notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Tudj meg többet magadról a szád alapján!

hirdetes

A száj formája és mérete utal a személyiségedre!

helloladies.hu

Belegondoltál már abba, hogy jelentése lehet annak, hogy milyen formájú a szád? Pedig így van! Tudd meg cikkünkből, hogy mi jellemez téged leginkább az ajkaid formája és vastagsága alapján!

Ismerj meg másokat a szájuk alapján!

Mindannyian szeretünk magunkról újdonságokat megtudni, de vannak dolgok, amelyekkel szinte senki sincs tisztában! Ha ránézel egy emberre, nagyon sok mindent el tudsz mondani róla a ruhája, a kora, a haja alapján, de nem is gondolnád, mennyi minden leolvasható a másik szájáról is, pusztán annak formája és mérete alapján. Rengeteg tulajdonságra utal a természeteddel, identitásoddal, temperamentumoddal, egészségeddel és személyiségeddel kapcsolatban! Íme, néhány tipp, amelyek segítségével te is többet megtudhatsz másokról ajkaik mérete, teltsége, szimmetriája vagy formája alapján!


Keskeny ajkak


Más néven kerek ajkaknak is szokták hívni, hiszen sok esetben hasonlítanak egy gombra. Az ilyen kerek formájú szájjal rendelkező hölgyek általában édes, kedves természetű, nemes lelkű személyek. Jellemükkel lenyűgöznek mindenkit, és szinte mindig vidámak. Kalandvágyóak, szeretnek felfedezni dolgokat, és van bennük egy jó adag lázadó jellem is. Szeretnek flörtölni, és tudják is, hogyan kell.

hirdetes


Telt ajkak


A telt ajkak mindenki számára vonzóak, így alapvetően egy érzéki megjelenést kölcsönöz annak, aki ilyen szájjal rendelkezik. Ez azonban nem csak a külsőre vonatkozik, az ilyen nők személyisége is vonzó és érzéki. Érzelmesek, de sokszor éretlenül viselkednek. A bátorságukkal nincs probléma, magabiztosan állnak minden helyzet elébe.

Széles ajkak


Ha széles ajkaid vannak, bizonyára dinamikus, állandóan pörgő személyiség vagy. Szeretsz eljárni, szórakozni, ismerkedni. Tele vagy élettel, nagyon sok barátod van, és imádsz új emberekkel találkozni. Szeretnél megismerni mindent, és mindenkit, ami néha hátrány, mert felszínességhez vezethet. Mindig másokat tartasz szem előtt, gondoskodó típus vagy. Szenvedélyes és tehetséges vagy szinte mindenben, amibe belekezdesz, és általában maximalista hozzáállással irányítod az életed.


Lefelé ívelő ajkak

hirdetes


Azok az emberek, akiknek az ajkai kissé lefelé görbülnek, magányos, és megfontolt emberek. Eléggé rejtélyesek, nem sok időt töltenek emberek között, néha nehéz őket megérteni.

Vékony ajkak


Ha vékonyak az ajkaid, akkor szinte mindig kicsinek tűnnek, még akkor is, ha szélesek. A vékony ajkú emberek általában magányosak. Melegszívűek, praktikusak és függetlenek, de sokszor félénkek és bizonytalanok saját magukban. A természetes érzékenységük azonban szinte mindig sikeressé teszi őket az életben.


Szív-alakú ajkak


A szív-alakú ajkakkal rendelkező emberek kreatívak és függetlenek, viszont sokszor nyersen fejezik ki magukat. Könnyen megnyílnak, és az érzelmeikről is könnyen tudnak beszélni. Romantikus oldalukat remekül türközi, hogy lelkesek, elegánsak és kitartóak. Remekül értenek a stílushoz, és a divathoz is.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes