notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Hercegnők legjobb barátai a disney mesékből

hirdetes

A Disney hercegnők legjobb barátai

helloladies.hu

Barátok nélkül nem igazi egy kaland sem. Ha öröm ér, vagy éppen bánat, azt valakivel meg kell osztani.  Nem árt néha egy pár jótanács sem. Mindenkinek szüksége van egy igaz barátra, a legjobb barátra!  A mesékben sincs ez másként, Disney Hercegnőknek is van legjobb barátja.  Jelen esetben állat barátja.

Disney hercegnők legjobb barátai, az állatok

A legjobb barát mindig veled van, minden kalandot együtt élhettek át.  Bár nem biztos, hogy mindig tökéletesen egyetért a tetteiddel, de végig melletted marad, mert szeret téged!

Disney hercegnőinek csodálatos barátok jutottak. 

Íme a legkedvesebb párosok:

- Jasmine Hercegnő és Rajah


Jasmine hercegnőnek igencsak jó dolga van!  Gondolj csak bele, hogy a legjobb barátja vigyáz rá, aki egy Tigris.  Ki merné bántani?  Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy milyen édes, puha egy ölelés tőle! 

 

- Aranyhaj  (Rapunzel)  és  Pascal


A toronyban barátkoztak össze, és azóta szinte teljesen elválaszthatatlanok.  Pascal nem ért egyet mindenben Aranyhajjal, de mindenben vele tart.  Ha segítség kell, ő az első.  S persze egy csomó érdekes játékot lehet együtt játszani!  Sosem unatkoznak együtt! 

hirdetes

 

- Ariel és Ficánka


Érdekes párost alkotnak, hiszen Ariel túl vakmerő, bezzeg a kis halacska elég félénk.  De sajnos nem elég visszahúzó erő Ariel számára, így kénytelen minden kalandban részt venni vele. Egy biztos, sugárzik az egymás iránt érzett szeretetük.

 

- Mulan és Mushu


Nem hiszem, hogy akad olyan, aki nincs oda Mushuért. Szenzációs karakter!  Bár néha nem a legkedvesebb.

Lehet, hogy ő Kína legkisebb sárkánya, de az biztos, hogy mindíg kiáll azért, amiben hisz: Mulanért! 

hirdetes

 


- Hamupipőke, Jaq és Gas


Hamupipőkének mindjárt 2 barátja is akad, akik mindig segítenek, sőt még meg is nevettetik.  Bár elég érdekes felállás, hiszen a hercegnők köztudomásúan félnek az egerektől.  Vagy nem? 

Disney hercegnők legjobb barátai, az állatok

- Pocahontas és Meeko


Az indián hercegnőnek egy mosómedve a barátja.  Mint ahogya képen is láthajuk, nem rajong túlzottan a kalandokért!  De mégsem mond soha nemet, ha Pocahontassal kell tartani.

- Merida és Angus


Egész egyszerűen a hűséges legjobb barát definíciója: Angus!  

 

- Anna és Olaf


Természetesen tisztában vagyok vele, hogy Olaf nem állat,  csak éppen hóember kategória nincs , s róla egész egyszerűen muszály  elismerően nyilatkoznunk.

Olaf egy egészen fantasztikus, önfeláldozó jóbarát, aki a legjobb barátjáért még arra is képes, hogy megolvadjon.

Szeretünk Olaf!  

Neked melyikük a kedvenced?

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Őszinte okok, amik miatt komolyan el kell gondolkodni azon, hogy nem vállalsz gyereket

2020-07-01

Őszinte okok, amik miatt komolyan el kell gondolkodni azon, hogy nem vállalsz...

Egyre több az olyan nő, aki nem vállal gyereket. Ez lehet, hogy meglep néhány újdonsült anyukát, aki épp egy izgő-mozgó babáról gondoskodik, de a valóság az, hogy tudományos szempontból ha valaki úgy dönt, hogy nem lesz gyereke, igazából jó ötlet. Ha ezt az oldalát megértetted és áttérünk a személyes szempontra, még több értelme lesz.

Ezekre a pénzügyi szokásokra tanítsd meg a gyerekedet, hogy sikeres legyen felnőttként!

2020-06-10

Ezekre a pénzügyi szokásokra tanítsd meg a gyerekedet, hogy sikeres legyen...

Mi az a pénzügyi tudatosság? Egy fenntartható módja, ahogy a pénzünkkel bánunk. Ha azt akarod, hogy a gyereked sikeres legyen felnőttként, akkor érdemes már korán megtanítani erre, hozzászoktatni néhány dologhoz a pénzzel kapcsolatban. Ebben a cikkben megmutatjuk, mik azok a fontos módszerek, elvek, amikre mindenképp tanítsd meg a gyerekedet!

Könyvek gyerekeknek, több korosztályban

2020-06-25

Könyvek gyerekeknek, több korosztályban

Az olvasás remek időtöltés, akár magától olvas valaki, akár felolvasnak neki. Ebben a cikkben gyerekeknek való könyveket gyűjtöttem össze, több korosztályban!

Így küzdd le a szülés utáni depressziót, természetesen!

2020-06-10

Így küzdd le a szülés utáni depressziót, természetesen!

A szülés utáni depresszió az újdonsült anyákat sokkal nagyobb számban érinti, mint gondolnánk. Teljesen normális, ha szülés után te is rossz kedvű vagy, azonban ha ez hetekig elhúzódik, muszáj tenned valamit ellene. Ha gyógyszerek nélkül szeretnéd átvészelni ezt az időszakot, fordulhatsz természetes megoldásokhoz is!

Ezeket az illemszabályokat tanítsd meg a gyerekednek!

2020-05-28

Ezeket az illemszabályokat tanítsd meg a gyerekednek!

Az etikett nagyon fontos, nem számít hány éves valaki. Szülőként a te felelősséged, hogy megtanítsd a gyerekedet a megfelelő viselkedésre. Így nem csak te kímélheted meg magad kellemetlen helyzetektől, de a gyereknek is csak előnye származik belőle. De mik azok a szabályok, amiket minden szülőnek meg kellene tanítania?

8 program gyerekeknek a nyárra

2020-06-24

8 program gyerekeknek a nyárra

Ebben a cikkben olyan elfoglaltságokat gyűjtöttem össze, amelyekkel le lehet foglalni a gyerekeket, miközben nem csak szórakoztatja, fejleszti is őket.

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
98 823
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
2 565 747
Anyaság Érdekességek gyerek Gyereknevelés