notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy igazán boldog legyél!

Nehéz dolgok, amikre rá kell venned magad a boldogsághoz

helloladies.hu
hirdetes

A boldogság eléréshez néhány igen nehéz dologra kell rávenned magad. Dolgokra, amiket más nem csinál meg helyetted. Dolgokra, amelyek megrémítenek. Amiktől megkérdőjelezed, hogy képes leszel-e kitartani akár egyetlen további másodpercig is, de amiket még így is tovább csinálsz majd.

Bemutatjuk, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy igazán boldog legyél!

De mire ez a sok nehézség? Miért szükségesek a boldogsághoz? Azért, mert ezek a dolgok azok, amik meghatároznak téged. Ezek a dolgok választják el egymástól azokat az embereket, akik csak úgy „vannak”, és akik igazán élik az életüket.
 
És hogy mik ezek a dolgok? Mindenki számára más jelent nehézséget, de sok olyan általános dolog van, amelyekre rengetegen tekintenek kihívásként. Tedd meg az első lépést!

 

1. Vállalj apró kockázatokat minden egyes nap


Ha szembe szeretnél nézni problémáiddal, le szeretnéd győzni félelmeidet, és ki akarod állni az élet által eléd állított kihívásokat, akkor kockázatokat kell, hogy vállalj. Az élet pedig éppen annyi lehetőséget biztosít majd erre, ahány kockázatot hajlandó vagy bevállalni.


 
Ne hagyd, hogy a félelem diktálja a jövődet – vállalj apró kockázatokat minden egyes nap, és haladj apró, de magabiztos lépésekben. Lesznek olyan dolgok, amik jól sülnek majd el, és lesznek olyanok is, amik nem. De akár rossz, akár jó döntésekről legyen szó, ha hagyod, hogy más hozza meg őket helyetted, akkor sosem a saját életedet éled majd, hanem egy olyat, amit valaki más épített számodra.


 
2. Ne aggódj amiatt, hogy mit mondanak rólad mások 


Az életet akkor éri meg élni, ha szenvedéllyel teszed azt, megbékélsz azzal, hogy ki is vagy legbelül, és nem hagyod, hogy mások rólad alkotott véleménye és ítélkezései megzavarjanak ebben. Ha igazán boldoggá és sikeressé szeretnél válni, akkor ne kérd ki mindenki jóváhagyását.


 
A hölgyek többsége egyáltalán nincs megelégedve az alakjával, és mindig találnak magukon valamilyen apró hibát. Sok nő arra törekszik, hogy minél kevesebbet mutasson a mérleg, ami nem biztos, hogy a vonzerő szempontjából a legmegfelelőbb dolog. Egyre elfogadottabbak ugyanis a köztudatban és a divatvilágban is a formás idomok, ezért egyáltalán nem kell elkeseredned, ha van rajtad egy kis plusz. Mára már öltözködés szempontjából sincs nehezebb dolguk a molett hölgyeknek.

hirdetes

 

3. Ne arra koncentrálj, hogy mit csinálnak és mit érnek el mások


Az életed a saját apró korlátjaid áttöréséről szól. Ne lásd mindenkiben a versenytársat – próbáld inkább a régi énedet lekörözni!


 
4. Foglalkoznod kell magaddal, még ha mások nem is teszik ezt veled


A szomorú igazság az, hogy csak néhány ember marad melletted a legnehezebb időkben is. A fő az, hogy te magad is ezen emberek között légy, méghozzá 100%-ban. Ne helyezed mindig mások igényeit a sajátjaid elé, és igenis tégy saját egészségedért és boldogságodért minden egyes nap. Alakíts ki egy olyan életet, ami belül is csodás érzést kelt benned, és nem csak kívülről tűnik jónak.

 

5. Ki kell állnod a szavaid mellett


Ne várd el másoktól, vagy valamilyen külső erőtől, hogy végigvezessenek az utadon, ha nem vagy hajlandó felemelni a lábaidat. Ha igazán szeretnél valamit, akkor bizonyítsd is be! A boldogság akkor ér majd el hozzád, ha belülről érkezik.


 
6. A szívedet is bele kell tenned abba, amit csinálsz


Szíved egészét abba a dologba kell fektetned, ami céljaid irányába mozgat téged. Dolgozz keményen, hiszen ha igazán szereted, amit csinálsz, akkor még azokban az időkben is mosolyogni fogsz, amikor munkád teljesen kimerít majd.

 

7. A kifogások helyett válaszd az eredményeket


Ha mindig kifogásokat keresel mindenre, akkor sosem látod majd az eredményeket. Azokért tenni is kell. Ne csak beszélj a dolgokról, hanem kezdj is el dolgozni is, hogy elérhesd őket. A lustaság ugyan kényelmes, a munka viszont eredményes – az eredmények pedig boldogsághoz vezetnek majd.

hirdetes


 
8. Fogadd el, hogy néha hibázol


A sikeres emberek közül gyakran pont azok a legboldogabbak, akiknek a legtöbb dologgal kellett megbirkózniuk. Néha muszáj leszel elveszíteni valami számodra kedveset, hogy cserébe valami felbecsülhetetlen értékűt kaphass.


Sose bánd azokat a hibákat, amiket a múltban vétettél, hiszen ezek is csak erősebbé tettek téged. Aki elesik, de utána hajlandó felállni, az erősebb emberként emelheti majd újra fel a fejét, mint az, aki sosem tapasztalta meg a kudarcot.


 
9. El kell engedned a múlt küzdelmeit


Az ember élete számos fejezetből áll, de egy rossz fejezet nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindennek vége lenne. Ne olvasd el újra és újra azt a rossz fejezetet – ideje lapozni. Fogadd el azt, ami van, engedd el azt, ami volt, és tegyél azért, ami még lehet. Az élet nem kell hogy tökéletes legyen ahhoz, hogy csodásan érezd magad benne.


 
10. Ne sajnáld magad


Ez nem minden helyzetben egyszerű, de tudnod kell, hogy még ha a dolgok rossznak is tűnnek, idővel rendbe jönnek majd, és minden jobb lesz. A lényeg, hogy ne add fel. Még ha úgy is érzed, hogy senkit sem érdekelsz, ez nem így van. Az embereket igenis érdekli, hogy mi van veled. Nem vagy egyedül!


 
Még ha ezer kilométerre is vagy valakitől, meglehet, hogy az a valaki pont olyan időszakon megy éppen keresztül, mint amilyenen te is. Csak vedd észre, hogy az önsajnálat nem segít!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2019-09-10

"Ha kicsúsznak az időből, akkor valami meghal, ami meg se született"

A legmélyebb magánügyünk, életünk egyik legintimebb szelete. Mégis szinte állandó a társadalmi nyomás, az elvárás: a nő arra született, hogy anyává váljon.

Aktívan felejteni - hogyan építsük fel az önbizalmunkat válás után?

2019-09-05

Aktívan felejteni - hogyan építsük fel az önbizalmunkat válás után?

Vannak pillanatok az életben, amikor elég nehéz elképzelni, hogy a tükörbe nézve újra (vagy először életünkben) egy boldog, de legalábbis kiegyensúlyozott embert fogunk viszontlátni – és azok mi leszünk.

Tippek kiégett randizóknak

2019-09-04

Tippek kiégett randizóknak

Amikor a fásult, frusztrált társkereső inkább már nem próbálkozik tovább, amikor a lelkesedés helyébe közöny lép, reményvesztettség, bizalmatlanság üti fel a fejét, és az embert rettegés fogja el újabb randi gondolatára.

„Bekerültem a szingli, gyerektelen státuszba”

2019-09-03

„Bekerültem a szingli, gyerektelen státuszba”

Ahány gyermektelen nő, annyiféle történet – látjuk igazolva Tanács Eszter a napokban megjelent, Nők gyermek nélkül című könyvében. Most az interjúkötetből a 38 éves Vera történetét választottuk ki.

Ezek a dolgok történnek, ha elkezdjük szeretni magunkat és törődni magunkkal

2019-08-22

Ezek a dolgok történnek, ha elkezdjük szeretni magunkat és törődni magunkkal

Ha szeretjük magunkat és törődünk magunkkal, az egyszerűen csak annyit jelent, hogy van erőnk, kedvesek vagyunk magunkkal és időt szánunk arra, hogy emlékezzünk is erre. Ez mind elengedhetetlen a boldog és egészséges élethez. Mi lenne ebben az önzőség? Ha elkezdesz erre odafigyelni, változások történnek az életedben…

Soha ne szégyelld magad, vagy ezeket a dolgokat

2019-08-05

Soha ne szégyelld magad, vagy ezeket a dolgokat

A mai kritikus világban, mindenki életét a „normálishoz” hasonlítják. Egészen odáig jutottunk, hogy az embereket megszégyeníthetik, azért, ahogy élik az életüket, és amiatt, kivel élik. Az igazság viszont az, hogy nem kell szégyenkezned az életed miatt, vagy, hogy hogyan éled. Az élet lényege az, hogy boldog legyél. Nem kell amiatt változtatnod, va

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
222 770
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 344 178
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 124

Átlagos értékelés: 5.0