notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Legyél hálás azért, hogy nem mérgezi tovább az életed!

hirdetes

Elhagytak? Ne szomorú legyél, hanem hálás! Jobbat érdemelsz és ennek teret kaptál!

Bettina

Tudom, ez most nagyon nehéz neked. De olvasd el, hogy segíts magadon és megértsd miért lehetsz hálás azért, hogy elhagytak. Erősítsd meg magadban, hogy mennyire értékes vagy és a szakítás csak egy lehetőség. Lehetőség, hogy sokkal boldogabb legyél annál, amit nyújtottak neked eddig. Ne gyászold a szakítást, mert ennél sokkal értékesebb vagy. Ne akarj olyan emberrel együtt lenni akinek te nem vagy elég jó, mert az valójában hozzád nem elég jó!

legyél hálás azért mert elhagyott

Tudom, hogy milyen nehéz amikor rád tör a magány és az érzés, hogy milyen jó is volt vele. Amikor elkezd annyira hiányozni, hogy saját magad okolod azért, hogy elment, hogy vége lett a kapcsolatnak. Próbálod saját magadat is meggyőzni arról, hogyha máshogy csináltál volna dolgokat, akkor még mindig együtt lennétek és az milyen jó lenne, nem alakult volna ennyire rosszul. 

Ami történt, az történt. Ő eldöntötte, hogy nem akar veled lenni, hogy ő ezen nem akar javítani, hogy ő ebbe nem fog több energiát tenni. Miért gondolod magadról azt, hogy te ezt érdemled? Nem érdemelnél te egy olyan embernél sokkal többet és jobbat aki nem becsül meg téged? Hajlandó volt egy másodperc törtrésze alatt dönteni arról, hogy ő kilép az életedből. Az ilyen ember egy gyáva alak, aki egy pillanatot sem érdemel meg belőled. 

Voltak hullámvölgyek, voltak viták amit mindig megtudtatok beszélni. Igaz olykor nehezebben vagy éppen könnyebben, de megtudtátok beszélni. Minden nehézséget leküzdöttetek. Vagy mégsem mindent? Egészen addig, míg ő úgy nem döntött, hogy már nem kellesz neki. 

hirdetes

Ne felejtsd el, hogy helyetted meghozta a döntést és ezzel a te döntésedet annyira sem tartotta tisztában, hogy kikérdezze a véleményed. Nem kért bocsánatot, nem kért elnézést azért, hogy ő elhagyott téged. Nem vett emberszámba. Emlékezz vissza a szorongásra amit okozott neked, emlékezz vissza a sok keserű érzésre és fájdalomra amikkelmegsebezte a szívedet. 

Tudom, előfordul, hogy azért nem alszol este, mert arra vársz, hogy majd ő fog írni neked, de ezt ne várd. És ne is akard várni, hogy írjon. Jobb neked nélküle, hiszen inkább legyél egyedül, mint olyannal aki nem becsül meg téged. 

hirdetes

Nem ő lesz az igazi neked!!!

Nem olyan ember volt melletted aki megbecsülte a szerelmet, megbecsülte a Te érzelmeidet, és mindazt amitn tettél érte, értetek.  Ne feledkezz meg a sok könnycseppről, amit a párnádra hullajtottál miatta. Ne feledkezz meg a sok bizonytalanság érzéséről, amit nem érdemeltél meg. 

De tudod mit? Sokat is tanultál tőle! Megtanította neked azt, hogyan tanuld meg megbecsülni magadat és érezd a saját érzelmeid erősségét. Felnyitotta a szemed azokra a dolgokra és jelekre amit érdemes felismerni, és a jövőben ezekre már tudsz figyelni. És megtanított arra, hogy akármi történik te önmagadnak mindg ott vagy, sosem vagy egyedül! Megtanultad, hogy egyedül vagy a legerősebb!

Legyél türelmes. El fog jönni számodra is az a férfi az életedbe, aki megbecsüli a szeretetedet, a szerelmedet, az érzelmeidet és minden olyan boldog pillanatot meg fog becsülni, amit együtt éltek át. Mellette érezni fogod a biztonságot és azt, hogy nyugodtan tudsz aludni akkor is, ha nem együtt töltitek az éjszakát, mert bízol benne és nincs benned kétség. Várd ki türelmesen, mert el fog jönni a te életedben is ez az ember, és hidd el ő lesz az aki mindent meg fog tenni értetek, hogy együtt boldogak legyetek! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes