Ismerd meg a 7 legjobb lánybúcsú buli- feladatot!

A 7 legjobb feladat lánybúcsúra

helloladies.hu
hirdetes

A lánybúcsú közeledtével mindenki elkezd izgulni, hogyan fog sikerülni a buli a legfontosabb persze mindig az, hogy a menyasszony jól érezze magát. Ehhez azonban szórakoztató és kreatív játékokra lesz szükség, amihez most adok egy kis segítséget: összegyűjtöttem néhány szolidabb, ám rendkívül jópofa feladatot, amit mindenki élvezni fog!

Ismerd meg a 7 legjobb lánybúcsú buli- feladatot!

Húzz rá gyűrűt!


Töltsd meg egy tálat olyan gumicukorral, amelyiknek lyukas a közepe, a menyasszony szájába pedig adjatok egy hurkapálcikát, vagy evőpálcikát. A feladat lényege, hogy csak a szája segítségével gyűjtsön össze legalább 10 cukrot a pálcikára. Ha többen játsszátok, akkor az nyer, akinek ez elsőként sikerül.

 

Született feleségek


Írjátok le a leghíresebb és legdögösebb férjek neveit a celebvilágból külön kártyákra. Mindenki játszhat a játékban, párokban a legideálisabb. A soron következőnek az a feladata, hogy a kártyán lévő férfi feleségét elmutogatja, ebből kell kitalálni a másik félnek, hogy ki is szerepel az adott kártyán. Az a páros nyer, ki egy perc alatt a legtöbb férjet kitalálja.

 

Ha a tökéletes lánybúcsú helyszínt keresed, jó helyen jársz! A helyszín általában a legfontosabb kérdés a lánybúcsúval kapcsolatban, hiszen ha rosszul választasz helyszínt, az egész eseményre rányomhatja a bélyeget. Mindenképp olyan helyszínt válassz, ami mindenkinek könnyen megközelíthető. A főváros szívében találhatók a Zsidai Csoport lánybúcsú helyszínei, melyek között biztos, hogy megtalálod azt, amit ehhez az egyedi eseményhez elképzeltél. A rendezvényszervezésben jártas munkatársak a segítségedre lesznek, így biztos, hogy az esemény minden résztvevő számára felejthetetlen lesz! 

hirdetes

 

Jegyezd meg a dátumot!


A party előtt kérd meg a menyasszonyt, hogy írjon fel neked néhányat közös életük legfontosabb dátumai közül (első randi, első csók, a vőlegény szülinapja, stb.). Ez a játék egy kicsit aktívabb társaságot igényel, így gondoljátok végig, hogy megfelel-e mindenkinek. Vágjátok ki a számokat 1-31-ig és a hónapokat, majd helyezzétek őket az asztalra. A játékosok minden körben odavisznek egy számot és egy hónapot a menyasszonyhoz, akinek válaszolnia kell, hogy a szám/hónap helyes-e, vagy korábbi/későbbi időpontot kell keresni. A nyertes az lesz, aki a leghamarabb találja el a pontos dátumot.

 

 

Szerelmi kérdőív


Valaki készítsen közületek egy kitölthető kérdőívet a legromantikusabb filmekből, úgy, hogy csak néhány sor leírást ad meg hozzá. Ugyanezt meg lehet csinálni romantikus zeneszámokkal is, ebben az esetben a játékfelelős néhány másodperces bejátszásokkal segít a válaszadásban. Természetesen mindkettő játékban az nyer, aki a legtöbbet eltalálta. Remek játék miközben mindenki kicsit nosztalgikus hangulatba kerül, megalapozva az este jó hangulatát. 

 

Piaci gyakorlat


Vegyetek néhány hétköznapi, alapvető élelmiszert, vagy a házas élettel kapcsolatos dolgokat, és helyezzétek őket egy asztalra. Nagyon fontos, hogy a számlát őrizzétek meg, és pontosan tudjátok mindennek az árát. A résztvevők feladata az lesz, hogy növekvő sorrendbe állítsák a vásároltakat ár szerint. Érdemes vagy konkrét időhöz kötni a játékot (1 perc), vagy azt jutalmazni, aki a leggyorsabban sorba rendezi a termékeket.

hirdetes

 

Partirombolók


Vásároljatok műanyag pezsgős poharakat, és helyezzétek őket egymásra piramis formában. A játékosok kezébe adjatok ping-pong labdákat, akiknek az lesz a feladata, hogy minél több poharat ledöntsenek, minél messzebbről pattogtatva a labdát. Ha meg szeretnétek valakit viccelni (mondjuk a menyasszonyt), akkor ragasszatok le néhány poharat, hogy nehezebben legyen teljesíthető a feladat.

 

Rúzsok ajkak


Ez a játék is egyfajta Activity: a soron következő páros egyik tagjának egy rúzzsal kell lerajzolni a kártyán szereplő fogalmat, úgy, hogy a másik kitalálja. Természetesen nem ilyen egyszerű a feladat, a lényeg ugyanis, hogy a rúzst csak szájjal lehet használni, semmilyen más segítség nem megengedett. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

Mágikus dolgok a Harry Potterben, amik valójában léteznek

2019-06-18

Mágikus dolgok a Harry Potterben, amik valójában léteznek

A szerző, J. K. Rowling használta a mitológiát, legendákat, ősi nyelveket, botanikát és asztronómiát ahhoz, hogy megalkothassa a Harry Potter varázslatos világát. Tudtad, hogy néhány mágikus tárgy, hely, és még ember is, akiket bevett a könyveibe valójában létezik?

10 romantikus vígjáték, amit mindenkinek látnia kell

2019-06-06

10 romantikus vígjáték, amit mindenkinek látnia kell

Ismerd meg a legjobb romantikus vígjátékokat! Minden vígjáték jó, ami megnevetteti az embert, és minden romantikus film sikeres, ha a szív hevesebben ver tőle.

Durván átverte követőit a blogger, nézd meg, hogy miért!

2019-05-29

Durván átverte követőit a blogger, nézd meg, hogy miért!

Közel kétszázezren követik a bloggert, ő mégis úgy döntött, hogy egy kicsit megvicceli a rengeteg embert, aki figyelemmel kíséri a mindennapjait. Nézd meg, hogy hogyan tette ezt, és miért!

Fotós kütyük a legszebb felvételekért – ha Te is megörökítenéd a nyár legszebb pillanatait!

2019-05-28

Fotós kütyük a legszebb felvételekért – ha Te is megörökítenéd a...

Kétség sem férhet hozzá, hogy a fotók és videók korát éljük… A legszebb pillanatok megörökítése, az emlékek halmozása ma már minden fiatalt meghódított, és biztosak vagyunk benne, hogy Te is szeretnéd lélegzetállító fotókkal elkápráztatni ismerőseid a nyár legfontosabb eseményeiről!

Dolgok, amiket csak a nagymellű lányok érthetnek

2019-04-11

Dolgok, amiket csak a nagymellű lányok érthetnek

Ha valakinek nagy melle van, akkor a kultúránk szerint annak nagyon kell örülni, és ne értsetek félre, tényleg vannak szuper oldalai, de olyan akadályokkal kell megküzdenünk, amire sokan nem is gondolnának. Íme, azok a problémák, amit sosem fogsz megérteni, hacsak nem neked is hatalmas melled van. Ezek azok a zavaró és elkerülhetetlen dolgok, amive

Ezekre figyelj, ha szállodába mész

2019-03-11

Ezekre figyelj, ha szállodába mész

Egyre népszerűbbek a wellness szállodák és hotelek egy-egy hosszú hétvége, vagy nyaralás alkalmából. Nem meglepő, hiszen ezeken a helyeken semmivel nem kell törődni, a legfinomabb ételeket ehetjük, hatalmas a választék, így mindig találunk kedvünkre valót, kikapcsolódhatunk és nem kell foglalkozni semmivel, csak lazítani. Talán te is úgy gondolsz e

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
130 662
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 368 068
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 102

Átlagos értékelés: 4.7