notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A fogszabályzás legújabb innovációja

hirdetes

Láthatatlan fogszabályzó? Létezik!

Ha Te sem akartál sosem fogszabályzót hordani, mert féltél, hogy mit fognak szólni mások, és hogyan fogsz kinézni, akkor most lehet meg fogod magad gondolni: Ismerd meg az Invisalign láthatalan fogszabályzót!

Láthatatlan fogszabályzás

Lehet, hogy már hallottál a láthatatlan fogszabályzásról, azonban ez valószínűleg nem olyan, mint amire gondolnál. Ugyan létezik olyan fogszabályzási módszer, amelyet a nyelv felől raknak fel, vagy csak éjszaka kell hordani, az Invisalign egy teljesen másféle technológiával működik. 

 

De mitől más? 

Az Invisalign láthatatlan fogszabályzó egy személyre szabott, kivehető készülék, amely tényleg észrevehetetlen hordás közben. Hordani folyamatosan kell, azonban étkezések alkalmával és fogmosáskor ki kell venni. Emellett akár különleges alkalomra készülünk, szintén kivehetjük a készüléket. 

 

Hogyan működik? 

A fogszabályzás előtt egy 3D szkennerrel mintát vesznek a fogsorról és megtervezik az egész kezelést előre, egy animáció segítségével pedig a végeredményt is láthatjuk. A megtervezés után elkészítik egy speciális anyagból a fogszabályzó síneket, amelyet minden esetben egyedileg kap meg az alany. A fogszabályzót szinte egésznap hordani kell, kivételt képez az étkezés és a fogmosás. A láthatatlan fogszabályzó síneit 1-2 hetente kell cserélni, attól függően, milyen gyorsan változik a fogsor állapota. A kezelés ideje 3 hónaptól 2-3 évig is eltarthat, ami a fogak zsúfoltságától, állásától függ. A láthatatlan fogszabályzás bárki számára elérhető, legyen az gyermek vagy felnőtt. A kezelés ideje alatt csupán 3 havonta kell meglátogatni fogorvosunkat, így hosszabb távollét esetén sem befolyásolja a fogszabályzás eredményességét. 

hirdetes

Milyen előnyökkel jár? 

    hirdetes
  • Nagyon kényelmes - hiszen a készülék esetén nincsenek fémdrótok és fémkeretek, ezáltal nincsen irritáció 
  • Személyre szabott - mivel teljesen egyedileg készülnek el a fogszabályzó készülékek 
  • Kivehető - így az étkezés és a fogmosás során nem kell aggódnunk a kényelmetlenség miatt
  • Láthatatlan – ez az egyik legnagyobb előnye, hiszen sem az osztálytársaid, sem a barátaid, sem a munkatársaid vagy a családod sem fogja észrevenni és nem kell attól tartanod, hogy kellemetlen megjegyzéseket kapsz majd 

Te is belevágnál? A láthatatlan fogszabályzás technikája a legjobb feltételekkel a NaturaDent Lézerfogászatán érhető el, ahol tapasztalt szakemberek várnak, remek eredményekkel. 

Ha pedig érdekel, most egy Nyílt Nap keretében ingyenesen elvégzik számodra a 3D animációs tervezést és emellé szakorvosi konzultáción is részt vehetsz. Érdekelnek a részletek? Akkor tekintsd meg az Invisalign Nyílt Nap részleteit. 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes