Ezeket a dolgokat fogod megtapasztalni, ha nincs rajtad bugyi

Ezeket a dolgokat fogod megtapasztalni, ha nincs rajtad bugyi

helloladies.hu
hirdetes

Női magazinok tömegei foglalkoztak már azzal, vajon kell-e vagy nem, bugyit hordani és rengeteg félreértés van a témával kapcsolatban, sokaknak tabunak, illetlennek számít és elképzelhetetlennek tartják. Pedig valójában nem olyan nagy ügy, nyilván nem javasoljuk, hogy télen alsónemű nélkül mászkáljatok, de ha az idő is engedi, lássuk, milyen előnyei vannak, ha néha megengedtek magatoknak egy-két „szabadnapot”. Egy próbát mindenképp megér, még akkor is, ha egyébként távol áll tőletek maga a gondolat is!

Ezeket a dolgokat fogod megtapasztalni, ha nincs rajtad bugyi

Kényelmesebb


Ez az elsőszámú indok, mert őszintén, nagyon is kényelmes.


Segít megelőzni a kellemetlen tüneteket


Vannak nők, akik hajlamosak a viszketésre és irritációra odalent, nekik kifejezetten ajánlott a bugyi elhagyása. Ha nap közben nem is, éjszakára mindenképp hanyagold a fehérnemű viselését.


Nem lóg ki a nadrágból


Mióta a csípőnadrág a divat, sokszor előfordul, hogy a bugyi vonala feljebb esik a nadrágénál, és állandóan igazgatni kell, de ha leülünk, vagy lehajolunk, máris újra kikandikál. Ez pedig egyáltalán nem olyan szexi, mint gondolnánk, sőt, sokan az igénytelenséggel társítják. Az olyan nadrágok alá, aminek nagyon alacsonyan van a széle, inkább egyáltalán nem is érdemes bugyit venni, így nem kell többet társaságban úgy igazgatnunk, hogy mások ne vegyék észre – úgyis észreveszik és nekik is kellemetlen.

hirdetes


Vonzóbbnak fogod magad érezni

hirdetes


Persze, valaki egy csipke szettben érzi magát szexinek, de ha jobban belegondoltok, mi lehet annál vonzóbb, ha egyáltalán nincs rajtad semmi a nadrág, vagy egy hosszú ruha alatt? Rengeteg fim jelenet is épült erre a jelenségre, nem véletlenül. Ez egy olyan kis titok, amiről csak te tudsz, de nagyban megdobja az önbizalmat, ha a munkatársaiddal, barátaiddal, vagy épp azzal a sráccal beszélsz, aki tetszik.


A pasidnak be fog jönni


Vannak időszakok a kapcsolatokban, amikor már megszoktuk egymást, nehéz újat mutatni, megőrizni a régi tüzet, de az is lehet, hogy nagyon jól mennek köztetek a dolgok. Bármelyik eset is álljon fenn, képzeld el, hogy barátoknál, vagy szórakozni vagytok, és egyszer csak odasúgod a pasid fülébe, hogy nincs rajtad bugyi. Valószínűleg nem tud majd másra gondolni, és sokkal hamarabb leléptek, mint egyébként terveztétek.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

Gyakori és ijesztő, de ártalmatlan tünetek

2019-05-16

Gyakori és ijesztő, de ártalmatlan tünetek

Hajlamosak vagyunk egyszerű tünetek mögé komoly dolgokat bemagyarázni, pedig sokszor ezek teljesen ártalmatlanok. Mielőtt hagynád, hogy doktor Google meggyőzzön arról, hogy a fejfájásod agydaganat miatt van, nézd meg milyen más megnyugtató magyarázat van erre, és más gyakori tünetekre.

Ezeket a dolgokat elég gyakran mikrózzuk - pedig nem kellene

2019-05-15

Ezeket a dolgokat elég gyakran mikrózzuk - pedig nem kellene

Ha rossz ételeket, tartókat, edényeket, vagy csészéket teszel be a mikróba, attól megbetegedhetsz, kiteszed magad a káros kémiai anyagoknak, sőt még akár tűz is keletkezhet. Kövesd az alábbi tippeket, hogy elkerüld a veszélyes mikrós baleseteket.

Ezek a jelek arra utalnak, hogy telefonfüggő vagy

2019-05-14

Ezek a jelek arra utalnak, hogy telefonfüggő vagy

Biztosan te is ismersz olyan embereket, akikről azt gondolod, hogy telefonfüggők. Manapság egyre gyakoribb jelenség, hogy mindig, minden helyzetben a kezünkben van a telefon, és azt nyomkodjuk ahelyett, hogy másokkal beszélnél, vagy az utat figyelnénk. Még ha nincs is napi 24 órában nálad a telefon, lehet, hogy téged is érint ez a probléma? Az első

Ezek a dolgok idegesítik a bolti dolgozókat

2019-05-13

Ezek a dolgok idegesítik a bolti dolgozókat

Ha valaha dolgoztál már szupermarketben, tisztában vagy vele, milyen nehéz tud lenni. Az igazság az, hogy ellentétben a híres mondással, a vásárlónak nincs mindig igaza, különösen igaz ez az élelmiszerboltokban. Mivel mindenkinek be kell valahol vásárolni, a legkevesebb amit tehetünk, hogy nem nehezítjük a pénztárosok, árufeltöltők, és egyéb áruház

Mindenki átélte már ezeket a kínos pillanatokat

2019-05-13

Mindenki átélte már ezeket a kínos pillanatokat

Amellett, hogy belekeveredhetsz a kellemetlen háborúkba és abba, hogy rajta kapjanak leskelődésen, a közösségi média kínos helyzetek egész új világát nyitja meg előttünk. Elmondjuk, hogy kezeld ezeket.

Ezeket hazudjuk napi szinten mindannyian

2019-05-09

Ezeket hazudjuk napi szinten mindannyian

Valamikor azért hazudunk, hogy szerethetőbbnek tűnjünk. Hazudunk, ha próbálunk hozzáértőnek tűnni. És néha azért hazudunk, mert úgy sokkal könnyebb. Következzen néhány a kedvenc füllentéseinkből.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
200 179
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 177 774
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 146

Átlagos értékelés: 4.7