notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Hogyan érdemes szakítani? 5 tippel segítünk!

hirdetes

5 tanács, hogyan érdemes szakítani!

hogyan érdemes szakítani?

1, Legyél lényegretörő!

Mindig nagyon kellemetlen egy szakítás, kétség nem fér hozzá. Ha elkezdesz egy beszélgetést lefolytatni, aminek egyértelműen az a vége, hogy te ezt nem kívánod folytatni akkor inkább legyél egyértelmű és lényegre törő, mintsem olyan aki mellé beszél. Ne legyél olyan, aki nem meri felvállalni azt, hogy mit akar a kapcsolatában…vagyis lehet, hogy inkább úgy kéne kifejezni, hogy mit nem akar. Tehát ne beszélj mellé, ne kertelj, hanem mondd el a teljes őszinteséggel, hogy te ebben nem kívánsz tovább benne maradni.

2, Ne hagyd, hogy manipuláljanak!

Természetesen egy szakításkor elvárja a „gyengébbik” fél, hogy magyarázatot kapjon arra, hogy miért hagyják el. Őszinte leszek, hogy én ezt sose fogom megérteni, hogy emberek miért kíváncsiak arra, hogy más miért nem kíváncsi rá. Hát nem egyértelmű? De ha te is ebben a cipőben jársz, hogy valaki meg akarja nehezíteni a dolgodat a manipulációjával, hogy márpedig ő jobban tudja, hogy te mit akarsz mindig legyél nagyon fegyelmezett és erős! Soha senki nem fogja nálad jobban érezni, hogy neked mire van szükséged. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak. Saját döntésedet te hozhatod meg, senkinek nincs arra joga, hogy felülbíráljon téged és a döntésedet. Ha ezt mégis megteszi, akkor az egyértelmű jel arra, hogy nem tartja tiszteletben a döntésed, ami meg már nem rólad, hanem róla szól.

hirdetes

3, Ne legyél túl rideg…

hirdetes

Egy szakítás esetében nehéz megállapítani, hogy hol vannak az egészséges határok. Ne legyél túl rideg, de ne legyél túl közvetlen sem. Igyekezz arra, hogy a tárgyilagosságod ne legyen kellemetlen. Amit mindig el kell kerülni, hogy tiszteletlen ne legyél a másikkal szemben. Nincs is annál kellemetlenebb személy, aki a szakítás alkalmával válik olyanná a másik ember szemébe, akit ha akkor látott volna amikor megismert eszébe sem jutott volna, hogy bármilyen kapcsolatot kialakítson. Te sem szeretnéd, hogy később úgy beszéljen a szakításról, mint élete leggonoszabb és legrosszabb emlékéről.

 

2+1 tanács a következő oldalon!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes