notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

5 előnye annak, hogy szingli vagy

hirdetes

5 előnye annak, hogy szingli vagy

ML

Kapcsolatban nagyon jó érzés lenni, szeretjük azt, hogyha szeretve vagyunk, viszont ennek ellenére a szingli élet sokkal kevesebb aggodalommal, veszekedéssel és több szabadsággal is jár. Rengeteg hosszú távú kapcsolatban észre lehet azt venni, hogy a párok az idő múlásával egyre boldogtalanabbak egymással, nem tudnak kompromisszumot kötni egyes dolgokkal kapcsolatban, vagy éppen megcsalják a másikat. Természetesen ez nem minden kapcsolatra igaz, viszont sokszor előfordul ez is. Szinglinek lenni viszont, azon kívül, hogy hiányzik az, hogy valaki igazán szeressen, megöleljen, és ott legyen melletted, ha valami baj van, egész jó dolog. Elmehetsz a barátnőiddel bulizni, ismerkedhetsz, beszélgethetsz idegenekkel, szabadidődben azt csinálhatsz amit akarsz. Most elhoztam nektek 5 előnyt a szingliséggel kapcsolatban, sose keseregj, ha szingli vagy, mert ezeket mind megteheted ezen időszak alatt!

5 előnye annak, hogy szingli vagy

Kedved szerint utazhatsz!


Ha eleged van már a hétköznapi sok stresszből és kirándulni szeretnél, vagy utazni a barátnőiddel, ezt szingliként bátran, bármikor megteheted! Gondolj bele, hogyha kapcsolatban lennél, aggódnod kéne azon, hogy párod vajon megsértődik-e, hogy elmész, lelkiismeret furdalásod lenne, azért mert őt nem vitted magaddal, és még tudnám sorolni sokáig, hogy milyen problémákat szülhetne egy kiruccanás nélküle.  Egyedülállóként viszont megteheted azt is, hogy ki akarsz lépni a szürke hétköznapok fogságából, felhívni a barátnődet, hogy csomagoljon, és ruccanjatok le egy wellness-hétvégére, a Balatonra, vagy akárhová.

Flörtölhetsz félelem nélkül!


Ha szeretsz flörtölni, a szingliség neked való! Ha elmész egy szórakozóhelyre szingliként, nem fogsz félni attól, hogy esetleg mi lesz, ha egy srác odamegy hozzád beszélgetni, vagy éppen meg szeretne hívni egy italra, ilyenkor bátran igent mondhatsz rá ha kedved tartja! Viszont, gondolj bele abba, hogyha kapcsolatban lennél, ezt nem tehetnéd meg (valószínűleg nem is akarnád), kellemetlenséget is okozhatsz ezzel, és nem tudnál jól szórakozni.

hirdetes

Önmagad fejlesztése


Ha valaki hosszú kapcsolatban van, sokkal hajlamosabb arra, hogy „elhagyja” magát, mivel úgy van vele, hogy mindegy, hogy hogyan fest, van párja, aki szereti. Te szingliként oda tudsz figyelni tested és lelked egyensúlyára, megismerheted önmagad, új dolgokat próbálhatsz ki, és fejlesztheted tudásod és fizikai képességeidet is. 

hirdetes

Nem a telefonod lesz a legfontosabb


A kapcsolatban lévő emberek rengeteget használják mobiltelefonjukat arra, hogy információkat szerezzenek egymásról, akár üzenetben, akár telefonon is. Számtalanszor feszültséget okoz az a pároknál, hogy szerelmük nem ír vissza időben, vagy nem hívják fel egymást naponta többször. Fontos számukra, hogy mindent leírjon a párjuk, hogy mit csinál, hol van, kivel van, ami persze ilyenkor természetes. Te viszont szingliként nem kell, hogy bárkinek „életjelet” adj magadról, így a telefon bújása és a feszültség helyett más, sokkal érdekesebb hasznosabb dolgokra tudod fordítani a figyelmedet.

Szoros kapcsolataid lehetnek a barátaiddal


Bizonyára sokan vagytok azok, akik már voltak kapcsolatban, és az esetleges szakítás után észrevettétek, hogy nem nagyon tudtok senkihez fordulni szomorú napjaitokon, mivel annyi időt szenteltetek a szerelemnek, hogy a barátaitokat elhanyagoltátok emiatt. A kapcsolatban levőknek meg kell hozni sajnos a döntést, hogy ki a fontosabb, a szerelem vagy a barátság, akármennyire is próbálják egyensúlyban tartani a kettőt, valahogy az egyik mindig lentebb marad. Szingliként annyit lehetsz a barátaiddal, amennyit szeretnél és el tudsz velük tölteni rengeteg minőségi időt!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes