X Értesülj kedvenc témáidról elsőkézből! Iratkozz fel hírlevelünkre!
https://www.helloladies.hu/ hírlevél feliratkozás

10 jel, ami azt mutatja, hogy az igazival vagy

10 jel, ami azt mutatja, hogy az igazival vagy

helloladies.hu
hirdetes

Ha igazán boldog vagy egy párkapcsolatban, akkor ez a boldogság egy idő után természetessé válik. Egy kapcsolat értéket kell, hogy adjon az életedhez és segítenie kell abban, hogy a valódi énedet add. Ha az igazival vagy, azt akarja, hogy különlegesnek érezd magad és mindig biztonságban legyél. Békét és kiteljesedést kell hoznia egy kapcsolatba, hogy sokkal pozitívabban éld meg az életedet. Mik azok a jelek, amiből tudhatod, hogy a megfelelő emberrel vagy?

10 jel, ami azt mutatja, hogy az igazival vagy

Abban az esetben, ha elfelejtetted volna, milyen csodálatos is a partnered, ezek a dolgok azt jelzik, hogy a lehető legjobb ember mellett vagy.


10 jel, amiből tudhatod, hogy az igazival vagy


Ha mellette vagy, a legjobbat hozod ki magadból


A legjobbat hozza ki belőled, nem kell tettetned, hogy valaki más vagy. Nem kell azon gondolkodnod mit mondj, vagy hogy viselkedj. Teljesen kiegészít, és a kémia erőlködés nélkül is megvan. Olyan oldaladdal ismertet meg, amiről nem is gondoltad, hogy lehetséges. Lehet például, hogy előtte gondod volt a pozitív gondolkodással, de mellette ez magától jön.


Igazán élvezed a társaságát


Élvezed, ha együtt csináltok valamit. Amíg dolgozik, alig várod, hogy belépjen az ajtón, elhalmozhasd puszikkal és összebújj vele egy hosszú nap végén. Teljesen elég, ha csak órákon át csak fekszetek az ágyban beszélgetve. Nem számít, mit csináltok együtt, mindig élvezitek egymás társaságát.


Úgy érzed, figyel rád és megért


Mindannyian azt akarjuk érezni, hogy tartozunk valahova és van valaki, aki megérti a gondolatainkat, amik foglalkoztatnak minket. Vele, ez természetes. Ha beszélsz, mindent eldob, hogy rád figyelhessen, mert amit mondasz, számít neki. Nem csak azért hallgat, hogy válaszoljon, hanem mert meg akar érteni. Mivel tényleg érdekli, amit mondasz, őszinte mersz vele lenni. Nem kell semmit magadban tartanod, nyugodtan elmered mondani, mi jár a fejedben.

hirdetes


Fejlődni akarsz miatta


Bár nem akar semmit megváltoztatni rajtad, folyamatosan segít, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Foglalkozik a jóléteddel és boldogságoddal, azt akarja, hogy felülemelkedj az akadályokon, amik visszatartanak. Például, ha le akarod futni a maratont, segít elérni a célod azzal, hogy bátorít és biztosítja, hogy úgy edzhess, ami ehhez szükséges. Tényleg ő az első számú rajongód.


Szeret megmosolyogtatni


Minden elkövet, hogy mosolyogni lásson. Boldoggá akar tenni, mert szeret, úgyhogy mindent bevet a faviccektől kezdve, a virágokon át egy romantikus vacsoráig.


Észreveszi, ha rossz kedved van


Mivel szoros kapcsolatban álltok, könnyen észreveszi, ha valami aggaszt. Nem haboz megkérdezni, mi a probléma és a vállán nyugodtan kisírhatod magad, ha arra van szükséged. Az apró dolgok is feltűnnek neki, ez teszi a lehető legjobb társsá.


Gyakran nevettek együtt

hirdetes


Egy igazi párkapcsolatban te és a partnered megosztotok egymással vicces történeteket és addig nevettek, amíg fáj a hasatok. Nem veszitek túl komolyan az életet, ami sokat hozzá tesz ahhoz, miért is érzitek olyan jól magatokat együtt.


Segít neked és nem panaszkodik miatta


Egyenlő félként tekint rád, így a házimunka és a ház körüli teendők elvégzése nem alantas számára. Boldogan segít a feladatokban, mert nem akarja, hogy te csinálj mindent és stresszes legyél. Elkötelezetten segít, mert tisztában van vele, mi szükséges ahhoz, hogy jó kapcsolatban éljetek.


Könnyű a kommunikáció  


Az aktív hallgatás kiemelkedően fontos egy jól működő párkapcsolatban. Ha jó emberrel vagy együtt, tényleg érdekli, mit mondasz és te is megadod neki ugyanezt a tiszteletet, mert szereted és nagyon intim módon kapcsolódtok egymással. Az erős kapcsolatotok, kötődésetek miatt a kommunikáció olyan egyszerű számotokra, mint egy vasárnap reggel.


Nem izgul a kis dolgok miatt


Nem érdekli, ha a ruhádat a földre dobod és ott marad pár napig, vagy evés után a mosogatóban hagyod a koszos tányérokat. Tudja, hogy úgyis elpakolsz és elmosogatsz majd és nem akar vitát indítani ilyen jelentéktelen dolgok miatt. Lehet, hogy megemlíti, ha még egy vagy két hét után is ott van a ruhád, de végsősoron nem aggódik kis dolgok miatt az életben és nem csinál ezekből ügyet.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

Ha ezeket tapasztalod, lehet, hogy el akar hagyni

2019-04-15

Ha ezeket tapasztalod, lehet, hogy el akar hagyni

Azt hiszed a partnered az igazi és minden rendben van – aztán hirtelen úgy dönt, hogy elhagy. Nincs rá mód, hogy megjósold valami nemoké… vagy mégis? Ha valaki fontolgatja, hogy véget vet a kapcsolatnak, mindig vannak előjelei, anélkül, hogy tudna róla. Ahhoz, hogy elkerüld a meglepetést, esetleg megmentsd a kapcsolatot, ismerned kell a jeleket, am

Tippek, hogy sikeresen flörtölj

2019-04-15

Tippek, hogy sikeresen flörtölj

A flörtölés kínos, ügyetlen szituációkat eredményezhet és bonyolult lehet. Még ha mindent bele is adsz, nem mindig működik. A flörtölés, mint sok más szociális interakció a pszichológiánál kezdődik. Ez azt jelenti, hogy vannak bizonyos dolgok, amik nagyobb garanciát nyújtanak a sikerre, ezért összegyűjtöttük most ezeket, hogy a jövőben sikeresen al

Figyelj a jelekre, és előzd meg a megcsalást!

2019-04-04

Figyelj a jelekre, és előzd meg a megcsalást!

Rengeteg olyan dolog történhet az életben, amire nem vagyunk felkészülve. A hűtlenség is egyike ezeknek. Rájönni, hogy a partnerünk megcsal hihetetlenül fájdalmas, főleg, ha mi bele adunk mindent. Ha neki adod a szívedet, lelkedet egy másik embernek, ugyanezt várod viszont és nem számítasz rá, hogy megcsalnak. Itt is érvényes az a mondás, miszerint

Mikro-megcsalás - gyakoribb, mint gondolnád

2019-04-03

Mikro-megcsalás - gyakoribb, mint gondolnád

A hűtlenség mindig nehéz téma. Senki nem akarja, hogy megcsalják, és a jóérzésű emberek nem akarnak hűtlenek lenni a partnerükhöz. De hűtlenségről nem csak akkor beszélhetünk, ha valaki mással bújunk ágyba. Rengeteg formája van, amit mikro-megcsalásnak nevezünk. A gond az, hogy sokat ezek közül, nem is gondol megcsalásnak az, aki csinálja, pedig ug

Ha félénk vagy, akkor is jár a szerelem!

2019-03-26

Ha félénk vagy, akkor is jár a szerelem!

Annak ellenére, hogy sokan ezt hiszik, a zárkózottabb, visszahúzódóbb emberek sem szeretnek állandóan egyedül lenni. Az viszont tény, hogy hosszabb időbe telik összemelegednünk valakivel és feladni az egyedül töltött értékes időt azért, hogy vele legyünk. De mint bárki más, mi is vágyunk a szerelemre és egy olyan társra, akivel együtt lenni ugyanol

5 ok, amiért egy önimádó nem alkalmas a párkapcsolatra

2019-03-25

5 ok, amiért egy önimádó nem alkalmas a párkapcsolatra

A nárcizmus, önimádás egy személyiségzavar és a legtöbben nincsenek azzal tisztában, hogy problémájuk lenne. Akár beismerik ezt, akár nem, nehézségeik vannak azzal, hogy kötődjenek másokhoz, a legtöbb romantikus kapcsolatuk kudarcot vall. Általában nem tudnak közeli viszonyban maradni a családjukkal sem. Nagyon kiszámítható a viselkedésük, hasonló

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
389 925
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
1 828 808
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 140

Átlagos értékelés: 5.0