notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

4 csillagjegy, akik szeretik a magányt.

hirdetes

4 csillagjegy, akik szeretnek egyedül lenni

Bettina
csillagjegyek

4 csillagjegy, akik szeretnek egyedül lenni
 

Ha valaki szereti az idejét egyedül tölteni az gyakran kapja meg a címkézést, hogy befelé fordul. Az ilyen emberek azért szeretnek egyedül lenni, mert a szociális ingerek után szükségük van arra, hogy önmagukkal töltsenek időt, hogy visszakapják az energiákat ezáltal. A befelé forduló emberek jobban szeretnek energiát nyerni, mint adni, ezért kedvelik az olyan tevékenységeket, amiket egyedül csinálhatnak, például az olvasás, séta vagy a napló írás. Nem félénk, hogy este egyedül menjen felfedező sétára a városba a saját maga kikapcsolódása érdekében. 
 

Amikor egyedül vannak élvezik, hogy senkire nem kell figyelniük, senkihez nem kell alkalmazkodnia. Ilyenkor csak magára figyelhet, csak magával kell foglalkozni és ez feltölti. Néhány csillagjegy meg szereti a nyüzsgést, a folytonos pörgést, új embereket megismerni és kapcsolódni, míg mások inkább befelé figyelnek. Nézzük, hogy mely csillagjegyek milyen személyiségek.

hirdetes

 

Rák


A rék nagyon jól érzi magát, ha otthon töltheti az idejét. Ilyenkor mos, főz, olvas, filmet néz. A legtöbbször szeret inkább egyedül lenni, de idegenekkel semmiképpen nem szereti körbevenni magát. Nem rajon kifejezetten a nagy tömegekért, szereti inkább az otthon kényelmében és melegében tölteni az idejét.Szűz


Gyakran félénk, nem szeret a figyelem központjában lenni, viszont szereti a barátaival tölteni az időt, de kedvét leli abban is, hogy a saját apró-cseprő dolgaival kösse le magát. Csappan az energiája, ha sok időt tölt emberek között, ilyenkor elkezd a munkájába vagy a hobbijába fordulni, ami leköti őt, és ez az amiből igazán energiát tud nyerni. 

hirdetesBak


A baknak egy küldetése van a folytonosságot illetően, hogy megteremtse a tökéletes egyensúlyt a nyüzsgő világ és saját maga s magánélete között. Számára az első a munka és a karrier, mivel ott tud igazán érvényesülni az erejéből fakadóan. Ebből töltekezik, s ez alapozza meg, hogy a társas eseményeken jól szerepeljen, de nem esik pánikba, ha egyedül kell lennie. Ilyenkor előveszi a kedvenc könyvét, esetlen a kedvenc sorozatát. 
 

  

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes