notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Különbségek a lelki társ és élet társ között, Innen tudhatod hogy a lelkitársaddal vagy az élettársaddal találkoztál

hirdetes

Az élettárs és a lelkitárs közötti jelentős különbségek

helloladies.hu

Sok félreértés van a lelkitárs és az élettárs kifejezés körül, és most ne a hagyományos, mindennapi értelemben vett jelentésben gondolkozzunk, ássunk egy kicsit mélyebbre. A lelkitárs olyasvalaki, aki azért jön az életedbe, hogy tanítson téged, gazdagítsa az életedet, biztasson, hogy felülmúld magad és sokkal tudatosabb legyél. Egy élettárs olyasvalaki, akiben megbízol és akitől függsz életed során.

Honnan tudhatod, hogy az élettársaddal vagy a lelkitársaddal találkoztál?

5 különbség az élettárs és a lelkitárs között


Egy lelkitárs teljesít egy leckét az életedben


A lelkitárs egy barát, családtag, de akár egy szerelem formájában is beléphet az életedbe. Olyan szenvedélyt és vágyat fejez ki, amit meg kell tanulni. Ha a feladat és a tanácsadás, irányítás befejeződött, általában kilép a képből és hihetetlen űrt hagy maga után.


Az élettársnak hasonló érdeklődési területei vannak az életben. Bátorít téged, hogy kockázatot vállalj, támogat és a lelkitárssal ellentétben bármilyen akadály és kihívás ellenére melletted marad. Spirituálisan és érzelmileg is kapcsolatban vagytok, önző érdekek nélkül.

hirdetes


Nagy különbség van a lelki kapcsolatban


A lelkitársaknak mély kötődése van, de egyben zűrzavart is hoz. A kapcsolat intenzív és tele van változással. Ezek a csodás tapasztalatok általában összetört szívvel végződnek, de olyan leckéket tanít, amit egyszerűen meg kell tanulni.


Az élettárs abban a pillanatban érkezik, amikor elfogadod magad, és többé nem kell kitöltened azt az ürességet, amit nem lehet megmagyarázni. Ez a partner hasonló történetekkel csatlakozik, és sokáig marad.

hirdetes


Olyan kötődés van, ami túlmutat az időn


Ha a lelkitársaddal találkozol, úgy érzed, mintha mindig is ismertétek volna egymást. Megértitek egymást és hasonlóan gondolkodtok, még a gyerekkori történeteitek is hasonlítanak, ebből is adódik a kötődés erőssége. Van valami, ami vonz titeket egymáshoz. Ezek a kapcsolatok kaotikusak és rombolóak is lehetnek, mivel egymás tükörképei vagytok szokások és hibák terén is.


Ezzel szemben egy élettárssal más a háttér és az út is. A különbségek pedig erősítik az érzelmi kötődést. Jobban meg akarod ismerni és tanulni tőle. Fesztelenül érzed magad a társaságában és olyan barátság alakul ki, ami mély és örökké tartó. A szeretet minden egyes nappal erősebb lesz.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Honnan tudhatod, hogy egy férfi unatkozik melletted és kiszállna a kapcsolatból?

2020-08-10

Honnan tudhatod, hogy egy férfi unatkozik melletted és kiszállna a...

Úgy érzed, hogy a kapcsolatod gödörbe került? Itt van 6 jel, hogy a férfi, akivel együtt vagy már kiszállna a kapcsolatból és más lehetőségek után néz!

Jelek, hogy egy férfi „feleség alapanyagként” lát téged!

2020-08-04

Jelek, hogy egy férfi „feleség alapanyagként” lát téged!

Ha egy nap szeretnél megházasodni az első lépés az, hogy találnod kell egy olyan férfit, aki „feleség alapanyagként” lát téged (és persze te őt „férj alapanyagként”). Megmutatjuk, mik azok a jelek, amiket figyelhetsz!

Így döbbents rá egy pasit, milyen butaság volt dobnia téged!

2020-07-27

Így döbbents rá egy pasit, milyen butaság volt dobnia téged!

A szakítás mindig szívás, de még inkább az, ha úgy tűnik, a volt barátodnak még csak nem is hiányzol. Erre nincs mentség, de lehet, hogy csak megjátssza, vagy egy idióta, aki nem is tudja, mit hagy ki – akárhogyan is, itt van néhány módszer, amivel emlékeztetheted, hogy 10/10-es nő vagy és hogy mennyit veszít veled!

4 kérdés, amit tegyél fel egy férfinak, mielőtt hozzámennél feleségül

2020-07-21

4 kérdés, amit tegyél fel egy férfinak, mielőtt hozzámennél feleségül

Mielőtt a partnereddel úgy döntenétek, hogy összekötitek az életeteket, érdemes feltenni egymásnak néhány kérdést, hogy ez az elhatározás valóban egy életre szóljon és később ne legyen megbánás a vége.

Trükkök, hogy sokáig ne kelljen a lakás berendezésére költened!

2020-08-11

Trükkök, hogy sokáig ne kelljen a lakás berendezésére költened!

Ha te is örömmel szépítgeted az otthonodat, azonban ahelyett, hogy új dolgokkal tudnád feldobni a lakást, mindig arra kell költened a pénzedet, hogy a régieket cseréld le, mert olyan hamar elhasználódnak, nem vagy egyedül. Lássuk, hogy milyen trükköket vethetünk be annak érdekében, hogy a dekoráció és lakberendezési tárgyak szinte örökre kitartsana

Használj rozmaringot migrén ellen!

2020-08-11

Használj rozmaringot migrén ellen!

Ha meg akarsz szabadulni a fájdalomtól, a természetben is találhatsz néhány remek alternatívát, az egyik pedig a rozmaring. Bemutatunk 5 módszert, ahogyan a rozmaringot használhatod, hogy enyhítse a fejfájást, migrént!


Csajos Család Érdekességek Fejlesztő Férfi Párkapcsolat Szerelem