Ikrek - mégsem hasonlítanak

A világ legkülönbözőbb ikerpárja

helloladies.hu

Lucy és Maria Aymler ugyan ikrek, ám ezt első ránézésre senki meg nem mondaná róluk. De még másodikra sem. Ugyanis a 18 éves lányok külsőre teljesen különböznek. Míg egyikük fehér bőrű és vörös hajú, addig másikuk sötét bőrű és barna hajú. Hogy hogyan is lehetséges mindez? Lássuk!

Lucy és Maria

Ha valaki ikerbabákkal várandós, már önmagában ez a tény is izgalmas, hiszen mindenből kettőt kell venni, és természetesen duplán is aggódik ilyenkor az ember. Ha a terhesség során nem jön közbe semmilyen probléma, minden vizsgálat során megnyugtató válaszokat kapnak a szülők, akkor is még hátravan maga a szülés, mely ikrek esetében gyakran császárt jelent. Nincs is ezzel semmi gond, a lényeg, hogy egészségesen jöjjenek a világra. Ha mindezeken már túl vagyunk, és a babákat már a kezünkben tarthatjuk, akkor egy izgalmakban bővelkedő fejezet lezárul az életünkben. Azonban vannak olyan élethelyzetek, amikor ez úgy folytatódik, mint a fent említett ikerpár esetében.

 

A két tojásnak egyáltalán nem nevezhető lány Angliában, azon belül pedig Gloucesterben él, és kétpetéjű ikrek. Lucy hófehér bőrű, vörös hajú és kék szemű, Maria pedig sötét bőrű, sötétbarna hajú és szemű lány. Édesanyjuk, Donna jamaicai származású, apjuk, Vince viszont fehér férfi. Az édesanyának szó szerint elállt a szava a kórházban, mikor a szüléskor meglátta, hogy két kislánya homlokegyenest eltérő külsővel jött a világra. Egy ilyenfajta meglepetésre valószínűleg senki sem számított.

 

Egy vörös, egy barna - mégis ikrek

 

A lányok természetesen már megszokták, hogy az emberek hitetlenkedve csóválják a fejüket, mikor meghallják, hogy márpedig ők ikrek. „Senki nem hiszi el, hogy ikrek vagyunk. Sokszor előfordul, hogy arra kérnek minket, mutassuk meg a születési anyakönyvi kivonatunkat, vagy a személyi igazolványunkat, de sokan még ezek után sem akarják elhinni, hogy ikrek vagyunk.” – mesélte Lucy.

 

Ahogyan az általában a kétpetéjű ikerpároknál lenni szokott, a két lány személyisége teljesen különböző. Maria könnyebben barátkozik, és szókimondóbb is, jogot és pszichológiát hallgat az egyetemen, Lucy viszont visszahúzódó, félénk, és művészeti tanulmányokat folytat.

 

A lányoknak egyébként három testvére is van: a 23 éves George, a 22 éves Chynna, és a 21 éves Jordan.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Érdekességek gyerek Ikrek