notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A téli esküvők 10 előnye, amiért Ön is átgondolja majd, hogy ne nyáron akarjon férjhez menni!

hirdetes

A téli esküvők 10 előnye, amiért Ön is átgondolja majd, hogy ne nyáron akarjon férjhez menni!

VN

Jól hallotta; téli esküvő. A nyári szertartások is nagyon gyönyörűnek, de megvan a maguk negatív oldala. A pukkasztó meleg sem a vendégek kényelmét, sem a menyasszony frizurájának épségét nem segíti elő. De egy téli menyegzővel kikerülheti a nyári forróságot, az összes velejárójával együtt és káprázatos esküvői képeket készíthet a hóesésben. 

Téli esküvő 10 előnye

Még mindig nincs ínyére az ötlet? Akkor olvasson tovább, hogy a kevesebb időjárás miatti stressztől, az egyszerűbb helyszínfoglalásig mindent megtudhasson a hideg évszak előnyeiről. 

1.    Alacsony páratartalom

Természetesen nem ez az első szempont, amikor az esküvője időpontjáról gondolkozik, de mégis egy plusz pont, amikor a menyasszony, illetve a koszorúslányok frizurájáról és sminkjéről van szó. Hiszen melyikük akarna az esküvő végére, kócosnak és leharcoltnak tűnni?

2.    Kevesebb aggodalom

A nyári hónapokra tervezett menyegzők szervezésénél mindig jelen van az időjárás miatti stressz. Hiszen honnan tudhatná bárki is biztosan, hogy milyen lesz az idő a nagy napon? De mivel a téli esküvők általában beltéren kerülnek megrendezésre, senkinek nem kell majd aggódnia a hőmérséklet vagy csapadék miatt, és a vendégek sem lesznek kitéve a kellemetlen melegnek vagy esőnek és szélnek. A természet kizárása a szervezési folyamatokból pedig csak kevesebb aggodalmat jelent Önnek, párjának és rokonainak. 

hirdetes

3.    Egyszerűbb foglalás

A legtöbb esküvőihelyszín naptárja már hónapokkal előre megtelik foglalásokkal a nyári időszakra. Télen azonban emiatt sem kell nyugtalankodnia. Arról nem is beszélve, hogy ugyanazokat a szolgáltatásokat jóval alacsonyabb árért veheti igénybe. Valamint hamarabb érkezhet a helyszínre, és több ideje lesz mindent elrendeznie a lakodalom után, mivel nem fog egy másik násznép a következő esküvőre az ajtóban tolongva várakozni. 

Ráadásul a szervezők ilyenkor nem annyira elfoglaltak, így sokkal több időt tudnak majd az Ön kéréseire szentelni, és az időpontokat illetően is nagyobb rugalmasságra számíthat.

hirdetes

4.    Extra dekorációk (ingyen!)

Abban az esetben, ha az adventi, vagy karácsonyi időszakban szeretné tartani esküvőjét, akkor nagyon minimális dekorációért kell majd fizetnie. Hiszen a hotelek és éttermek ilyenkor eleve fel vannak díszítve az ünnepekhez megfelelően. 

5.    Olcsóbb elszállásolás

Nyáron, amikor szünetel a tanítás, és a legtöbb család a vakációzik, természetesen megugranak a szálloda árak. Télen ennek az ellenkezője következik be, és nem csak Ön tud majd spórolni a szobafoglalásokon, de a hotelek is nyernek vele. 
 

Lapozz a folytatáshoz!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

2020-09-14

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

Ha van bármi állandó, az a változás. De miből tudhatod, hogy végre ideje szakítani a múlttal és elindulni egy boldogabb élet felé? Ahhoz, hogy boldogok lehessünk, képesnek kell lennünk elengedni a múltban szerzett sebeket, a kapcsolatokat, amik nem működtek és ami a legfontosabb, azt, hogy szinte minden rossz dologért saját magunkat hibáztatjuk.

Módszerek, amikkel sokat tehetsz az egészségedért és 1 percbe telnek

2020-09-15

Módszerek, amikkel sokat tehetsz az egészségedért és 1 percbe telnek

Ha szeretnénk megőrizni az egészségünket, az sok időt vehet igénybe, hosszútávon azonban mindenképp megéri, sőt az apró lépések is sokat számítanak. Vannak dolgok, amikre 60 másodperc is bőven elég és csodákat művelnek a testtel. Itt van néhány módszer, ami sokat tesz az egészségért és kevesebb, mint 1 percbe telik!

Ha egyke vagy, biztosan rád is mondták már ezeket a dolgokat...

2020-09-21

Ha egyke vagy, biztosan rád is mondták már ezeket a dolgokat...

Sok ember azt gondolja, hogy az egyedüli gyerekek önzőek, elkényeztetettek és sok sztereotípia él velük kapcsolatban. Azt pedig pontosan tudják azok, akik így nőttek fel, hogy ezeket egyáltalán nem olyan könnyű megdönteni, lássuk tehát, milyen gyakori félreértések van velük kapcsolatban.

Ezeket a színeket ne válaszd az otthonodba!

2020-09-15

Ezeket a színeket ne válaszd az otthonodba!

Egyáltalán nem könnyű az otthonunk különböző részeire megtalálni a tökéletes színt, ráadásul bizonyos színek növelhetik, de csökkenthetik is az értékét. A szakértők szerint ezeknek a színeknek semmi helye a lakásban!

Fogadalmak, amiket magadnak kellene tenned

2020-09-08

Fogadalmak, amiket magadnak kellene tenned

Miért nem tartjuk be a saját magunknak tett ígéreteket? Az újévi fogadalmakat, hogy egészségesebben étkezünk, lefogyunk, megtanulunk egy új nyelvet – olyan hamar megfeledkezünk róluk, hogy már magunkat kinevetjük, mielőtt belekezdenénk...

Elképesztő bakik, amiket mindenki elkövet az esküvő és a szervezés alatt

2020-07-27

Elképesztő bakik, amiket mindenki elkövet az esküvő és a szervezés alatt

Sajnos rengeteg baki van, amit elkövethetünk az esküvő szervezése, valamint az esküvő alatt. Mostani cikkemben ezekre az esküvői bakikra hívom fel a figyelmet!


Csajos Család Életmód Érdekességek Esküvő