notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Aranyos frizura lánynak

hirdetes

5 aranyos frizura lányoknak

helloladies.hu

Nem csak ünnepekre, vagy valamilyen különleges alkalomra érdemes a kislányok hajából valamilyen frizurát csinálni. Sok jó ötletet meríthetünk, amelyeknek az elkészítése nem tart sokáig, nem bonyolult, mégis aranyos, és eltér a megszokottól. Próbáld ki te is ezt az 5 újragondolt frizurát:

Hullámos haj lányoknak

Hullámos haj

A hullámos haj egyáltalán nem olyan megszokott, minz a sima kiengedett haj, ezért érdemes rászánni az idót. Nem kell vele sokat dolgozni, csak több időre van szükség a haj szárításához, hogy megmaradjon a hullámos forma. Alapvetően kétféleképpen lehet elérni a hullámos hajat: csavarók segítségével és hajfonással.

Csavarók

A hajcsavarók használata nem minden kislánynak megfelelő választás. Ez abból adódik, hogy a hajcsavarokkal sokkal lassabban és kevesebbet kell mozogni, különben könnyen kijönnek a hajból. Így a türelmetlen, mozgásigényes gyerekeknél nem ajánljuk ezt a módszert. Ha viszont valaki bírja, akkor szép loknikat készíthetünk vele. A hajcsavarókra fel kell tekerni a tincseket, és csattal rögzíteni a végeket a hajcsavaróhoz. Ez után hagyni kell a még nedves hajat száradni. fontos, hogy nedves legyen a haj, mert így könnyebben formázható, de az nem jó ha nagyon vizes, mert akkor nagyon sokáig tart amíg megszárad. Minél kisebb hengereket használunk, annál hullámosabb haj lesz az eredmény.

Fonás


A hullámos hajat könnyebb megcsinálni a fonás segítségével. Egyszerű hármas fonásra lesz szükség. Szintén nedves hajjal érdemes nekivágni. Lehet az egész hajból egy fonást csinálni, ekkor elnagyolt hullámok lesznek majd. Ha ketté választjuk a hajat és két fonást csinálunk, akkor kisebb hullámokat kapunk. Minél több részre bontjuk a hajat és több fonást csinálunk, annál apróbb hullámok fognak keletkezni.

hirdetes

 

Fonás a fonásban

Ez egy egyszerű, de mégis ritkán használt hajfonási technika. Egyszerű hármas fonásra van szükség, mindkét részfonásnál. Először válsszuk szét három nagyjából egyenlő részre a hajat. Az egyik harmadot pedig osszuk el szintén három felé, és fonjuk be. Miután ezzel végeztünk, térjünk vissza az eredeti három részhez. Így a fonásnál a három szál közül az egyik, a befont rész lesz. Ennek a technikának többféle változata is van, ami mind más eredményt hoz. Akár fonhatunk úgy is, hogy 1 helyett 2 befont hajrészt használunk, vagy akár 3-at. Érdemes kipróbálni mindet, hogy aztán azt válasszuk, ami a leginkább megfelel.
 

hirdetes

Hullámos haj lányoknak

Használj hajráfot, vagy hajpántot!

Egy villámgyors és stílusos megoldás a különböző hajráfok és hajpántok használata. Kislányoknál nagyon aranyosan mutatanak a masnis változatok. Nagyobbaknál inkább a divatos színek, vagy stílusos forma miatt érdemes valamit választani. Ez egy remek megoldás a kényelmes, de változatos hajviselésre.

Kis fonat előlre

A különböző méretű és stílusú fonások remekül feldobják a sima kiengedett hajat. Ez főleg az egyenes hajra igaz, de hullámos hajnál is jól mutathat. A lényeg, hogy nem kell az egész hajat befonni, csak egy kisebb részét. Lehet akár hármas fonással, vagy négyessel, esetleg valami speciális fonással is próbálkozni. 

Két copf

Igazán aranyos és gyorsan megcsinálható frizura, tündéri eredménnyel. Főleg a kislányoknak tud rendkívül jól állni. Ketté kell választani nagyjából egyenlő részre a hajat. Majd fel kell copfozni, mind a két oldalt. A dolog egyetlen esetleges nehézsége, ha nem tudjuk megcsinálni szimetrikusra. Ha nem megy első próbálkozásra, ne add fel, hamar beletanulsz!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Anya Anyaság Csajos Divat gyerek Praktikák Tanács