengedni azt a szeméyt aki már nem része az életednek. Próbáld meg ezeket magadban elraktározni, hogy könnyebben legyél túl az elengedés folyamatán. 

Vedd észre az életben rejlő apróságokat

Az apró dolgok az életben hatalmasak tudnak lenni, akkor ha oda figyelsz ezekre. Szánj magadra időt, hogy észre tudd venni azokat a dolgokat amiket eddig nem vettél észre, hogy mennyire fel tudnak tölteni. Ha szép az idő akkor idd meg a kávédat egyedül a teraszon. Élvezd a szép időt, élvezd a kávéd meleg és finom ízét és engedd, hogy a napsugarak átjárjanak a melegségükkel. Sokkal jobban fogod érezni magad ettől. 

hirdetes

Ne ragadj a mútban

Ne ragadj a múltban. Csak akkor leszek képes elengedni valaki, ha nem kínzod magad azzal, hogy mi volt régen. Neked képesnek kell lenned a jelenlre és a jövőre koncentrálni. Ami volt elmúlt és még ha nagyon jó volt a múlt csak rajtad múlik, hogy a jelened és a jövőd ennél is jobb legyen. Ha teljes energiádat abba fekteted, hogy a jelenlegi dolgaiddal foglalkozol és csak arra koncentrálsz, hogy egyre jobb és jobb legyél akkor ez egy egyszerű út lesz. Rajtad múlik csak, hogy mit választas! Elenegeded a múltat vagy benne ragadsz? 

hirdetes

Adj időt magadnak

Nem szabad egyik kapcsolatból a másikba ugrani. Ezt már egészen fiatal korban megtanítják a barátaink, családunk. Engedd meg magadnak, hogy feldolgozd a saját érzelmeidet és figyeld a reakciódat. Ha úgy érzed, hogy nem tudtad feldolgozni a szakítást akkor ne egy másik kapcsolatba keresd, mert az sosem vezetett még jó irányba. Te is olyan emberrel szeretnél együtt lenni aki nem a volt párja után szomorkodik és képes csak rád koncentrálni. Ezt akkor tudod te is megadni a másiknak, hogy csak rá koncentrálj, ha elengedted a múltban lévő személyt. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes