notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A legvonzóbb tulajdonságok egy férfiban

hirdetes

A legvonzóbb tulajdonságok egy férfiban

Puskás Rékka

Természetesen, tökéletes férfi nem létezik, ahogy tökéletes nő sem. Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, heppjei, amelyek vagy passzolnak a saját kattjainkhoz, és akkor szinte észre sem lehet őket venni, vagy pedig zavaróak, és akkor inkább tovább keressük az igazit.  De mik egy majd’ tökéletes férfi ismertetőjegyei? Melyek azok a tulajdonságok, amelyeket egy nő leginkább keres egy úriemberben? Vagy éppen mely vonások teszik úriemberré a férfit? Ebben a cikkben olyan ismertetőjegyekről van szó, amelyek ideális pár-jelöltté teszik az urakat.

Egy férfi legvonzóbb tulajdonságai

Udvarias

Annyira evidensnek tűnik, pedig sajnos csak evidensnek kéne lennie, hogy egy férfi udvarias. De a mai világban sokszor egy nő összeteheti a két kezét, ha talál egy olyan pasit, aki tisztában van a legalapabb udvariassági formulákkal (bizonyára a régi világban is voltak tahók, de az emberek zöme azért ismerte a jómodort, ha hihetünk az irodalomnak, a régi filmeknek és nagyszüleink beszámolóinak). Ebben benne van az is, hogy az első randevún nem böfög jóllakottan az asztalnál, hogy előre engedi a hölgyet az ajtóban, és az is, hogy nem erőlteti az együttlétet, ameddig a nő nem érzi azt időszerűnek. De ugyancsak az udvariasság megnyilvánulása, ha bókol, fel- vagy lesegíti a kabátot, esetleg érdeklődik a másik dolgai felől.

Ápolt

Az, hogy egy férfi jóképű-e, meglehetősen szubjektív, minden ember mást tart szépnek, vonzónak. De az, hogy mennyire ápolt, már a saját döntése. Hogy odafigyel-e a személyes higiéniájára, hogy mindig finom illata legyen, a haja, körmei tisztaságára és vágására, már akarat dolga. Ahogyan az is, hogy van-e stílusa, a ruhái frissek, tiszták-e, vagy épp gyűröttek, illetve egy pólót, vagy egy alsót öt napig hord-e, vagy rendszeresen használja a mosógépét. Igenis oda lehet ezekre figyelni, és egy igényes férfi oda is figyel rájuk.

hirdetes

Lovagias

hirdetes

Ez részben hasonló, mint az udvariasság, de mégsem ugyanaz. A lovagiasságba beletartozik, hogy fizeti a vacsorád, és az is, hogy odaadja a zakóját, ha fázol. Sőt, haza is kísér, hogy meggyőződjön róla, épségben léped át az otthon küszöbét. Meg akar hódítani, de nem zavaróan nyomul, hanem türelemmel, figyelmességekkel küzd a kegyeidért. Sőt, egy igazi lovagias férfi nem csak a te szülinapodra emlékszik, hanem anyukádéra is, és neki is kedveskedik egy szál virággal.

Okos

Az ész nem döntés kérdése, hanem egy adottság. De attól, hogy valaki nem a legélesebb kés a fiókban, még nem kell ezt harsányan hirdetnie is. Egy vonzó férfi igyekszik képezni magát, a tudásában lévő hiányokat pótolni, mindezt kellő alázattal. De egy okos férfi is lehet ellenszenves, ha érezteti a másikkal, mennyivel értékesebb tagja a társadalomnak, hiszen micsoda adottságai vannak. Ideális esetben egy okos férfi lenyűgöz, nem pedig idegesít. Sőt, még a biztonságérzetet is erősíti, hogy tisztában van a világ és a dolgok működésével.

A következő oldalon további jellemvonásokról olvashatsz!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Honnan tudhatod, hogy egy férfi unatkozik melletted és kiszállna a kapcsolatból?

2020-08-10

Honnan tudhatod, hogy egy férfi unatkozik melletted és kiszállna a...

Úgy érzed, hogy a kapcsolatod gödörbe került? Itt van 6 jel, hogy a férfi, akivel együtt vagy már kiszállna a kapcsolatból és más lehetőségek után néz!

Így döbbents rá egy pasit, milyen butaság volt dobnia téged!

2020-07-27

Így döbbents rá egy pasit, milyen butaság volt dobnia téged!

A szakítás mindig szívás, de még inkább az, ha úgy tűnik, a volt barátodnak még csak nem is hiányzol. Erre nincs mentség, de lehet, hogy csak megjátssza, vagy egy idióta, aki nem is tudja, mit hagy ki – akárhogyan is, itt van néhány módszer, amivel emlékeztetheted, hogy 10/10-es nő vagy és hogy mennyit veszít veled!

4 kérdés, amit tegyél fel egy férfinak, mielőtt hozzámennél feleségül

2020-07-21

4 kérdés, amit tegyél fel egy férfinak, mielőtt hozzámennél feleségül

Mielőtt a partnereddel úgy döntenétek, hogy összekötitek az életeteket, érdemes feltenni egymásnak néhány kérdést, hogy ez az elhatározás valóban egy életre szóljon és később ne legyen megbánás a vége.

Jelek, hogy egy férfi „feleség alapanyagként” lát téged!

2020-08-04

Jelek, hogy egy férfi „feleség alapanyagként” lát téged!

Ha egy nap szeretnél megházasodni az első lépés az, hogy találnod kell egy olyan férfit, aki „feleség alapanyagként” lát téged (és persze te őt „férj alapanyagként”). Megmutatjuk, mik azok a jelek, amiket figyelhetsz!

Mi vezet a megcsaláshoz, és megbocsátható-e?

2020-07-14

Mi vezet a megcsaláshoz, és megbocsátható-e?

Mi vezethet valakit odáig, hogy megcsalja szeretett párját? És meg lehet-e bocsátani, ha a partner félrelép? Ez a cikk most a hűtlenség témáját boncolgatja.

6 kérdés, ami megtöri a jeget az első randin

2020-07-13

6 kérdés, ami megtöri a jeget az első randin

Nincs még egy olyan izgalmas – és idegölő – dolog, mint egy első randi. Már eldöntötted mit veszel fel, hova mentek és talán azt is, hogy mit fogsz rendelni, de valószínűleg te is félsz attól, hogy a beszélgetés nem fog olyan gördülékenyen menni. Készülj fel néhány klasszikus és kreatív témával. Itt van néhány kérdés, amit feltehetsz, hogy megtörd


Férfi Párkapcsolat Randi