notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Soha ne felejtsd el az aranyszabályt: Aki veled akar lenni, veled lesz!

hirdetes

Aki veled akar lenni az veled lesz!

Bettina

Boldog akarsz lenni? Akkor ne hagyd, hogy másnak te csak egy B verzó legyél! Ennél többet érsz!

ne legyél B verzió

Te is ismered a szabályt ugye? Aki veled akar lenni, veled lesz! Nincs több kérdés és nincs több mellé beszélés. Bármit is mond, bármit is érezted veled egy férfi, ha nem vagy biztos 100 százalékosan abban, hogy veled akar-e lenni  akkor valami nem stimmel! Az a férfi aki hajlandó elkötelezni magát egy nő mellett, nem fog benned kétségeket kelteni, hanem teljesen biztosítja az érzelmeidet afelől, hogy ő melletted van! Nem lesz benned kérdés, nem lesz benned bizonytalanság. Az a férfi aki mellett bizonytalan vagy nem érdemel meg téged, te meg köteles vagy saját magad sokkal jobban tisztelni annál, hogy egy olyan férfinak add magad aki nem becsül meg, mert ennél sokkal többet érsz és ne gonmdold magadról azt, hogy ez nem így van!!! 

hirdetes

Amit te érdemelsz: 

Előszőr is olyan férfit, akinek te vagy az első!!!

Egy olyan férfi aki miatt nem sírsz, hanem mosolyogsz és ragyogsz!

Egy olyan férfit akinek te egy kincs vagy!

Egy olyan férfit, aki nem beszorít az idejébe hanem részévé tesz az életének! Kérlek, ne fuss olyan férfi után akinek nincs ideje rád! Az ilyen embernek minden más fontosabb mint te, tiszteld ennél sokkal jobban magad!

Tiszteletet, törődést, őszinteséget, figyelmet, kedvességet, udvariasságot!

Ne töltsd a drága idődet olyan emberrel akinek nem vagy elég fontos. Ha azt érzed, hogy nem vagy elég jó neki mert ezt érezteti veled, akkor miért vagy ott? Legyél olyan emberrel aki megbecsül, legyél olyan emberrel aki értékel téged és emberként, nőként kezel!!! Ha hagyod azt, hogy valaki életében második legyél az egyenesen út és útlevél ahhoz, hogy folyton megbántson és te össze törj teljesen lelkileg! Ne menj bele ezekbe a játszmákba, egy igazi s erős nő ennél sokkal jobban becsüli magát. Ha eddig arra vártál, hogy valami vagy valaki felnyissa a szemed, akkor ezt vedd határozottan annak! Ha bizonytalanságban voltál eddig, akkor szedd össze magad és vedd ezt egy erőteljes jelnek az életedben! 

hirdetes

Szeresd és becsüld önmagad, mert egy értékes nő vagy és olyan férfit érdemelsz aki ezt értékeli is!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes