notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

7 lecke, ami vonzóvá tesz egy nőt

hirdetes

7 lecke, amitől vonzó lesz egy nő

Puskás Rékka
7 lecke, amitől vonzó lesz egy nő

Ezektől a tulajdonságoktól lesz egy nő vonzó

4. lecke: odafigyelés
Ha egy nő figyel a férfira, annak mondandójára, esetleg be is kapcsolódik az eszmefuttatásba, azzal a férfi azt érzi, hogy fontos a számára, érdeklődik iránta. De ezt is meg kell tanulni, sokan nem tudják ösztönösen, hogyan kell figyelni a másikra, csak várják a pillanatot, hogy magukról beszéljenek. Ha figyelsz a másikra, megjegyzed, amiket mond és nem csak ideig-óráig, hanem akár több találkozóval később is fel tudod idézni (például: igen, emlékszem, a múltkor is mondtad, hogy…), azzal tényleg meg lehet fogni egy férfit, mivel érzi, hogy értékes a számodra, hiszen odafigyeltél arra, amit mondott. Ráadásul, ha figyelmet adsz, kapsz is, tehát ő is figyelemmel fogja kísérni a mondandód.

5. lecke: a vonzó nőnek van véleménye

Az is fontos, hogy ne csak figyelni tudj, hanem saját véleményt formálni. Egy okos nő (és ugye fentebb már volt róla szó, hogy milyen vonzó egy eszes hölgy) képes saját véleményt formálni a dolgokról. Ugyanakkor nem teszi ezt elhamarkodottan, tehát nem fog feketén-fehéren kijelenti valamit, amire egyébként nincs rálátása, amiben nincs tapasztalata. Ha egyszerre szeretnél véleményt mondani valamiről, ugyanakkor nem vagy első kézből érintett a dologban, érdemes hozzátenni, hogy „de fenntartom a változtatás jogát”. Ezzel azt sugallod, hogy nem kapaszkodsz makacsan a saját elképzeléseidbe, képes vagy beismerni, ha valamit rosszul tudsz, amit egy férfi nem kudarcként fog látni, hanem elismerően nyugtáz.

hirdetes

6. lecke: humor

hirdetes

Ha megkérdezik a férfiakat, mit tartanak fontosnak, hogy meglegyen egy nőben, szinte mindig a felsorolt tulajdonságok között van a humor. Ez nem csak azt jelenti, hogy veleszületetten legyen jó humora, hiszen ez egy képesség, olyan, mint a jó hang az éneklésben. De azon már lehet dolgozni, hogy valaki értse a viccet, értő közönség legyen, és a férfiak jelentős része sikerélményként éli meg, ha megnevettet egy nőt. Az is hozzátartozik, hogy az élesebb, akár malacabb vicceket is jól kell tudni lereagálni, nem sértődéssel, nem hadakozással, sokkal inkább egy csípős visszavágással, aminek az élét el lehet venni egy mosollyal. Ha egy férfi úgy érzi, olyan nővel beszélget, aki vevő a humorára, érti a viccet, akkor azt is érzi, hogy könnyebben megnyílhat az irányába.

7. lecke: magabiztosság

Talán mind közül a legfontosabb lecke, hogy legyünk magabiztosak! Egy önbizalommal teli nőnél nincsen vonzóbb, de ez nem összekeverendő a nagyképűséggel, beképzeltséggel. Azonban legyünk csak bizakodók magunkkal szemben, amennyiben az ápolt külső, csinos megjelenés kritériumainak eleget tettünk, minden okunk megvan magabiztosan nézni a nap elé. Az önbizalom egy törékeny dolog, könnyű tönkretenni, sokak múltjában vannak olyan események, melyek következtében a jelenben már sokkal kisebb mértékben van, de ugyanakkor építhető dolog is. Ott kezdődik, hogy megtanuljuk szeretni magunkat, az értékeinket, megkeressük, mi az, amiben sikeresek vagyunk, ki tudunk teljesedni. Ha olyan dolgot csinálunk, amiben jók vagyunk, már az tud önbizalmat adni, onnantól kezdve pedig szépen felépül, egyfelől a saját magunk iránti elismerésből, másfelől a mások által kapott visszacsatolásokból.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Csajos Randi Tanács