Bemutatjuk, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy igazán boldog legyél!

Nehéz dolgok, amikre rá kell venned magad a boldogsághoz

helloladies.hu
hirdetes

A boldogság eléréshez néhány igen nehéz dologra kell rávenned magad. Dolgokra, amiket más nem csinál meg helyetted. Dolgokra, amelyek megrémítenek. Amiktől megkérdőjelezed, hogy képes leszel-e kitartani akár egyetlen további másodpercig is, de amiket még így is tovább csinálsz majd.

Bemutatjuk, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy igazán boldog legyél!

De mire ez a sok nehézség? Miért szükségesek a boldogsághoz? Azért, mert ezek a dolgok azok, amik meghatároznak téged. Ezek a dolgok választják el egymástól azokat az embereket, akik csak úgy „vannak”, és akik igazán élik az életüket.
 
És hogy mik ezek a dolgok? Mindenki számára más jelent nehézséget, de sok olyan általános dolog van, amelyekre rengetegen tekintenek kihívásként. Tedd meg az első lépést!

 

1. Vállalj apró kockázatokat minden egyes nap


Ha szembe szeretnél nézni problémáiddal, le szeretnéd győzni félelmeidet, és ki akarod állni az élet által eléd állított kihívásokat, akkor kockázatokat kell, hogy vállalj. Az élet pedig éppen annyi lehetőséget biztosít majd erre, ahány kockázatot hajlandó vagy bevállalni.


 
Ne hagyd, hogy a félelem diktálja a jövődet – vállalj apró kockázatokat minden egyes nap, és haladj apró, de magabiztos lépésekben. Lesznek olyan dolgok, amik jól sülnek majd el, és lesznek olyanok is, amik nem. De akár rossz, akár jó döntésekről legyen szó, ha hagyod, hogy más hozza meg őket helyetted, akkor sosem a saját életedet éled majd, hanem egy olyat, amit valaki más épített számodra.


 
2. Ne aggódj amiatt, hogy mit mondanak rólad mások 


Az életet akkor éri meg élni, ha szenvedéllyel teszed azt, megbékélsz azzal, hogy ki is vagy legbelül, és nem hagyod, hogy mások rólad alkotott véleménye és ítélkezései megzavarjanak ebben. Ha igazán boldoggá és sikeressé szeretnél válni, akkor ne kérd ki mindenki jóváhagyását.


 
A hölgyek többsége egyáltalán nincs megelégedve az alakjával, és mindig találnak magukon valamilyen apró hibát. Sok nő arra törekszik, hogy minél kevesebbet mutasson a mérleg, ami nem biztos, hogy a vonzerő szempontjából a legmegfelelőbb dolog. Egyre elfogadottabbak ugyanis a köztudatban és a divatvilágban is a formás idomok, ezért egyáltalán nem kell elkeseredned, ha van rajtad egy kis plusz. Mára már öltözködés szempontjából sincs nehezebb dolguk a molett hölgyeknek.

hirdetes

 

3. Ne arra koncentrálj, hogy mit csinálnak és mit érnek el mások


Az életed a saját apró korlátjaid áttöréséről szól. Ne lásd mindenkiben a versenytársat – próbáld inkább a régi énedet lekörözni!


 
4. Foglalkoznod kell magaddal, még ha mások nem is teszik ezt veled


A szomorú igazság az, hogy csak néhány ember marad melletted a legnehezebb időkben is. A fő az, hogy te magad is ezen emberek között légy, méghozzá 100%-ban. Ne helyezed mindig mások igényeit a sajátjaid elé, és igenis tégy saját egészségedért és boldogságodért minden egyes nap. Alakíts ki egy olyan életet, ami belül is csodás érzést kelt benned, és nem csak kívülről tűnik jónak.

 

5. Ki kell állnod a szavaid mellett


Ne várd el másoktól, vagy valamilyen külső erőtől, hogy végigvezessenek az utadon, ha nem vagy hajlandó felemelni a lábaidat. Ha igazán szeretnél valamit, akkor bizonyítsd is be! A boldogság akkor ér majd el hozzád, ha belülről érkezik.


 
6. A szívedet is bele kell tenned abba, amit csinálsz


Szíved egészét abba a dologba kell fektetned, ami céljaid irányába mozgat téged. Dolgozz keményen, hiszen ha igazán szereted, amit csinálsz, akkor még azokban az időkben is mosolyogni fogsz, amikor munkád teljesen kimerít majd.

 

7. A kifogások helyett válaszd az eredményeket


Ha mindig kifogásokat keresel mindenre, akkor sosem látod majd az eredményeket. Azokért tenni is kell. Ne csak beszélj a dolgokról, hanem kezdj is el dolgozni is, hogy elérhesd őket. A lustaság ugyan kényelmes, a munka viszont eredményes – az eredmények pedig boldogsághoz vezetnek majd.

hirdetes


 
8. Fogadd el, hogy néha hibázol


A sikeres emberek közül gyakran pont azok a legboldogabbak, akiknek a legtöbb dologgal kellett megbirkózniuk. Néha muszáj leszel elveszíteni valami számodra kedveset, hogy cserébe valami felbecsülhetetlen értékűt kaphass.


Sose bánd azokat a hibákat, amiket a múltban vétettél, hiszen ezek is csak erősebbé tettek téged. Aki elesik, de utána hajlandó felállni, az erősebb emberként emelheti majd újra fel a fejét, mint az, aki sosem tapasztalta meg a kudarcot.


 
9. El kell engedned a múlt küzdelmeit


Az ember élete számos fejezetből áll, de egy rossz fejezet nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindennek vége lenne. Ne olvasd el újra és újra azt a rossz fejezetet – ideje lapozni. Fogadd el azt, ami van, engedd el azt, ami volt, és tegyél azért, ami még lehet. Az élet nem kell hogy tökéletes legyen ahhoz, hogy csodásan érezd magad benne.


 
10. Ne sajnáld magad


Ez nem minden helyzetben egyszerű, de tudnod kell, hogy még ha a dolgok rossznak is tűnnek, idővel rendbe jönnek majd, és minden jobb lesz. A lényeg, hogy ne add fel. Még ha úgy is érzed, hogy senkit sem érdekelsz, ez nem így van. Az embereket igenis érdekli, hogy mi van veled. Nem vagy egyedül!


 
Még ha ezer kilométerre is vagy valakitől, meglehet, hogy az a valaki pont olyan időszakon megy éppen keresztül, mint amilyenen te is. Csak vedd észre, hogy az önsajnálat nem segít!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

5 dolog, amit a mamámtól kiskoromban tanultam, de csak most értettem meg igazán

2019-06-12

5 dolog, amit a mamámtól kiskoromban tanultam, de csak most értettem meg...

A mamám az egyik legbölcsebb és legcsodálatosabb nő a világon. Elmesélem mindazt, amit tőle tanultam, és a mai napig igyekszem megfogadni a tanácsait!

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

2019-06-11

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

Összeszedtük azt a 10 leggyakoribb tényt, ami azt bizonyítja, hogy túl régóta vagy egyedül! Talán éppen most van itt az ideje, hogy újra randizni kezdj!

Ezért kellene törölnöd magad minden közösségi oldalról

2019-06-05

Ezért kellene törölnöd magad minden közösségi oldalról

A közösségi oldalak nélkül a mai fiatalságnak már szinte elképzelhetetlen az élete, pedig a szüleink, nagyszüleink is képesek voltak úgy élni a gyermekkorukat, hogy abban nem szerepelt internet. Manapság már szinte alig találkozhatunk olyan fiatallal, akinek ne lenne egész nap a kezében a telefonja, és ne függne folyamatosan a közösségi oldalakon.

Mi a legnagyobb baj a mai „nőkkel”?

2019-06-03

Mi a legnagyobb baj a mai „nőkkel”?

A mai lányokból rengeteg dolog hiányzik, ami miatt nem lehet őket nőknek hívni. Nézzétek meg, hogy mik ezek a dolgok!

Így bánhatsz jobban az időddel

2019-05-29

Így bánhatsz jobban az időddel

Folyamatosan késésben vagy és irigyled azokat az embereket, akiknek mindenre van idejük? Te is lehetsz ilyen típus, csupán változtatnod kell néhány dolgon az életedben! Pár apróság, amire ha odafigyelsz, komoly változásokat érhetsz el, és végre mindenre lesz időd, amire szeretnéd.

Hogyan bánjunk a kéretlen emberekkel?

2019-05-29

Hogyan bánjunk a kéretlen emberekkel?

Elkerülhetetlen, hogy életünk során néha olyan emberekkel kerüljünk össze, akik egész egyszerűen unszimpatikusak számunkra. Ez lehet egy rokon, egy munkatárs, esetleg egy oktató, vagy bármilyen más személy, akit nem minden esetben kerülhetünk el kedvünk szerint.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
130 662
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 368 068
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 123

Átlagos értékelés: 5.0