notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A legvonzóbb tulajdonságok egy férfiban

hirdetes

A legvonzóbb tulajdonságok egy férfiban

Puskás Rékka

Természetesen, tökéletes férfi nem létezik, ahogy tökéletes nő sem. Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, heppjei, amelyek vagy passzolnak a saját kattjainkhoz, és akkor szinte észre sem lehet őket venni, vagy pedig zavaróak, és akkor inkább tovább keressük az igazit.  De mik egy majd’ tökéletes férfi ismertetőjegyei? Melyek azok a tulajdonságok, amelyeket egy nő leginkább keres egy úriemberben? Vagy éppen mely vonások teszik úriemberré a férfit? Ebben a cikkben olyan ismertetőjegyekről van szó, amelyek ideális pár-jelöltté teszik az urakat.

Egy férfi legvonzóbb tulajdonságai

Udvarias

Annyira evidensnek tűnik, pedig sajnos csak evidensnek kéne lennie, hogy egy férfi udvarias. De a mai világban sokszor egy nő összeteheti a két kezét, ha talál egy olyan pasit, aki tisztában van a legalapabb udvariassági formulákkal (bizonyára a régi világban is voltak tahók, de az emberek zöme azért ismerte a jómodort, ha hihetünk az irodalomnak, a régi filmeknek és nagyszüleink beszámolóinak). Ebben benne van az is, hogy az első randevún nem böfög jóllakottan az asztalnál, hogy előre engedi a hölgyet az ajtóban, és az is, hogy nem erőlteti az együttlétet, ameddig a nő nem érzi azt időszerűnek. De ugyancsak az udvariasság megnyilvánulása, ha bókol, fel- vagy lesegíti a kabátot, esetleg érdeklődik a másik dolgai felől.

Ápolt

Az, hogy egy férfi jóképű-e, meglehetősen szubjektív, minden ember mást tart szépnek, vonzónak. De az, hogy mennyire ápolt, már a saját döntése. Hogy odafigyel-e a személyes higiéniájára, hogy mindig finom illata legyen, a haja, körmei tisztaságára és vágására, már akarat dolga. Ahogyan az is, hogy van-e stílusa, a ruhái frissek, tiszták-e, vagy épp gyűröttek, illetve egy pólót, vagy egy alsót öt napig hord-e, vagy rendszeresen használja a mosógépét. Igenis oda lehet ezekre figyelni, és egy igényes férfi oda is figyel rájuk.

hirdetes

Lovagias

hirdetes

Ez részben hasonló, mint az udvariasság, de mégsem ugyanaz. A lovagiasságba beletartozik, hogy fizeti a vacsorád, és az is, hogy odaadja a zakóját, ha fázol. Sőt, haza is kísér, hogy meggyőződjön róla, épségben léped át az otthon küszöbét. Meg akar hódítani, de nem zavaróan nyomul, hanem türelemmel, figyelmességekkel küzd a kegyeidért. Sőt, egy igazi lovagias férfi nem csak a te szülinapodra emlékszik, hanem anyukádéra is, és neki is kedveskedik egy szál virággal.

Okos

Az ész nem döntés kérdése, hanem egy adottság. De attól, hogy valaki nem a legélesebb kés a fiókban, még nem kell ezt harsányan hirdetnie is. Egy vonzó férfi igyekszik képezni magát, a tudásában lévő hiányokat pótolni, mindezt kellő alázattal. De egy okos férfi is lehet ellenszenves, ha érezteti a másikkal, mennyivel értékesebb tagja a társadalomnak, hiszen micsoda adottságai vannak. Ideális esetben egy okos férfi lenyűgöz, nem pedig idegesít. Sőt, még a biztonságérzetet is erősíti, hogy tisztában van a világ és a dolgok működésével.

A következő oldalon további jellemvonásokról olvashatsz!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Férfi Párkapcsolat Randi