notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk, hogy miért olyan sikeres Barbra Streisand házassága!

hirdetes

Barbra Streisand és James Brolin már 20 éve házasok – íme a titkuk!

helloladies.hu

Barbra Streisandot és James Brolint Hollywood egyik legszorosabban összetartó párosaként ismeri a világ. Azonban egyik színésznek sem volt igazán szerencséje a szerelemben, mielőtt két évtizeddel ezelőtt összehozta őket az élet, ahogyan pedig összejöttek az valóban filmbe illő.

Bemutatjuk, hogy miért olyan sikeres Barbra Streisand házassága!

A páros mindkét tagjának volt már házastársa korábban. Streisand Eliot Gould felesége volt (1963 és 1971 között), és fia, Jason is ebből a házasságból származik. Brolinnak két felesége volt Barbra előtt – első párja Jane Cameron Agee volt, akitől két gyermeke született, Josh és Jess. Később Jan Smitherssel mondták ki az igent, aki egy kislánnyal Mollyval ajándozta meg a színészt.


Mielőtt az álompárt összehozta volna az élet, Barbra már egészen megbékélt egyedülállóságával: „A kétségbeesés megszűnésével végre megkedveltem a magányomat” nyilatkozta egyszer a People magazinnak.


Streisand és Brolin először egy partyn ismerkedtek össze, ahol találkozójuk előre meg volt szervezve. „Egy vacsora alkalmával ismertem meg és egy szakállas hegyi remete típusra számítottam, és ő levágatta a haját és simára borotválta az arcát” mesélte a W magazinnak. „Azt kérdeztem tőle, hogy ’Ki rontotta el így a hajad?’ Később elárulta, hogy akkor szeretett belém. Az én hapsim szereti, ha valaki kimondja az igazságot, ami ritkaságnak számít.”


Első randevújuk 1996 július elsején volt, és annyira jóra sikeredett, hogy hajnali 3-ig beszélgettek, amikor pedig a csókra került a sor, kissé ügyetlenné vált a helyzet. A színésznő állítása szerint „beletelt néhány hónapba”, míg érezni kezdte, hogy ő számára az igazi. Brolin ekkor utazott Írországba a Ha harc, hát legyen harc! forgatására, amelyen rendezőként vett részt. Kapcsolatuk így egy ideig csak a telefonon bontakozhatott ki. Novemberre azonban már össze is költöztek.


Elsőként más sztárok értesültek eljegyzésükről. A People magazin jelentése szerint John Travolta, Kelly Preston, Rita Wilson, Marlon Brando és Tom Hanks is kénytelen volt várakozni egy kicsit a vacsoraasztalnál, miközben Barbra épp a rabbival találkozott, aki később összeadta őket.

hirdetes


„Az édesanyja után Kelly és én voltunk az elsők, akik hallhatták a nagy hírt” mesélte Travolta a magazinnak. „Könnybe lábadt a szemünk és annyira izgatottak voltunk, hogy az elsők között tudhattuk meg. De Barbra megkért, hogy tartsuk titokban.”


Végül 1998-ban házasodtak össze Stresiand malibui villájában, Kaliforniában. A menyasszony kristálygyöngyös Donna Karan ruhát viselt 4,6 méter hosszú fátyollal. A pontos dátum 1998 július elseje volt, pontosan első találkozásuk második évfordulója.


Barbra mindent tökéletesre szeretett volna megszervezni, és még a Pellegrino  ásványvizet is visszaküldte, mert nem a rendelt Perriert hozták ki nekik. A sajtó éles füleinek összezavarása érdekében hangos erősítőkkel vette körbe otthonát, nehogy kint meghallják a fogadalomtételüket.


A meghívottak között a jelentések szerint jelen volt Travolta, Hanks, Preston, Wilson, Quincy Jones és Sydney Pollack is. Streisand két szerelmes dalt is elénekelt, Brolin pedig egy kifejezetten érzelmes beszédet tartott. „El sem tudom mondani, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy az életemben ilyen későn történt velem mindez. Minden éjszaka egy új kaland. Az alvás csak időpazarlás. Alig várom, hogy reggelente újra láthassam őt.”

hirdetes

Streisand jogosan érzi magát büszkének arra, hogy házasságuk immáron húsz éve tart. „Húsz év Hollywoodban olyan, mint ötven év Chicagóban, ahogy azt mondani szoktam.” Állítása szerint megtanulta úgy kimondani az igazat, hogy szavai megőrizzék az érzelmeket. „A dalai láma azt mondta: ’Az igazságot mindig érzéssel mondd ki…’ Évekkel ezelőtt igazából fegyverként alkalmaztam az igazságot: „Azért tűnsz kövérnek, mert kövér is vagy … ez az igazság”. Az igazság érzéssel mindig máshogy hangzik – nem hiszem, hogy két ember készpénznek veheti egymást.”


Hosszú életű házasságuk mögött más titkok is állnak, amik sokkal kézzel foghatóbbak. Brolin állítása szerint boldogságuk egyik kulcsa az, hogy külön bankszámlát kezelnek. „Ilyen téren el vagyunk választva egymástól, és én így szeretem. Nekem megvan a saját pénzem, és neki is az övé. […] Ez a harmadik házasságom és tudom, hogy milyen gondokkal járhat egy házasság, ezért nem akartam okot adni arra, hogy még egyszer válnom vagy házasodnom kelljen. Húsz éve a mennyekben vagyunk, szóval bevált.”


Brolin elárulta azt is, hogy szerinte a párkapcsolati tanácsadók sokat segíthetnek egy-egy konfliktus megoldásában. „Hiszek a tanácsadás erejében, ha házassági problémákról van szó. Keressetek egy bírót, beszéljétek át és esküszöm, hogy a találkozó végére minden alkalommal megoldódik a helyzet!”


Streisand persze nem szeretné, hogy a romantika eltűnjön a háztartásból, ezért rendszeresen kis üzeneteket hagy férjének. „Mindig üdvözölve vagyok, amikor hazaérek. Mindig kapok valamilyen üzenetet – „Siess haza!” amikor pedig hazaérek, mindig valamilyen nagyszerű dolog fogad, valamilyen terv, én pedig próbálom viszonozni.”

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Hogyan Legyen Vonzóbb Egy Szálloda a Női Vendégek Számára?

2023-11-20

Hogyan Legyen Vonzóbb Egy Szálloda a Női Vendégek Számára?

Az utazások során a női vendégek igényei kifinomultabbá váltak, és a szállodáknak alkalmazkodniuk kell ezekhez az elvárásokhoz. Lássunk néhány tippet, hogyan lehet egy szálloda még vonzóbb a hölgyvendégek számára.

9+1 trend, ami egy kis esküvőt is varázslatossá tesz

2023-11-14

9+1 trend, ami egy kis esküvőt is varázslatossá tesz

Az esküvői szezon mindig hoz valami újat, és 2024-ben sem lesz ez másképp. Ha egy kisebb, intim esküvőre vágytok, de mégis szeretnétek a nagy napotokat különlegessé tenni, akkor nézzük meg az idei év legfrissebb esküvői trendjeit!

10 Tipp, amivel női cégvezetőként is biztonságosabbá teheted a cégedet

2023-08-04

10 Tipp, amivel női cégvezetőként is biztonságosabbá teheted a cégedet

Az alábbiakban összegyűjtöttünk 10 hasznos tippet, amelyekkel női cégvezetőként is biztonságosabbá teheted a cégedet és megóvhatod azt a lehetséges veszélyektől.

Ennek a 10 dolognak biztosan ott kéne lennie egy szállodai szobában

2023-07-14

Ennek a 10 dolognak biztosan ott kéne lennie egy szállodai szobában

Régebben a szállodát éjszakázási helynek tekintették. Egy ágy és egy fürdőszoba elég volt az ügyfelek elégedettségéhez. De ma a mai utazók igényei megváltoztak!

Neked kell megszervezned a céges karácsonyt? - mutatunk 5 szuper tippet!

2023-10-20

Neked kell megszervezned a céges karácsonyt? - mutatunk 5 szuper tippet!

Ha a céges karácsonyi rendezvény szervezésére kaptad a felkérést, ne aggódj, mert ebben a cikkben 5 szuper tippet osztunk meg veled, amelyek segítenek neked ebben!

A bőrkeményedésből alakulhat ki szemölcs? - Ezt kell tenned ellene!

2023-10-05

A bőrkeményedésből alakulhat ki szemölcs? - Ezt kell tenned ellene!

Vajon lehetséges, hogy a bőrkeményedések okozhatnak szemölcsöket, és mit tehetünk ezek megelőzésére vagy kezelésére? Ebben a cikkben megtalálod rá a megoldást