X Értesülj kedvenc témáidról elsőkézből! Iratkozz fel hírlevelünkre!
https://www.helloladies.hu/ hírlevél feliratkozás

Elképesztő méretű babák

Óriáscsecsemők

helloladies.hu
hirdetes

Egy átlagos újszülött súlya 3 és 3,5 kg között mozog. Ha ettől eltér, méghozzá pozitív irányban, már nagynak nevezik. A következő képeken látható kicsik viszont egyáltalán nem nevezhető kicsiknek, hiába újszülöttek papíron.

Németország óriásbébije

1., Németország legnagyobb csecsemője


Lipcsében született 2013. július 26-án 57 centiméterrel és 6,1 kilogrammal. A Jasleen névre keresztelt kislány még csak nem is császármetszéssel, hanem természetes úton jött a világra. 

 

 

2., A spanyolok leghatalmasabb bébije


Édesanyja, Maxine Marin egy 40 éves brit hölgy, aki Spanyolországban adott életet a 6,2 kilós babának. Ő a legnagyobb természetes úton született baba az ország történetében, az anyuka pedig semmi fájdalomcsillapítást nem kapott a szülés alatt.

 

 

3., A brit óriás


George King nem csak nevében királyi, de súlyát tekintve is, hiszen ő kapta a britek legméretesebb csecsemője címet, mikor 2013-ban 7 kg-os súlyával megszületett. A szülei teljesen átlagos méretűek, ő viszont koránt sem az. Maga a szülés sem volt egyszerű, ugyanis a baba válla elakadt, ezért az édesanyja végül egy másik kórházban szülte meg őt egy specialista segítségével.

hirdetes

 

 

4., Texasi nagyság


A kisfiú, aki a JaMichael nevet kapta szüleitől, 7,26 kilogrammal jött a világra a texasi longview-ban 2011-ben, pedig az orvosok az előzetes becslések szerint maximum 5,5 kilót mondtak rá (ami szintén méretes újszülöttet jelentett volna).

 

hirdetes

 

5., Szibériai baba


Nem csak a nagy hideg jellemző a fenti helyre, de ezek szerint a hatalmas babák is, hiszen a 2007-es Nadia Khalina nevet kapott kislány 7,75 kilós súlyt produkált, mikor a születése után először rátették a mérlegre. Nadia mellesleg a 12. gyermek a családban.

 

 

6., Brazília legméretesebb újszülöttje


A dallamos nevű Ademilton dos Santos kereken 8 kilogrammal született 2005-ben, és ezzel ő lett az ország legnagyobb babája. Mivel édesanyja cukorbetegségben szenved, nem meglepő, hogy kisfia ilyen rendkívüli súllyal jött világra.

 

 

7., Az abszolút győztes


Indonézia, 2009. Ez volt az az év, amely többek közt arról volt nevezetes, hogy a képen látható 8,7 kilós „csöppség” megszületett. Egészen elképesztő súlyához 62 centiméteres testhossz is társult, így hát nem is meglepő, hogy édesanyja császármetszéssel szülte őt Észak-Szumátrában. 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

Ez a lány végleg lemondott a szőrtelenítésről

2019-01-31

Ez a lány végleg lemondott a szőrtelenítésről

A legtöbb nő folyamatosan küzd a kellemetlen szőrszálak ellen, ez a lány azonban megunta ezt, és nemet mondott a szőrtelenítésre!

New York éjszakai arcai - csodálatos művek születnek

2019-01-22

New York éjszakai arcai - csodálatos művek születnek

A New Yorki élet magával ragadó, de valami történik minden éjszaka a Times Squaren. Egy teljesen más világ bukkan fel furcsa arcokkal, a street art minden formájával és rengeteg turistával.

14 érdekesség a brit királyi családról

2019-01-21

14 érdekesség a brit királyi családról

Te tudod, hogy mi II. Erzsébet királynő beceneve? És azt, hogy Vilmos hercegnek milyen diplomája van? Mutatunk 14 érdekességet a brit királyi családról!

A szülők fiuk halála után listát kaptak azokról, akiket megmentettek szervei eladományozásával

2019-01-17

A szülők fiuk halála után listát kaptak azokról, akiket megmentettek...

Komoly és szomorú téma, de néha ilyenről is kell beszélnünk, hiszen az élet része. Egy szeretettünk elvesztése elmondhatatlanul fájdalmas, főleg, ha az eset hirtelen és váratlanul történik. Azonban valami jót, nagyobbat is kihozhatunk a történtekből, hiszen ha engedélyezzük, hogy ép szerveit mások kapják meg az talán nekünk is hoz egy kis megnyugvá

A világ legkisebb autója - ezt látnod kell!

2019-01-14

A világ legkisebb autója - ezt látnod kell!

Mikael Kjellman, svéd mérnök egy fantasztikus találmánnyal állt elő, melyet ha meglát az ember, automatikusan egy miniautó jut eszébe - hiszen az is. De nem csak az!

Csodálatos találmányok, melyek megkönnyítik életünket

2019-01-14

Csodálatos találmányok, melyek megkönnyítik életünket

Így, a XXI. század elején már javában tapasztaljuk, hogy mennyi újdonsággal örvendeztet meg minket a környezetünk. Lássuk most azokat, melyek mindenkinek hasznára válnának!

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
482 676
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
1 921 559
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 163

Átlagos értékelés: 4.9