notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Összeszedtük Nektek azt a 15 legjobb csajos filmet, amelyek az elmúlt 10 év legjobban sikerült alkotásai. Ezek azok a filmek, amelyeket mindenképpen látnotok kell!

Csajos filmek - ha egy kis kikapcsolódásra vágysz

helloladies.hu
hirdetes

A legtöbb „csajos filmről” az az általános megállapítás, hogy bugyuták és elcsépeltek. Ezzel a nézőponttal olykor-olykor még mi lányok is egyetértünk, de néha nehezebb jobb programot találni egy végig dolgozott hét, vagy egy esős vasárnap délutánra, mint egy igazán csajos film.

Összeszedtük Nektek azt a 15 legjobb csajos filmet, amelyek az elmúlt 10 év legjobban sikerült alkotásai. Ezek azok a filmek, amelyeket mindenképpen látnotok kell!

A legtöbb pasi frászt kap ezektől a filmektől, de néha -még ha nem is vallják be nyíltan-, egy-kettő még számukra is szórakoztató lehet. Számomra pedig kifejezetten üdítő, amikor bekuporodhatok a kedvenc fotelembe, a kedvenc takarómmal és nem kell a megoldandó problémákra koncentrálni, csak bámulhatok ki a fejemből, miközben lelkiismeret-furdalás nélkül majszolom a kedvenc csokimat, hiszen ilyenkor mindig azt érzem, hogy ez jár nekem! Mindig jókedvem lesz ezektől a filmektől, és szuper a stressz-oldó hatásuk is.

 

Hogy adhassak nektek néhány tippet a hétvégi filmmaratonra, itt az én kedvenc 15 igazán csajos filmem!

 


SATC 1-2


A nagy sikerű sorozat befejezése után néhány évvel már a mozikban drukkolhattunk Carrie Bradshaw és Mr. Big románcának.  A filmben, akárcsak a sorozatban a lányok az anyaság, a karrier és a párkapcsolatok problémáira keresik a választ, mindezt, sok-sok nevetéssel, gyönyörű helyszínekkel és álomszép ruhákkal megfűszerezve. Nemrégiben azok a pletykák röppentek fel, hogy a csapat újra összeáll egy harmadik film kedvéért. Mi már alig várjuk a folytatást, addig is, ne feledjétek: „A szerelmet tudni kell viselni, és ez az egyetlen márka, ami sosem megy ki a divatból.”

 

 

 

Nem kellesz eléggé


 A párkapcsolati mítoszokra épít, de a legtöbb filmmel ellentétben nem csupán egy szereplőt állít a középpontba és rajta keresztül mutatja be a történetet, hanem több, főhőssel „dolgozik”. Lerántja a leplet a randizás szabályairól, és a kapcsolatok kezdeti buktatóiról: a férfiak hanyagságáról és a női kombinálásokról. Megválaszolja azt, a lányokat folyton nyomasztó kérdést, hogy mi történik akkor, hogyha egy tökéletesnek hitt első randevú után a srác mégsem hív fel.

 

Mindenképpen talán
Hogyan is látja a szerelmet, a felnőttek kapcsolatát egy gyerek? Miért nem érti meg, hogyha a szülők elválnak, miért hiszi hibásnak magát ebben? Miért hiszi azt, hogyha két ember különválik, akkor már a szeretet is elmúlik? Talán azért mert még nem elég „nagy” hogy megértse, vagy azért mert nem ismeri ennek az elmúló szerelemnek a teljes történetét? Hát ebben a filmben a frissen elvált apuka elmeséli a lányának az életét: a munkáját, a szerelmeit, a csalódásait. Persze mindezt egy nagy adag humorral átitatva, amely szuper kikapcsolódást jelent egy hűvös vasárnap délutánra.

 

Kellékfeleség

Az a fajta film, amit nyugodtan megnézhetsz a pasiddal, mert Adam Sandlar önmagához híven megint olyan szerepben tűnik fel, amikor saját magát keveri cikis, bonyolult helyzetbe, amiből csak egy újabb füllentéssel tud kimászni: egy álfeleséggel. A sztori a végére egyre csak bonyolódik, és amikor már úgy tűnik, hogy megkapja, amit szeretne, jön a fordulat, amivel a sok humor mellé némi romantika is vegyül. Többször nézhető film, nem lehet megunni.

 

 

 

Egy boltkóros naplója

Ki ne szeretné meg a történet főhősét, Rebeccát, sőt ki nem volt már hasonló szituációban, hogy egy gyönyörű, leértékelt darabért lenullázza a hitelkártyáját..? Ez már biztosan sokunkkal megtörtént, de hogy semmi tudással bekerüljünk egy pénzügyi tanácsadó laphoz, már kevésbé valószínű. Természetesen Rebecca hétköznapi cikkei igencsak népszerűek lesznek az olvasók körében, és a hab a tortán már csak egy szuper helyes főnök. A történet pedig egy mindenre elszánt behajtóval lesz még színesebb. Minden boltkórosnak kötelező alkotás.

hirdetes

 

 

 

P.S. I Love You

Ez a film talán azért nem illik annyira ebbe a listába, mert a többivel ellentétben, kicsit szomorkás, megríkatós, de megmutatja, hogy micsoda szerelem létezhet két ember között. Figyelemmel kísérhetjük, hogy férje halálát követően Holly hogyan omlik össze, hagyja el magát. Majd jön a felmentő sereg: egy ötlet képében, amit még Jerry eszelt ki: különböző feladatokkal, programokkal látja el feleségét a legnehezebb időszakban. Ezek az események szépen lassan visszahozzák Holly életkedvét, és vidámságát.

 

Őrült, dilis, szerelem

 

Cal 25 éve él házasságban a feleségével, szinte még gyerekek voltak, amikor összeházasodtak, most pedig magára marad. Ebben az új helyzetben betér egy bárba, ahonnan Jacob –Cal újdonsült barátja- minden éjjel másik nővel tér haza. Jacob „szárnyai alá” veszi Calt, és sármos, lehengeről férfit alkot belőle, az eleinte esetlen elvált középkorú úrból. A történet végére persze mindketten rájönnek, hogy a szerelem hoz csak igazi boldogságot.

 

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt

hirdetes

 

Hogyha igazán jókat szeretnél nevetni, mindenképp nézd meg ezt a szuper vígjátékot, ami komikus körülmények között bemutatja a párkapcsolati szabályokat, és azokat a bizonyos határokat, amiket nem érdemes átlépni, hogyha nem szeretnél elveszíteni egy pasit 10 nap alatt.

 

 

A csajok háborúja

 

Minden lány titkon álmodozik a mesebeli esküvőről. Vannak, akik nem is annyira titkolják. Minden mozzanatát, minden pillanatát és részletét igen kínos részletességgel megtervezték már. De ha valami nem az elképzelésük szerint alakul, akár hajba is kapnak, ha osztozkodni kell a Nagy Napon. Az elején még úgy tűnik, szép szóval meg tudják beszélni a dolgot, az események előre haladásával azonban, eldurvul a küzdelem a két lány között. Hogy hogyan válhatnak legjobb barátnőkből ellenségekké: csupán egy napra tették az esküvőjüket. A történet aranyos, a gyönyörű ruháktól pedig eláll az ember lélegzete. Azoknak, akik a Nagy Napra készülnek, kötelező alkotás.

 

Szerelmünk lapjai


Létezik az igazi szerelem? Hogyan képzeled? Sétálsz az utcán és szembe jön? Lesz tűzijáték is vagy meg kell érte küzdeni? Ha valami túl könnyen megy, az már előre gyanús vagy pont azt jelenti, hogy megvan a közös hangsúly? Egy lány, aki hosszú évek elteltével viszontlátja élete szerelmét egy újságcikkben, a kíváncsiságtól vezérelve felkeresi Őt. Vajon újra egymásba szeretnek, vajon a lány otthagyja a tökéletesnek tűnő életét egy álomért, ami egy évtizede nem teljesülhetett be? Nézd meg és elkezdesz hinni az igazi, a megismételhetetlen és felejthetetlen szerelemben. Ebben a filmben nyerte el Ryan Gosling a rajongásunkat.

 

 

The Holiday

 

Egy házcsere programban résztvevő, a problémáik, a szerelmi csalódásaik elől menekülő, első látásra két teljesen különböző nőt mutat be, akik egy kis időre szeretnének kibújni a hétköznapi rutinjuk alól, nem sejtve azt, hogy ez a kaland változtatja meg az egész életüket.

 

Nász-ajánlat


Sandra Bullock és Ryan Reynolds csodálatos páros alakítanak ebben a vígjátékban. Mennyi vicces helyzet adódhat két ember között, akiknek el kell hitetniük másokkal és a bevándorlási hivatallal, hogy ők bizony szerelmesek. Vajon a végére hiteles lesz a csalás, vagy már az lesz a csalás, hogy nem szereti egymást? Egy sablon történetbe színt csempésztek a sok humorra és kínos jelenettel, amin mi külső szemlélők jókat nevethetünk.

 

Az ördög Pradát visel


Betekintést nyerhetünk a New York-i divatvilág lüktető életébe, vicces, olykor szívmelengető körülmények között kísérhetjük figyelemmel, ahogy Andy bénácska, ámde kitartó karaktere hogyan alakul szuper divat mogullá. Hogyan jön rá, szépen lassan, hogy a különcség csodálatos dolog, mert különlegessé tesz, de vannak olyan helyzetek, amikor bizony be kell olvadnunk a környezetünkbe, ki kell vívnunk a főnök és a kollégák elismerését, ebben a helyzetben akár egy új pár csizmával. Hogyan fér össze az a munka, „amiért minden lány ölni tudna” és egy párkapcsolat? Eláruljuk: sok lemondással. Könyvben már megvan a folytatás, reméljük, hogy a filmre sem kell már sokat várnunk.

 

Bridget Jones naplója


Bridget Jones a két órás film alatt elköveti azokat a bakikat a munka és a pasik terén egyaránt, amitől mi lányok egy egész életen át rettegünk. Néha olyannyira komikus helyzetekbe keveredik és keveri saját magát, hogy tényleg megsajnáljuk. Az eltúlzottság érzését félretéve kivel nem történt már meg egy-két divatbaki, frizura-vészhelyzet vagy pasi káosz? Szerintem mindenkivel. A tévé előtt ülve viszont hihetetlenül szórakoztató végignézni a sok bénácska helyzetet.

 

 

 

Fogadom

 

Talán az egyik legromantikusabb és szomorúbb film a maga módján. A történetben lejátszódik, mindaz, amitől a szívünk mélyén mindannyian rettegünk: a szerelmünk, akit a legjobb barátunknak, a társunknak, a mindenünknek érzünk, egy szerencsétlen baleset folytán elfelejt bennünket... (lányok, igaz, hogy mindannyian örülnénk neki, ha felébredünk Channing Tatum állna az ágyunk előtt?)

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Ismert emberek vicces beszólásai

2019-09-06

Ismert emberek vicces beszólásai

Hiába nézünk föl rájuk, vagy épp megbotránkozunk rajtuk, azért ők mégiscsak emberek. Összeválogattunk néhány nevetséges beszólást ismert emberektől, amitől ha nem is dőltök hátra a székkel a nevetéstől, de az biztos, hogy nem felejtitek el őket!

Az alacsony emberek mindennapos problémái

2019-09-06

Az alacsony emberek mindennapos problémái

Ha Te is az alacsony emberek közé tartozol, akkor minden bizonnyal ismerősek lesznek ezek a "problémák". Ha viszont teljesen átlagos a magasságod, ez a cikk segít jobban megérteni az alacsony emberek mindennapjait! :)

A leánybúcsú szervezésének alapszabályai

2019-08-29

A leánybúcsú szervezésének alapszabályai

Leánybúcsú szervezése lépésről lépésre, a legfontosabb aranyszabályokkal. Így szervezd meg a tökéletes leánybúcsút, legyen felejthetetlen élményben részetek!

Utazz el a barátnőiddel és jobban leszel, mint valaha

2019-08-26

Utazz el a barátnőiddel és jobban leszel, mint valaha

Mindannyian szeretnénk egészségesek lenni, de mint kiderült valószínűleg egyikünk sem használja ki az egyik legjobb módszer előnyeit. Általában azt gondoljuk, hogy akkor cselekszünk jól, ha salátát eszünk, vagy edzőterembe járunk hetente néhányszor, és bár kétségtelenül nagyon fontos az egészséges táplálkozás és a testmozgás, vannak más, sokkal élv

10 érdekesség a szépségversenyekről

2019-08-23

10 érdekesség a szépségversenyekről

A szépségversenyeket világszerte szinte minden kultúrában fellelhetjük valamilyen formában, változatos stílusokban. Összegyűjtöttünk néhány olyan tényt, amit eddig még nem ismertél a szépségversenyekről!

5 dolog, ami valójában egyáltalán nem érdekli az esküvőd vendégeit

2018-11-27

5 dolog, ami valójában egyáltalán nem érdekli az esküvőd vendégeit

Az esküvőd megszervezése életed legizgalmasabb, de egyben legstresszesebb időszaka is. A Pinterest és az Instagram elég magasra teszi a mércét, és hajlamosak vagyunk teljesen túl stresszelni a nagy nap előkészületeit.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
235 493
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 356 901
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 146

Átlagos értékelés: 4.8