notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Úgy érzed, hogy megcsal a párod? 6 jel ami a megcsalásra utal.

hirdetes

Ebben a 6 esetben valószínűleg megcsal a párod

Bettina

A női megérzés nem csal a legtöbb esetben...és ha már azon gondolkodsz, hogy hűséges-e a párod hozzád, akkor valószínűleg megalapozott az okod erre. 

6 jel, hogy megcsal a párod

Legyünk őszinték magunkhoz…nagy valószínűséggel, ha már az okokat keresed arra, hogy valószínűleg a párod megcsal, akkor az nem véletlenül teszed. Persze az is előfordulhat, hogy végtelenül bizalmatlan vagy ok nélkül a szerelmeddel szemben, ebben az esetben valószínűleg teljesen át kéne értékelned a kapcsolatotokat.  Ha az előző eset van érvényben, akkor semmi meglepő nem érhet, hiszen egy ilyen helyzetben sokkal több előjel van, amit csak akkor nem veszel észre, ha teljesen naiv vagy, vagy ha befogod szemed és a füled is.

Új hobbija van

Ha egyszerűen csak elkezdett sportolni, vagy a haverokkal új dolgot találtak ki, amit együtt csinálnak az még nem azt jelenti, hogy nem hűséges hozzád. Viszont, ha éppen azért tűnik el fél napokra mert repülőt tanul vezetni, vagy új hobbiként túrázni jár és téged sosem visz magával, akkor igenis okod van aggódni.

Többet már nem látod a telefonját

Mindenhova is magával viszi a telefonját. Természetesen előfordul olyan, hogy elérhetőnek kell lennie, esetleg egy fontos hívást vár, de ha ez hetekig vagy rosszabb esetben hónapokig is tart akkor az már okot ad arra, hogy elkezdj gyanakodni, nem te vagy ebben a kapcsolatban az egyedüli.

hirdetes

A barátai kerülnek téged

Nagyon rossz amikor barátként egy ilyen szituációt fedezned kell, lehet, hogy voltál már te is ilyen helyzetben. Ha jóban vagy a barátaival és kerülnek téged, akkor lehet, hogy ők olyan dologról tudnak, amiről te nem és nem szeretnének megbántani téged, hogy nehogy tőlük tudd meg a titkos bizalmaskodást.

csal a párom

Anyádékhoz nem készülődött még ennyit

Az utóbbi időkben egyre fontosabb neki, hogy mindig kifogásolhatatlan legyen a megjelenése. Eddig ennyit még nem készülődött, sőt amikor randizni vitt, sem fordított maga megjelenésére ennyit. Ha sokáig igazgatja a haját, a legjobb ruháját veszi fel és sűrű parfümfelhőt hagy maga után úgy, hogy te nem tartasz vele, akkor biztos nem meccset megy nézni a haverokhoz.

hirdetes

Kevés időt vagytok együtt

Korábban folyton foglakozott veled? Randizni mentetek, moziba vitt, vacsorázni mentetek, vagy csak együtt néztetek otthon filmet…de veled volt. Az utóbbi időben viszont alig van közös programotok, így teljesen jogosan érzed, hogy mellőzve vagy.

Új szokása, hogy hevesen kiakad dolgokon

Eddig ő volt a nyugalom szigete, de amióta nem érzed, hogy a kapcsolatotok stabil lábakon áll és még ezt szóvá is teszed, akkor ő ezen hevesen kiakad, sőt megpróbálja bizonygatni, hogy neked semmi okod arra, hogy őt ilyennel vádold, mivel nem csal meg. Ha rád fogja, hogy elment az eszed, teljesen megőrültél akkor nyugtasd meg róla, hogy probléma azzal van aki nem mer saját magához sem őszinte lenni, mert aki egyszerre több emberrel foglalkozik az saját magának is hazudik, ami az egyik leggyávább.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes