notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A 10 legrosszabb módja, ahogy a gyerekeinket mérgezik. Egészen megdöbbentő!

hirdetes

A 10 legrosszabb módja, ahogy a gyerekeinket mérgezik

helloladies.hu
10 mód, ahogy a gyerekeinket mérgezik. :(

6. Mérgező testápolási termékekkel, rákot okozó mérgekkel: sampon, bőrápoló, fogkrém, légfrissítők, szappan és így tovább…


A gyerekek szó szerint is fürdenek a mérgekben. A testápoló termékek, beleértve a szappanok, samponok, mosószerek, lágyítószerek és még a fogkrém is szintetikus vegyszereket tartalmaz. A mosószerek a gyermek ruházatát rákot okozó vegyi anyagokkal telítik, amelyek azután viselés közben beszívódnak a gyerekek bőrébe és felszívódnak a testükbe. Amikor a gyerekek elkezdenek, serdülni a mérgező terheket még inkább növelik (dezodor, parfüm, smink). Szinte nincs olyan hagyományos testápolási termék, amelyek ne tartalmaznának rákot okozó vegyi anyagokat; még a legdrágább termékek sem.

7. Az ivóvízzel, az ivóvízben található flouroid-dal


Ezt helytelenül nevezik "fluorid"-nak, ez valójában egy mérgező mellékterméke a műtrágya iparnak vagy alumínium iparnak. Fogyasztása olyan fejlődési rendellenességeket okoz a csontokban, mint csontkeményedés, csigolyabántalom és csontritkulás. A fluorid annyira mérgező, hogy a folyókba vagy patakokba való öntése ökológiai terrorizmusnak minősül.

hirdetes

8. Mérgező beltéri levegő környezettel az otthonokban és az iskolákban: formaldehid, penészgombák, ragasztók és szintetikus szennyező anyagok.


A szőnyegek, festékek, fa padló és még a bútorok is mérgező anyagokat bocsátanak ki, amelyek elősegítik a rák és az allergia kialakulását. Sok épületben szennyezett mérgező penész található. Még a kórházakban is keringenek potenciálisan halálos szuperbaktériumok, amelyek halálos mérgek a gyerekeknek.

9. Videojátékokkal – mentális mérgezés zajlik


Ezek a játékok arra tanítják a fiúkat, hogy az erőszak normális, a könyörtelen gyilkos támadások a lövöldöző szereplő személyében teljesen elfogadhatóak. Közben a gyereket érzéketlenné teszik a való világra. Néhányat a legnépszerűbb játékok közül valójában a katonaság tervez és tesz közzé, mint katonai toborzó rendszert tizenévesek számára.

hirdetes

10. Tudatmódosító pszichiátriai szerekkel


Az egyik legnagyobb gyermekek ellen elkövetett bűncselekmények közé tartozik az, amit a mai pszichiátria csinál. A gyermeket először diagnosztizálják a rendellenességekkel, hiperaktivitással vagy depresszióval, aztán tudatmódosító pszichiátriai gyógyszereket adnak nekik. (A CCHR /Állampolgári bizottság az emberi jogokért Nemzetközi nonprofit szervezet, amely a mentális egészségügy területét figyeli/ harcol ma ez ellen a leghatékonyabban)

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Szülés utáni intim problémák: erre készülj fel, hogy ne érjen meglepetés!

2024-02-20

Szülés utáni intim problémák: erre készülj fel, hogy ne érjen meglepetés!

A szülés egy csodálatos és felemelő élmény lehet, de a testünknek és az intim területeinknek is meg kell küzdeniük az új kihívásokkal és változásokkal.

Ezek a jelek utalnak gyerekbántalmazásra, és hogyan segíthetünk mi felnőttek?

2024-02-20

Ezek a jelek utalnak gyerekbántalmazásra, és hogyan segíthetünk mi felnőttek?

A gyerekbántalmazás egy súlyos és elhanyagolt probléma, amely sok gyermeket érint világszerte. Azonban sokszor nehéz felismerni a jeleket. Ezek lehetnek azok:

Mi az a cisztás akné, mik a tünetei és hogyan kezelhető?

2024-02-12

Mi az a cisztás akné, mik a tünetei és hogyan kezelhető?

A cisztás akné egy súlyos és gyakran fájdalmas bőrprobléma, melyet a mélyen fekvő, gyulladt pattanások jelentenek, és amelynek kezelése kihívást jelenthet az érintettek számára.

 Pajzsmirigyzavar várandósság alatt? Így tudod elkerülni!

2024-02-05

Pajzsmirigyzavar várandósság alatt? Így tudod elkerülni!

A várandósság alatti pajzsmirigyproblémák kezelése és a megfelelő vitaminválasztás kiemelten fontos, mivel a nem megfelelő döntések súlyos következményekkel járhatnak.

A Balenciaga Divatház története és az örök elégedetlen Cristóbal

2024-02-01

A Balenciaga Divatház története és az örök elégedetlen Cristóbal

A Balenciaga Divatház története olyan pályát járt be, amely tele van mély érzelmekkel, forradalmi tervezéssel és az örök elégedetlenség által ihletett kreativitással. Ismerjük meg a divatház felemelkedését és azon tervezőjét, aki sosem nyugodott bele a tökéletességbe: Cristóbal Balenciagát.