notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

hagyd el a srácot, engedd el a férfit, ideje szakítani, vess véget a kapcsolatnak

Nem kötelezi el magát melletted? Hagyd ott!

helloladies.hu
hirdetes

Nagyon szuper kilépni a randizás világába, megbocsátani azoknak, akik átvertek és megpróbálni működtetni a dolgokat azzal a makacs sráccal, akin úgy tűnik egyszerűen nem tudsz túljutni. De ha már mindent megtettél, mégsem változik semmi, csak a továbblépés marad az egyetlen opció. Íme, miért jött el az ideje, hogy elengedd azt a srácot, aki nincs odáig érted – vagy legalábbis nem annyira, mint kellene.

Jelek, hogy lemondj a srácról

Már így is túl sok erőfeszítést tettél érte


Már sok mindent megtettél, feláldoztál annak érdekében, hogy a dolgok működjenek, a gond csak az, hogy ő nem teszi meg ugyanezt érted. Van egy határ, és te vagy az egyetlen, aki ezt meghúzhatja.


Tényleg jobbat érdemelsz


Tudjuk, jelenleg nehéz elképzelni, hogy van odakint egy srác, aki ugyanolyan dögös, okos és édes, mint ő, pedig de. Csak addig nem fogod megtalálni, amíg nem lépsz tovább.


Visszatart attól, hogy találj valaki mást


Azt hiszed, hogy a kapcsolatotok (vagy valami olyasmi) most megfelel, de ha találkoznál valaki mással, egy másodperc alatt véget vetnél neki, és megragadnád az alkalmat, de a dolog nem így működik. Ha még mindig ragaszkodsz hozzá, ő viszont nem tud melletted elköteleződni, akkor nem is kell, hogy megtegye.

hirdetes


Elszívja az energiádat


Szereted azt gondolni, hogy a helyzet nem ennyire drámai, mert nem veszekedtek állandóan, de bizonyos okok miatt az érzelmeid iránta elárasztanak, mint valamilyen szomorú varázslat, ami óránként újratöltődik. Mi marad, amit átadhatsz magadból, ha mindent elpazarolsz olyasvalakire, aki meg sem érdemli?


Már minden lehetséges leckét megtanultál


Minden párkapcsolat azért van, hogy tanítson nekünk valamit és fejlődni tudjunk, de egy pont után mindkét félnek tovább kell lépnie. Ha pörögnek a kerekek, ideje megnyomni a gázt, megfogni azt, amit tanultál, és elindulni.


Ha tényleg akarna, tudnád


Egyszer csak rájössz majd, hogy nem éri meg az idődet és eldöntöd, hogy elég volt belőle, és vagy érdekli majd, vagy nem. De ne akkor könyörögjön, amikor már elhagyod és rájön, hogy mit veszít.


Egy laza kapcsolat nem fenntartható


Sok nő azt mondja, hogy teljesen megfelel neki a laza kapcsolat, de hidd el hogy ez nem igaz, és hazudnak maguknak annak érdekében, hogy ne veszítsék el a srácot. Még ha most meg is felel ez az állapot, valószínűleg nem ez az életcélod, ezt ne felejtsd el.


Jobb egyedül lenni, mint…


Egy bizonyos pont után minden figyelmedet és energiádat megkapja, de ha cserébe nem kapsz semmit, jobb ha inkább visszatérsz a konzervatív nézetekhez és inkább magaddal foglalkozol helyette.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy tagadhatatlanul meg van köztetek a kémia

2019-12-02

Jelek, hogy tagadhatatlanul meg van köztetek a kémia

Honnan tudhatod, hogy valakivel megvan-e a kémia? Néha egyszerűen csak találkozunk valakivel és valami megmagyarázhatatlanul hozzá húz. Szikrák röpködnek, és olyan, mintha az egész világ lelassulna és valahogy érzed, hogy ő is ugyanezt érzi. Ez egy azonnali kapcsolat, egy ösztönös kötődés, és annyira erős, kézzelfogható, hogy lehetetlen figyelmen k

Azonnal állj le ezekkel a viselkedésekkel a kapcsolatodban!

2019-12-05

Azonnal állj le ezekkel a viselkedésekkel a kapcsolatodban!

Senki sem tökéletes, és senkinek sincs tökéletes párkapcsolata. Vannak dolgok, amiken dolgoznunk kell, és amikben jobbak is lehetnénk ez ugyanúgy igaz a férfiakra, mint a nőkre, de mi most a női oldalt nézzük meg közelebbről. Annak érdekében, hogy egy boldogabb, kiegyensúlyozott, jól működő kapcsolatban élhess, olvasd el, mik azok, amiket egyáltalá

Jelek, hogy a férfi hűséges lesz hozzád!

2019-12-05

Jelek, hogy a férfi hűséges lesz hozzád!

Attól függetlenül, hogy mi a kiváltó ok, a férfiak és a nők egy felmérés szerint nagyjából ugyanolyan arányban csalják meg a párjukat. Míg a nők inkább akkor lépnek félre, ha boldogtalan a kapcsolatuk, a férfiak inkább az ösztöneiket követik. Azok, akik ezt megteszik, általában az élet más területein is megbízhatatlanok, különösen, ha a párjukról,

8 titok az egészséges párkapcsolatért!

2019-11-19

8 titok az egészséges párkapcsolatért!

Vannak párok, akik boldogabbak másoknál? Bizonyára. De a legtöbb esetben ennek semmi köze ahhoz, hogy jobban szeretnék egymást, csupán megtesznek olyan dolgokat is, amit a legtöbben nem. Először is a nyilvánvaló: a kapcsolatok nagyon összetettek, mert az őket alkotó emberi lények is összetettek. Néhány ember jobban, mint mások, és vannak, akikből a

Jelek, hogy megcsalnak...

2019-11-18

Jelek, hogy megcsalnak...

Azt gyanítod, hogy a párod megcsal? Sajnos időként szinte minden kapcsolatban vannak helyzetek, amikor az egyik fél aggódik a másik hűtlensége miatt. Végül is biztonságban kellene magad érezned mellette, ez viszont nem valósulhat meg, ha nem bízol meg benne, vagy kételkedsz a hűségében. Ezek a jelek segítenek eldönteni, hogy van-e okod kételkedni b

Jelek, hogy a partnered veled akarja tölteni az életét

2019-11-11

Jelek, hogy a partnered veled akarja tölteni az életét

Talán nincs is jobb érzés, mint szerelembe esni, de a működő párkapcsolatokba sok munkát kell fektetni. Főleg, ha új kapcsolatba vágunk, sokszor gondolkozunk azon, hogy vajon sokáig fog-e tartani, de még a több éves (vagy évtizedes) párkapcsolatokban is eljön időnként az a pont, ahol úgy érezzük, talán nem fog örökké tartani. Tudnunk kell kezelni a

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
109 722
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
4 381 574
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 124

Átlagos értékelés: 4.8