notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

5 alkalom, amikor lehet céges bulit tartani

hirdetes

5 alkalom, amikor lehet céges bulit tartani

Puskás Rékka

Egyes cégek esetében elmondható, hogy – ha az alkalom is megfelelő – bulit szerveznek a dolgozók részére. Ilyenkor kicsit mindenki feloldódik, és ha ügyesen van megszervezve az esemény, akkor mindenki a szívéhez közelebbinek érzi magát a szervezetet. Nézzük hát, melyek azok a jeles alkalmak, melyek esetében érdemes céges bulit szervezni!

Mikor érdemes céges bulit tartani?

Évfordulók

 

Természetesen itt olyanfajta évfordulóra kell gondolni, ami a cég történetében jelentős. Ilyen lehet például az alapítás évfordulója, esetleg egy újranyitás, megújulás évfordulója, vagy épp a jelenlegi vezető munkába állása a poszton.

 

Ezek alapvetően olyan események, melyek magának a cégnek fontosak, ezáltal minden egyes dolgozóhoz kötődnek. Ennélfogva ezek az alkalmak lehetőséget adnak arra, hogy a szervezet minden dolgozója közösen ünnepeljen, örüljön, és lazítson egy kicsit. Egy szervezet számára is az a legkedvezőbb, ha a dolgozói szeretik a munkájukat, örömmel gondolnak a cégre, mert akkor lesznek a leghatékonyabbak.

 

Születésnapok

 

Egy cég számára minden dolgozója fontos, ugyanakkor vannak egyesek, akik kiemelkednek közülük. Ilyenek az igazgatók, tulajdonosok, vezetők. Általában az ilyen személyek születésnapjáról minden dolgozó tud, és az sem ritka, hogy bulit szerveznek az adott illetőnek. Minél magasabb beosztású az ünnepelt, annál többek lesznek meghívva a cégnél is.

 

Ugyanakkor – különösen nagy multik esetében – egy nagy cégen belül vannak részlegek, osztályok, amelyeknek a tagjai egymás közt ugyanúgy megünnepelhetik az ilyen alkalmakat. Ilyen esetben nem az egész szervezet, csak az adott részleg lesz érintett.

hirdetes

 

Ünnepek

 

A nagyobb ünnepek közeledtével a cégek sokszor szoktak tartani eseményeket az adott ünnep szellemében. Ilyen ünnepek például a karácsony, esetleg az évzárás, vagy a szilveszter, de húsvéti villásreggeliről is lehet hallani. Ezek közül a leggyakoribb a karácsonyi buli, gyakran ajándékozással egybekötve.

 

Egy dolgozó megünneplése

 

Szintén remek alkalom egy céges buli szervezéséhez az egyik dolgozó ünneplése. Ez történhet azért, mert az említett személy elért valami rendkívülit, de akár azért is, mert mindig nagyon keményen dolgozik. Mindenkinek jól esik az elismerés, ha pedig az egész szervezet elismeri valakinek a munkáját, akkor az arra sarkallja az illetőt, hogy továbbra is a lehető legjobban teljesítsen. Szintén remek alkalom egy közös mulatságra, ha az egyik munkatárs nyugdíjba megy, vagy csak távozik a cégtől. Ilyenkor ezzel a bulival lehet neki megköszönni az itteni munkáját.

 

Valamilyen siker megünneplése

 

A személyes sikerek mellett remek alkalom egy kis mulatozásra, ha maga a szervezet könyvel el valamilyen sikert. Ha az eredmény a cég egészének érdeke, akkor ismét csak érintetté válik minden dolgozó, és egy ilyen alkalomból szervezett buli még inkább megerősít mindenkit abban, hogy érdemes ezért a cégért dolgozni. 

hirdetes

 

Rendhagyó év, rendhagyó megoldások

 

A különböző céges rendezvények lebonyolításához a szervezők általában kibérelnek egy külsős helyszínt, idén azonban ez a megoldás nehézségekbe ütközik. A 2020-as év minden szempontól rendhagyó év volt. Speciális nyitvatartások és különböző korlátozások lettek bevezetve az emberek védelmének érdekében, így számos helyen elmaradnak a céges események is. Azért szerencsére nincs minden veszve, ugyanis a korlátozások elsősorban a külső helyszínekre vonatkoznak, így az irodában meg lehet oldani egy ilyen bulit. Ebben nagy segítség lehet a Zsidai Csoport, akik rendezvény catering szolgáltatással is foglalkoznak, így nem kell lemondani az év végi eseményről.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

10 Tipp, amivel női cégvezetőként is biztonságosabbá teheted a cégedet

2023-08-04

10 Tipp, amivel női cégvezetőként is biztonságosabbá teheted a cégedet

Az alábbiakban összegyűjtöttünk 10 hasznos tippet, amelyekkel női cégvezetőként is biztonságosabbá teheted a cégedet és megóvhatod azt a lehetséges veszélyektől.

Ennek a 10 dolognak biztosan ott kéne lennie egy szállodai szobában

2023-07-14

Ennek a 10 dolognak biztosan ott kéne lennie egy szállodai szobában

Régebben a szállodát éjszakázási helynek tekintették. Egy ágy és egy fürdőszoba elég volt az ügyfelek elégedettségéhez. De ma a mai utazók igényei megváltoztak!

Otthoni fogfehérítési tippek

2022-11-14

Otthoni fogfehérítési tippek

Összegyűjtöttünk 3 egyszerű házi fogfehérítési módszert, amit nagyon könnyen elvégezhetsz, emellett természetes anyagokból áll, és még pénztárcabarát is.

5 szín, amely boldogtalan hangulattal árasztja el a nappalidat

2023-09-08

5 szín, amely boldogtalan hangulattal árasztja el a nappalidat

Amikor olyan színeket választunk a nappalinkba, amelyek nem illenek hozzánk vagy nem harmonizálnak a térrel, könnyen előfordulhat, hogy boldogtalan és nyomasztó lesz.

Így takard el a kellemetlen bőrkeményedést a lábadon nyáron!

2023-08-07

Így takard el a kellemetlen bőrkeményedést a lábadon nyáron!

Ahogy beköszönt a nyár, és előkerülnek a könnyű és szellős ruhadarabok, egyre fontosabb számunkra, hogy gondoskodjunk lábaink ápolásáról és megjelenéséről.

Rozmaringolaj hajnövesztésre

2022-11-25

Rozmaringolaj hajnövesztésre

A rozmaringolaj hajra az első számú természetes szer, amit mindenképpen ki kell próbálnod! Bemutatjuk a rozmaring hatását, egy hajmaszkot és egy főzetet is.