notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

györgy herceg bűnöző, bűnöző a királyi palotában, rossz a biztonsági szolgálat a palotában

hirdetes

Elítélt bűnöző került néhány lépésnyire György herceghez a palotában a biztonsági szolgálat hibájából

helloladies.hu

Egy elítélt bűnöző került nagyon közel György herceghez, ami sok kérdést vetett fel a Palotában a biztonsági szolgálat működéséről, és hatékonyságáról.

Veszélybe került György Herceg

A királyi család elrendelte az ügy kivizsgálását, miután megtudták, hogy az egyik szállítót alapos vizsgálat nélkül beengedték a Kensingtoni palotába. Az aggódó Vilmos herceg tudni akarja, hogy kerülhetett egy kínzásért elítélt férfi néhány lépésnyire három fiatal gyerekéhez.


A 40 éves férfit egy brutális támadásért ítélték el, a barátainak viszont arról hencegett, hogy látta a kertben játszó gyerekeket, és még azt is elmondta, milyen kedves volt hozzá György herceg. Az erőszakos bűnözőt még 2008-ban ítélték hét év börtönre, miután részt vett egy ártatlan ember megkínzásában. Mégis bejuthatott a palotába, mint egy szállító cég sofőrje. Azt mondta, György herceg kedvesen üdvözölte őt, a gyerekek pedig a kertben játszottak a dadájukkal.

hirdetes


Egy forrás azt mondta: „Egy ilyen potenciális veszélyforrás, nem mehet át a biztonsági szolgálaton, ilyen egyszerűen nem történhet meg. Ő egy erőszakos bűnöző, aki egy brutális kínzásért ült börtönben. Ijesztő, hogy arról dicsekedett barátainak, milyen közel került a jövendőbeli királyhoz, és annak testvéreihez. A barátait is sokkolta, hogy képes volt bejutni a palotába, és ilyen közel kerülni a gyerekekhez múltja ellenére.”


hirdetes
A szülők elmondták, hogy nagyon kíváncsiak, hogy törtethetett meg ilyen, és alapos kivizsgálást rendeltek el. Vilmos herceg elmondta, hogy hisz abban, hogy a bűnözők is megérdemelnek egy második esélyt, miután letöltötték büntetésüket, de nagy aggodalommal tölti el, hogy a jelenleg biztonsági intézkedések nem elegendők. Nagyon fontos tisztában lenni azzal, ki mehet be a Palotába.


A dolgozók is meglepődtek azon, hogy hogyan juthatott át a biztonsági ellenőrzésen, hogy nem ellenőrizték a hátterét. Korábban ebben a hónapban egy 22 éves férfi jutott át a kerítésen a Buckingham palotában hajnali 2 órakor, miközben a királynő csak néhány méterre aludt. Minden belépőt szigorúan ellenőriznek, de úgy tűnik mégis hiba van a rendszerben, amit ki kell küszöbölni a család és az ott dolgozók biztonsága érdekében.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Dolgok, amiket meg kell tanítanod a gyerekednek ahhoz, hogy kedves ember váljon belőle

2020-07-27

Dolgok, amiket meg kell tanítanod a gyerekednek ahhoz, hogy kedves ember...

A szülők hamar rájönnek, hogy milyen nehéz is a gyereknevelés, a gyerekek ugyanis mindent a szüleiktől tanulnak, azt is, hogy hogyan bánjanak másokkal. Lehet, hogy könnyűnek tűnik kedves gyereket nevelni, de sok szülő elmondhatja, hogy korántsem az. Szerencsére van néhány bevált módszer, ami segít abban, hogy a kedvesség végig kísérje a gyerek egés

A legszebb konyhák, amiket szívesen elfogadnánk otthonra

2020-09-21

A legszebb konyhák, amiket szívesen elfogadnánk otthonra

Az otthonunk egyik központi és legfontosabb eleme a konyha. Szeretnéd átalakítani, vagy csak te is imádod nézegetni az ízléses, stílusos helyiségeket? Mielőtt kiüttetnéd bármelyik falat, vagy lecserélnéd a konyhaszekrényt, mutatunk néhány ötletet az egészen apró kis konyhától kezdve a nagyobbakig több stílusban, hogy inspirálódhass! Jó nézelődést!

Ha modernizálod a lakást, ezt a négy dolgot érdemes berakatnod!

2020-09-25

Ha modernizálod a lakást, ezt a négy dolgot érdemes berakatnod!

Itt az ideje egy kis lakásfelújításnak? Nagyszerű! Mutatok négy dolgot, ami egyetlen korszerű otthonból sem hiányozhat! A te lakásodban is helyet kapnak?

Házi praktikák ízületi gyulladás és fájdalmak kezelésére

2020-09-22

Házi praktikák ízületi gyulladás és fájdalmak kezelésére

Az ízületi gyulladás, illetve fájdalmak nagyon sok embert érintenek és az orvostudomány egyelőre sajnos csak fájdalomcsillapítókkal tud ellene harcolni. Habár ezek működnek, nyilván nem megoldás és hosszútávon sok mellékhatásuk lehet. Az otthoni gyógymódok, valamint a mozgás is nagyon hatásosak. Bemutatjuk a legjobb módszereket, amik csökkentik a f

A legjobb otthoni arcmaszk receptek, amik tényleg működnek

2020-09-22

A legjobb otthoni arcmaszk receptek, amik tényleg működnek

Nem kell bolti arcmaszkokat venned ahhoz, hogy a bőrödnek csodás kényeztetésben legyen része, egyszerűen csak kövesd az alábbi egyszerű recepteket!

Hangulatos teraszok és erkélyek, amiket imádunk

2020-09-22

Hangulatos teraszok és erkélyek, amiket imádunk

Ma mutatunk néhány ízléses és igazán hangulatos kinti részt, amiből ötletet meríthetsz, legyen akár egy nagyobb teraszod vagy egy kisebb erkélyed. Egy kis kreativitással csodás eredmény érhető el, az alábbi képeket használd bátran inspirációként!


Anya Anyaság Apa Átalakítás Család Érdekességek Férfi gyerek Kisfiú Otthon Sztárok