notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Te is bosszantod a fodrászodat? Mit illik és mit nem?

hirdetes

Te is bosszantod a fodrászodat? Mit illik és mit nem?

helloladies.hu
Te is bosszantod a fodrászodat? Mit illik és mit nem?

Vigyél képet


A Pinterest korában gyakran találunk olyan frizurát, ami nagyon megtetszik, és magunknak is olyat szeretnénk. Örülni fognak, ha megmutatod képen, nem pedig a saját szavaiddal próbálod elmagyarázni mit szeretnél, mert valószínűleg úgyse fog sikerülni (tapasztalat). Viszont ha látják milyen színt, stílust vagy vágást szeretnél, jobban egymásra talál az elképzelés és a valóság.


Legyél türelmes és reális elvárásokkal érkezz


Tudd, hogy bizonyos esetekben, amit akarsz időbe telik. Bizony nem egyszer hallottam, hogy derékig érő fekete hajjal rendelkező hölgy 1 óra múlva ragyogó, fényes, szőke hajjal kíván távozni. Ez az, ami nem fog menni. Ilyen esetben számold bele, fogy a folyamat hónapokig tart, sokba kerül és bizony lesznek olyan időszakok, amikor borzalmas színe lesz a hajadnak. Néhány színváltoztatás nem történik meg azonnal és elérni azt a hosszúságot, amit szeretnél bizony tovább tart, mint gondolnád. Ne várj csodát!

hirdetes


Ismerd az árakat


Sokszor, ha új helyre mész, már az időpont egyeztetés során megmondják, hogy körülbelül mennyibe fog kerülni a munka. Ha időközben kicsit változtatsz az elképzeléseden, nézd meg az árlistát, vagy beszéld meg a fodrásszal mielőtt nekikezdtek, hogy senkit ne érjen sokk.


Ülj nyugodtan

hirdetes


Állandóan forgatod a fejed, hogy lásd mi történik? Fogdosod a hajad és az olló minden egyes mozzanatát követed? Bízz a fodrászban. Egyetlen rossz mozdulat és elronthatod a hajad és hosszabb ideig fog tartani, ha mindig igazgatni kell a fejed.


Mondd el mit akarsz, és jelezd, ha nem vagy elégedett


Ha használtál színezőt otthon, mond el a fodrászodnak. Ha nem akarod, hogy egy bizonyos hossznál rövidebb legyen, azt is. A kommunikáció a kulcs, hogy szép, egészséges hajjal távozz, amivel elégedett vagy. Ne ülj ott mosollyal az arcodon, ha utálod, amilyen hajat csinált. Még ha kellemetlen is elmondani szemtől-szembe, hogy nem tetszik a végeredmény, ha szólsz, lehet, hogy tud rajta javítani. Örülnek, ha elmondod mi tetszik, mert nem gondolatolvasók, úgyhogy nem kell félned elmagyarázni vagy kérdéseket feltenni. Csak legyél őszinte!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes