Hercegnők legjobb barátai a disney mesékből

A Disney hercegnők legjobb barátai

helloladies.hu

Barátok nélkül nem igazi egy kaland sem. Ha öröm ér, vagy éppen bánat, azt valakivel meg kell osztani.  Nem árt néha egy pár jótanács sem. Mindenkinek szüksége van egy igaz barátra, a legjobb barátra!  A mesékben sincs ez másként, Disney Hercegnőknek is van legjobb barátja.  Jelen esetben állat barátja.

Disney hercegnők legjobb barátai, az állatok

A legjobb barát mindig veled van, minden kalandot együtt élhettek át.  Bár nem biztos, hogy mindig tökéletesen egyetért a tetteiddel, de végig melletted marad, mert szeret téged!

Disney hercegnőinek csodálatos barátok jutottak. 

 

Íme a legkedvesebb párosok:

 

- Jasmine Hercegnő és Rajah


Jasmine hercegnőnek igencsak jó dolga van!  Gondolj csak bele, hogy a legjobb barátja vigyáz rá, aki egy Tigris.  Ki merné bántani?  Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy milyen édes, puha egy ölelés tőle! 

 

 

- Aranyhaj  (Rapunzel)  és  Pascal


A toronyban barátkoztak össze, és azóta szinte teljesen elválaszthatatlanok.  Pascal nem ért egyet mindenben Aranyhajjal, de mindenben vele tart.  Ha segítség kell, ő az első.  S persze egy csomó érdekes játékot lehet együtt játszani!  Sosem unatkoznak együtt! 

 

 

 

- Ariel és Ficánka


Érdekes párost alkotnak, hiszen Ariel túl vakmerő, bezzeg a kis halacska elég félénk.  De sajnos nem elég visszahúzó erő Ariel számára, így kénytelen minden kalandban részt venni vele. Egy biztos, sugárzik az egymás iránt érzett szeretetük.

 

 

- Mulan és Mushu


Nem hiszem, hogy akad olyan, aki nincs oda Mushuért. Szenzációs karakter!  Bár néha nem a legkedvesebb.

Lehet, hogy ő Kína legkisebb sárkánya, de az biztos, hogy mindíg kiáll azért, amiben hisz: Mulanért! 

 

 


- Hamupipőke, Jaq és Gas


Hamupipőkének mindjárt 2 barátja is akad, akik mindig segítenek, sőt még meg is nevettetik.  Bár elég érdekes felállás, hiszen a hercegnők köztudomásúan félnek az egerektől.  Vagy nem? 

Disney hercegnők legjobb barátai, az állatok

- Pocahontas és Meeko


Az indián hercegnőnek egy mosómedve a barátja.  Mint ahogya képen is láthajuk, nem rajong túlzottan a kalandokért!  De mégsem mond soha nemet, ha Pocahontassal kell tartani.

 

 

- Merida és Angus


Egész egyszerűen a hűséges legjobb barát definíciója: Angus!  

 

 

- Anna és Olaf


Természetesen tisztában vagyok vele, hogy Olaf nem állat,  csak éppen hóember kategória nincs , s róla egész egyszerűen muszály  elismerően nyilatkoznunk.

Olaf egy egészen fantasztikus, önfeláldozó jóbarát, aki a legjobb barátjáért még arra is képes, hogy megolvadjon.

Szeretünk Olaf!  

 

Neked melyikük a kedvenced?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Anyaság Érdekességek gyerek Gyereknevelés