notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Egy tanár Argentínában, aki hetekig küzdött a koronavírussal, diákjai előtt hunyt el, miközben online órát tartott, Diákjai szeme láttára esett össze a tanár

hirdetes

Diákjai végig nézték a koronavírussal küzdő tanáruk halálát

helloladies.hu

Egy Buenos Aires-ben, Argentínában tanító egyetemi professzor, aki hetekig harcolt a koronavírus tüneteivel, a jelentések szerint összeesett és elhunyt, miközben éppen egy online órát tartott saját otthonából.

Diákjai előtt lett rosszul és halt meg a tanár, aki hetekig küzdött a koronavírussal

Paola De Simone, 46 éves volt, és Nemzetközi kapcsolatok szakon tanított az egyetemen, sajnálatos módon elájult, miközben a diákjait tanította, egy videós platformon, a Zoom-on keresztül.


A virtuális órán résztvevő tanulók állítólag kérték, hogy adja meg a címét, amikor látták, hogy rosszul van, hogy orvosi segítséget tudjanak küldeni, de a hölgy mindössze annyit válaszolt, hogy „Nem megy”, mielőtt elájult volna.


A tragikus esemény képeit később online is megosztották, ami sok közösségi média felhasználóból haragot váltott ki. De Simone egy fiatal lányt hagyott maga után, néhány nappal a szomorú esemény előtt pedig kiírta Twitteren, hogy már egy hónapja a Covid-19-cel harcol, és hogy úgy tűnik, a tünetei nem akarnak enyhülni.

hirdetes


Az is kiderült, hogy a férje, aki orvos, nem tartózkodott otthon, amikor a halála bekövetkezett, és a nő szerint teljesen kimerült volt az egészségügyi krízis hatására megnövekedett terhelés miatt, rengeteget dolgozott –amikor haza érkezett, a feleségét holtan találta.


A koronavírus több, mint 9.800 emberrel végzett Argentínában és idáig csaknem 480.000 fertőzésről tudnak országszerte. A napokban komoly növekedés tapasztalható a számokat illetően és nem ritka, hogy akár 10.000 bizonyítottan új koronavírus fertőzöttet regisztrálnak naponta.

hirdetes


Az egyetem, ahol De Simone 15 évig dolgozott, kiadott egy közleményt, amiben szenvedélyes, elhivatott tanárként és nagyszerű emberként jellemezték, a barátai és kollégái pedig mind megerősítik ezt azon bejegyzésekben, amit a közösségi médiában megosztanak.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes