notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

az első benyomás megszerzése; praktikák az első benyomáshoz; tippek, hogy az első benyomás jó legyen; hogyan lesz az első benyomás jó; praktikák az első benyomás megszerzéséhez

hirdetes

Az első benyomás egy mosolyon keresztül -Milyen eszközei lehetnek?

Szeder
Azok számára, akik szeretnének változtatni megjelenésükön és elérni szépségcéljaikat, a plasztikai sebészet nagyszerű lehetőség lehet. Ez vajon az első benyomásban sokat segít vagy inkább ront a helyzeten az emberi előítéletek miatt? A kozmetikai sebészet feszesítheti és javíthatja a bőr megjelenését, módosíthatja az arcvonásokat. A smink önbizalmat növelhet, akár egy szép erőteljes rúzs is sugározhat magabiztosságot, de ehhez elengedhetetlen kellék egy szép mosoly is. Minden témát megejtünk így nem marad majd kérdésed.
az első benyomás egy mosolyon keresztül

Alapíts hangulatot egy szép mosollyal

Ez egy mosoly, és bár sokan nem gondolnak rá sokat, hiszen a mosolygás történhet tudatosan, de gyakrabban történik öntudatlanul, amikor elégedett érzelmekkel párosul, valamint ez egy olyan természetes folyamat, amire miért is kellene gondolni. Valójában számos olyan hatással bír, amelyre nem is gondolnánk, akár önmagadra vagy a körülötted lévő emberekre. Sokan azt mondják, hogy az ember mosolya teljesen átalakítja az arcot, valahogy megvilágosítja azt, amely csodálatos előnyökkel járhat.

Milyen hatással van a mosoly a körülötted lévő emberekre?

Sokan azt mondják, hogy az ember arca megváltozik, amikor mosolyog. Valójában sok pszichológiai tesztben az emberek nagyobb valószínűséggel érzik jobban magukat valakivel szemben, aki mosolyogva jelenik meg, mint egy semleges arckifejezéssel szemben. Ennek az az oka, hogy egy személy vonzóbbnak tűnik, amikor mosolyog. Biztosan veled is elfordult már, hogy valakivel először találkozol és mosolyogva fogad, így neked is szimpatikusabb az illető. Az emberek általában másképp viselkednek mosolygós, vonzó emberekkel. A mosolygás is meglehetősen ragályos. Ugyanúgy, ahogy egy különösen „fertőzően” nevető ember képes megnevetni másokat, a mosolygós ember is képes hatni másokra, és esetleg mosolyra késztetni őket.

Mi járulhat hozzá a szép mosolyodhoz?

hirdetes

Elengedhetetlen kelléke a szép, hiánytalan fogsor. Ehhez ma már rengeteg lehetőség társul, például a fogimplantátumok. Nem szükséges, hogy minden fogad hiányozzon vagy, hogy csak egy. A mai technológiának köszönhetően számos lehetőség adott, hogy milyen típusú implantátumot válsztasz. Ez persze költségekkel jár, de mi az, ami nem? A fogimplantátum kiválasztását egy előzetes konzultációval érdemes elkezdeni így igényeid szerint készül majd el a jövendőbeli mosolyod. Minden a genetikád adta lehetőségeid és az igényeidtől függ, ami a fogimplantátumokat illeti, azonban nem szabad kifelejteni a fogászati árakat sem a listából. Hiszen, ha neked nincs szükséged műfogra, akkor is érdemes rendszeresen konzultálnod fogorvosoddal a fogaid állapotáról. Ehhez a legprofibb megoldást és kezelést a Móricz Dental csapatánál fogod megkapni. Nem utolsó sorban, hogy az az ár, amit ők ajánlanak, garanciát is magába foglal. Nem ez hangzik a legmegbízhatóbban?

A mosoly eszközei

Rengeteg külső tényező hathat másképp a mosolyodra. Nőknél ez egyszerűbb, hiszen egy rúzs megfelelő választása során is különböző hatást lehet elérni. Hoztunk néhány példát:

  • Átlátszó rúzsok a tartós mindennapokhoz
    Az áttetsző rúzsok az első választás minden nő számára, aki szeretne egy kis szikrát varázsolni ajkára. Ezek a rúzsok hidratáló összetevőkkel vannak dúsítva, amelyek egész nap rugalmasnak és hidratáltnak tartják ajkaid. Ezek a rúzsok nagyszerű választások a mindennapi viselethez, és nem igényelnek sok javítást a nap folyamán.
  • hirdetes
  • Árnyalatok, mint ha nem is lennének
    Rúzst szeretnél felkenni, de nem akarod olyan érzést kelteni, mintha lenne rajtad? Nos, akkor az ajak színezők az igazi megmentők számodra! Az ajakfestékek nagyon kevés karbantartást igényelnek, és nem igényelnek rendszeres utókezelést egész nap. Persze ehhez egy megfelelő minőségű rúzs szükséges, hogy ne kopjon a színe a napi étkezések során sem. A legjobb az egészben ezekben a rúzsokan és árnyalataiban, hogy több tucat különböző színben és árnyalatban kaphatók. Egy vörösebb sötétebb árnyalat kiválasztása a fogak fehérségét is fokozhatják.
  • Matt rúzsok
    A matt rúzsok ellentétesek a fényes vagy áttetsző rúzsokkal. Az ilyen típusú rúzsok kiválóan elrejtik a pigmentált és foltos ajkakat. A matt rúzsok nagyon kevés olajat tartalmaznak, szuperkönnyűek, egyenletes állagúak, intenzív színvisszaadást és hosszantartó minőséget biztosítanak! Ha olyan rúzst keresel, amely intenzív pigmentációval és tartóssággal rendelkezik, akkor be kell szerezned egy matt rúzst. Ezek a rúzsok rendkívül telítettek, és lapos matt felületet hagynak az ajkakon.
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes