10 jel, ami azt mutatja, hogy az igazival vagy

10 jel, ami azt mutatja, hogy az igazival vagy

helloladies.hu
hirdetes

Ha igazán boldog vagy egy párkapcsolatban, akkor ez a boldogság egy idő után természetessé válik. Egy kapcsolat értéket kell, hogy adjon az életedhez és segítenie kell abban, hogy a valódi énedet add. Ha az igazival vagy, azt akarja, hogy különlegesnek érezd magad és mindig biztonságban legyél. Békét és kiteljesedést kell hoznia egy kapcsolatba, hogy sokkal pozitívabban éld meg az életedet. Mik azok a jelek, amiből tudhatod, hogy a megfelelő emberrel vagy?

10 jel, ami azt mutatja, hogy az igazival vagy

Abban az esetben, ha elfelejtetted volna, milyen csodálatos is a partnered, ezek a dolgok azt jelzik, hogy a lehető legjobb ember mellett vagy.


10 jel, amiből tudhatod, hogy az igazival vagy


Ha mellette vagy, a legjobbat hozod ki magadból


A legjobbat hozza ki belőled, nem kell tettetned, hogy valaki más vagy. Nem kell azon gondolkodnod mit mondj, vagy hogy viselkedj. Teljesen kiegészít, és a kémia erőlködés nélkül is megvan. Olyan oldaladdal ismertet meg, amiről nem is gondoltad, hogy lehetséges. Lehet például, hogy előtte gondod volt a pozitív gondolkodással, de mellette ez magától jön.


Igazán élvezed a társaságát


Élvezed, ha együtt csináltok valamit. Amíg dolgozik, alig várod, hogy belépjen az ajtón, elhalmozhasd puszikkal és összebújj vele egy hosszú nap végén. Teljesen elég, ha csak órákon át csak fekszetek az ágyban beszélgetve. Nem számít, mit csináltok együtt, mindig élvezitek egymás társaságát.


Úgy érzed, figyel rád és megért


Mindannyian azt akarjuk érezni, hogy tartozunk valahova és van valaki, aki megérti a gondolatainkat, amik foglalkoztatnak minket. Vele, ez természetes. Ha beszélsz, mindent eldob, hogy rád figyelhessen, mert amit mondasz, számít neki. Nem csak azért hallgat, hogy válaszoljon, hanem mert meg akar érteni. Mivel tényleg érdekli, amit mondasz, őszinte mersz vele lenni. Nem kell semmit magadban tartanod, nyugodtan elmered mondani, mi jár a fejedben.

hirdetes


Fejlődni akarsz miatta


Bár nem akar semmit megváltoztatni rajtad, folyamatosan segít, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Foglalkozik a jóléteddel és boldogságoddal, azt akarja, hogy felülemelkedj az akadályokon, amik visszatartanak. Például, ha le akarod futni a maratont, segít elérni a célod azzal, hogy bátorít és biztosítja, hogy úgy edzhess, ami ehhez szükséges. Tényleg ő az első számú rajongód.


Szeret megmosolyogtatni


Minden elkövet, hogy mosolyogni lásson. Boldoggá akar tenni, mert szeret, úgyhogy mindent bevet a faviccektől kezdve, a virágokon át egy romantikus vacsoráig.


Észreveszi, ha rossz kedved van


Mivel szoros kapcsolatban álltok, könnyen észreveszi, ha valami aggaszt. Nem haboz megkérdezni, mi a probléma és a vállán nyugodtan kisírhatod magad, ha arra van szükséged. Az apró dolgok is feltűnnek neki, ez teszi a lehető legjobb társsá.


Gyakran nevettek együtt

hirdetes


Egy igazi párkapcsolatban te és a partnered megosztotok egymással vicces történeteket és addig nevettek, amíg fáj a hasatok. Nem veszitek túl komolyan az életet, ami sokat hozzá tesz ahhoz, miért is érzitek olyan jól magatokat együtt.


Segít neked és nem panaszkodik miatta


Egyenlő félként tekint rád, így a házimunka és a ház körüli teendők elvégzése nem alantas számára. Boldogan segít a feladatokban, mert nem akarja, hogy te csinálj mindent és stresszes legyél. Elkötelezetten segít, mert tisztában van vele, mi szükséges ahhoz, hogy jó kapcsolatban éljetek.


Könnyű a kommunikáció  


Az aktív hallgatás kiemelkedően fontos egy jól működő párkapcsolatban. Ha jó emberrel vagy együtt, tényleg érdekli, mit mondasz és te is megadod neki ugyanezt a tiszteletet, mert szereted és nagyon intim módon kapcsolódtok egymással. Az erős kapcsolatotok, kötődésetek miatt a kommunikáció olyan egyszerű számotokra, mint egy vasárnap reggel.


Nem izgul a kis dolgok miatt


Nem érdekli, ha a ruhádat a földre dobod és ott marad pár napig, vagy evés után a mosogatóban hagyod a koszos tányérokat. Tudja, hogy úgyis elpakolsz és elmosogatsz majd és nem akar vitát indítani ilyen jelentéktelen dolgok miatt. Lehet, hogy megemlíti, ha még egy vagy két hét után is ott van a ruhád, de végsősoron nem aggódik kis dolgok miatt az életben és nem csinál ezekből ügyet.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

2019-06-24

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

Mitől lesz egy nő erős? Egyéb tényezők mellett a küzdelem, tapasztalat és önzetlenség nagy szerepet játszik abban, hogy valaki megerősödjön. Egy erős nő bírja a fájdalmat, túljut a szívszaggató élményeken, és képes megbocsátani. Egy erős nő megjárta már a mély és veszélyes vizeket és addig tartotta bent a lélegzetét, amíg csak lehetséges. Ez a fajt

Ha rossz a házasság, az a gyereket is tönkreteszi

2019-06-18

Ha rossz a házasság, az a gyereket is tönkreteszi

Valld be őszintén: Szinte állandóan veszekedtek a házastársaddal? Azon kapod magad, hogy ki akarsz szállni, de rájössz, hogy túl nehéz lenne, ezért inkább maradsz? Sajnos ezek nagyon is gyakori helyzetek. Sok ember, akinek boldogtalan a házassága a gyerekek miatt próbál meg együtt maradni, mert ezt érzik a legjobb megoldásnak. Azt gondolják, a gyer

5 fontos kérdés, amire válaszolnotok  kell, mielőtt összeköltöztök

2019-06-13

5 fontos kérdés, amire válaszolnotok kell, mielőtt összeköltöztök

Megvolt az első csók, az első együtt töltött éjszaka, és elég időt töltöttetek már együtt, hogy úgy érezzétek, itt az ideje a következő szintre emelnetek a kapcsolatotokat – összeköltöztök.

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

2019-06-11

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

Összeszedtük azt a 10 leggyakoribb tényt, ami azt bizonyítja, hogy túl régóta vagy egyedül! Talán éppen most van itt az ideje, hogy újra randizni kezdj!

Ezekkel a tippekkel könnyedén csökkentheted az esküvőd költségeit!

2019-01-22

Ezekkel a tippekkel könnyedén csökkentheted az esküvőd költségeit!

Egy esküvő rengeteg költséggel, kiadással jár, amiből könnyedén le tudsz faragni, ha néhány dologra odafigyelsz. Adunk néhány ötletet, amivel könnyedén csökkentheted az esküvőd költségeit!

Miért nem érdemes eltitkolni kapcsolatodat

2019-05-29

Miért nem érdemes eltitkolni kapcsolatodat

Nincs igazán jó ok egy kapcsolat eltitkolására. A szerelem akkor a legerősebb, amikor két ember családjaik, barátaik társaságában és más helyzetekben is együtt lehetnek. Persze az ilyen helyzetek mindig kérdezősködéssel kezdődnek, amit aztán némi könnyed viccelődés követ, majd a hír terjedése a szélesebb körökbe.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
130 662
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 368 068
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 140

Átlagos értékelés: 5.0