notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Különbségek a lelki társ és élet társ között, Innen tudhatod hogy a lelkitársaddal vagy az élettársaddal találkoztál

Az élettárs és a lelkitárs közötti jelentős különbségek

helloladies.hu
hirdetes

Sok félreértés van a lelkitárs és az élettárs kifejezés körül, és most ne a hagyományos, mindennapi értelemben vett jelentésben gondolkozzunk, ássunk egy kicsit mélyebbre. A lelkitárs olyasvalaki, aki azért jön az életedbe, hogy tanítson téged, gazdagítsa az életedet, biztasson, hogy felülmúld magad és sokkal tudatosabb legyél. Egy élettárs olyasvalaki, akiben megbízol és akitől függsz életed során.

Honnan tudhatod, hogy az élettársaddal vagy a lelkitársaddal találkoztál?

5 különbség az élettárs és a lelkitárs között


Egy lelkitárs teljesít egy leckét az életedben


A lelkitárs egy barát, családtag, de akár egy szerelem formájában is beléphet az életedbe. Olyan szenvedélyt és vágyat fejez ki, amit meg kell tanulni. Ha a feladat és a tanácsadás, irányítás befejeződött, általában kilép a képből és hihetetlen űrt hagy maga után.


Az élettársnak hasonló érdeklődési területei vannak az életben. Bátorít téged, hogy kockázatot vállalj, támogat és a lelkitárssal ellentétben bármilyen akadály és kihívás ellenére melletted marad. Spirituálisan és érzelmileg is kapcsolatban vagytok, önző érdekek nélkül.

hirdetes


Nagy különbség van a lelki kapcsolatban


A lelkitársaknak mély kötődése van, de egyben zűrzavart is hoz. A kapcsolat intenzív és tele van változással. Ezek a csodás tapasztalatok általában összetört szívvel végződnek, de olyan leckéket tanít, amit egyszerűen meg kell tanulni.


Az élettárs abban a pillanatban érkezik, amikor elfogadod magad, és többé nem kell kitöltened azt az ürességet, amit nem lehet megmagyarázni. Ez a partner hasonló történetekkel csatlakozik, és sokáig marad.

hirdetes


Olyan kötődés van, ami túlmutat az időn


Ha a lelkitársaddal találkozol, úgy érzed, mintha mindig is ismertétek volna egymást. Megértitek egymást és hasonlóan gondolkodtok, még a gyerekkori történeteitek is hasonlítanak, ebből is adódik a kötődés erőssége. Van valami, ami vonz titeket egymáshoz. Ezek a kapcsolatok kaotikusak és rombolóak is lehetnek, mivel egymás tükörképei vagytok szokások és hibák terén is.


Ezzel szemben egy élettárssal más a háttér és az út is. A különbségek pedig erősítik az érzelmi kötődést. Jobban meg akarod ismerni és tanulni tőle. Fesztelenül érzed magad a társaságában és olyan barátság alakul ki, ami mély és örökké tartó. A szeretet minden egyes nappal erősebb lesz.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Amit a férfiak igazából gondolnak

2019-10-18

Amit a férfiak igazából gondolnak

A nők sokszor kapják meg, hogy milyen komplikált teremtmények, de az igazság az, hogy a férfiak éppen olyan félreérthető, vegyes érzelmeket, jeleket küldenek az ellenkező nemnek, mint ők. Ha valaha gondolkodtál már azon, hogy a férfiak mit gondolnak és akarnak valójában, itt van néhány dolog, amiről azt kívánják, bár tudnád, velük kapcsolatban.

Innen tudhatod, hogy a férfi valójában csak kihasznál

2019-10-14

Innen tudhatod, hogy a férfi valójában csak kihasznál

Kétségeid vannak a jelenlegi kapcsolatoddal kapcsolatban? Azon rágódsz, hogy a barátod, vagy a férjed érzései irántad tényleg valódiak-a? Sajnos ez egyáltalán nem ritka az egészségtelen vagy kiegyensúlyozatlan kapcsolatokban. Lehet, hogy a partnered kihasznál téged akár szándékosan, akár nem, és emiatt folyamatosan azt érzed, hogy pengeélen táncol

Egyetlen szó nélkül is mondhatod, hogy

2019-10-08

Egyetlen szó nélkül is mondhatod, hogy "Szeretlek!"

Ahelyett, hogy mindig csak mondanád, hogy szereted, mutasd ki apró gesztusokkal, amik többet elárulnak minden szónál…

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy egy igaz barátra tettél szert

2019-10-07

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy egy igaz barátra tettél szert

Napjainkban is, amikor többszáz „barátunk” van Facebookon, a valódi barátságokból, amik tiszteletre, közös kötelékre és emlékekre épülnek, úgy tűnik egyre kevesebb van a modern világban. Azonnal beszélhetünk és kapcsolatba léphetünk bárkivel online, de ettől valódi barátok leszünk? Másfelől azok a barátok, akikről azt hitted számíthatsz rájuk az él

Téged is feltétel nélkül szeret a párod?

2019-10-01

Téged is feltétel nélkül szeret a párod?

Szerelembe esni nagyon izgalmas, de ha együtt vagy a szerelmeddel, az egész élettel kapcsolatos látásmódod sokkal pozitívabbá válik, minél tovább vagytok együtt. A szerelem felszabadít és átalakít, mert végre nem próbálod megváltoztatni, vagy irányítani a másikat. Szabadon fejlődhetsz, és új módokat találhatsz, hogy örömben és szerelemben éljetek e

Bika a párod? Nagyon szerencsés vagy!

2019-09-30

Bika a párod? Nagyon szerencsés vagy!

Ha valaha volt már olyan szerencsében részed, hogy Bikával randizz, elsőkézből tudhatod, hogy milyen szerető, hűséges, dolgos és szorgalmas tud lenni. Rengeteg tulajdonsága van, ami nagyszerű partnerré teszi, de nem szeretnek bele akárkibe, aki bekopog az ajtón. Ez a csillagjegy élvezi a mély, elkötelezett, szenvedélyes kapcsolatokat és nem csak „l

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
168 541
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 614 063
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 1

Átlagos értékelés: 4.0