notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az Emu csizmák nem mennek ki a divatból

hirdetes

Az Emu csizmák nem mennek ki a divatból – mutatjuk, miért érdemes beszerezni egyet!

Fizetett megjelenés

Az Emu csizmák kezdetben megosztóak voltak, de mostanra kultikusnak számítanak. Az egész világon népszerűek, komoly kereslet van ezekre a lábbelikre. Miből készülnek? Eredetileg miért terveztek Emu csizmákat? Csak télen hordhatóak? Mitől igazán különlegesek? Mutatjuk a válaszokat!

Emu csizma

Miből készül az Emu csizma?


Az Emu Australia története sok évvel ezelőttre nyúlik vissza. A márka az ausztráliai Geelong városából származik. Eredetileg azért tervezeték az Emu csizmákat, hogy melegen tartsák az edzéseket követően a szörfösök lábát Ausztráliában. A márka igazi sikere akkor kezdődött, mikor rájöttek, hogy világszerte komoly kereslet van a csizmákra. Mielőtt kitérünk a lábbeli anyagára, érdemes néhány szót ejteni a márka nevéről. Az emu Ausztrália nemzeti madara, amely mindig előre tekint, nem pedig a múltba. Ez a filozófiája a márkának, továbbá az emu névvel a hazaszeretetre is utal. Ezek a lábbelik kiváló minőséget képviselő, természetes anyagból készülnek, mégpedig merinó gyapjúból, amely magas és alacsony hőmérséklet mellett is jól teljesít. Magas hőmérséklet esetén biztosítja a megfelelő szellőzést és a nedvesség elvezetését, alacsony esetén pedig melegíti a lábat. Ráadásul antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik ez az anyag, így mezítláb is bátran viselhető. Az Emu csizmákat rendszeresen ápolni kell, és az impregnálásról sem szabad megfeledkezni. Minek köszönheti ezeket a kiváló tulajdonságokat a merinó gyapjú? Annak, hogy a gyapjút biztosító merinó birkák Új-Zéland hegyvidékein mínusz 30 és plusz 30 fok közötti hőmérsékleten élnek.

hirdetes

Csak télen viselhető?


Az Emu-csizmáknak nemcsak az anyaga kiváló, hanem a gyártási technológiája is, amellyel készülnek. A márka megbízhatóságát az is mutatja, hogy állandó felügyelet alatt tartja a készítés folyamatát, amely a legszigorúbb gyártási követelményeknek is megfelel. Ezek a lábbelik maximális kényelmet biztosítanak, jól tartják a lábakat, a gumi talprészük könnyű és rugalmas. Továbbá strapabíróak, így hosszú éveken át viselhetőek. A tervezők számára az ausztrál vidékek nyújtanak inspirációt. Az Emu csizmák első ránézésre téli viseletnek tűnnek, azonban hordhatóak nyáron is, például jól mutatnak rövidnadrággal és bő trikóval. Azonban azzal érdemes tisztában lenni, hogy ezt a lábbelit elegáns viselethez semmiképp sem szabad felvenni. Nem mutatna jól, mivel ez egy sportos megoldás. Háromféle magasságban szerezhetőek be: rövid, közepes és magas szárral. A rövid a boka fölött közvetlenül ér véget, a közepes körülbelül a vádli harmadáig ér, míg a magas lábszárközépig. Mivel sokfélék ezek a lábbelik, mindenki könnyedén talál olyan változatot, amely illik a ruhatárába. Minden gardrób kötelező eleme az Emu csizma.

hirdetes

Ha fel kell sorolni öt okot, amelyek miatt mindenképpen érdemes beszerezni egyet, akkor azok a következők lennének:
 

  • Az Emu csizmák kimagasló minőséget képviselnek,
  • garantálják a maximális kényelmet,
  • strapabíróak,
  • természetes anyagból készülnek,
  • és soha nem mennek ki a divatból.
     

Az Emu az ecipo.hu oldaláról egyszerűen, kényelmesen és gyorsan beszerezhető.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes