notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

helloladies.hu
hirdetes

Mitől lesz egy nő erős? Egyéb tényezők mellett a küzdelem, tapasztalat és önzetlenség nagy szerepet játszik abban, hogy valaki megerősödjön. Egy erős nő bírja a fájdalmat, túljut a szívszaggató élményeken, és képes megbocsátani. Egy erős nő megjárta már a mély és veszélyes vizeket és addig tartotta bent a lélegzetét, amíg csak lehetséges. Ez a fajta nő független, önállóan is képes boldogulni, szeretni és nem fél kimutatni a sebezhetőségét.

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

Egy erős nő tudja, hogy az egyik pillanatban ő a tanár, míg a másikban ő a tanuló. Megérti és elfogadja ezt, de néha, a férfi az életében nem képes ugyanerre.


7 ok, amiért a legtöbb férfi nem képes kezelni egy erős nőt


Egy erős nőnek nincs szüksége arra, hogy a férfi harcoljon érte


Egy férfinek azt kell éreznie, hogy akarják őt. Tudnia kell, hogy harcol a szerelméért, és a szeretett nő elismeréséért. Egy erős nő kimutatja, hogy szereti, de független és mindent meg tud saját maga oldani. Hajlandó mindkettőjükért harcolni, de nincs szüksége arra, hogy a férfi helyette vívja meg a csatáit. Ha problémája adódik, egyedül is megbirkózik vele, nem csak ül és vár, mint egy áldozat, hogy a férfi megtalálja a megoldást. Néhány férfi pedig nem tudja kezelni ezt az erőt, ekkor ugyanis képesnek kell lennie mellette sétálni, nem pedig előtte, odavezetve, ahol szerinte lennie kéne.

hirdetes


Egy erős nő tudja, mit akar


hirdetes
Egy erős nő tudja, mit akar, hogyan éri el, és emlékszik mi mindent tett azért, hogy eljusson oda, ahol most tart. Ha tetszik neki egy férfi, tesz azért, hogy megszerezze. Nem fog várni, hogy a férfi tegye meg az első lépést. Teljes szívből szeret, és készen áll arra, hogy felfedezze a világot egy férfival – vagy nélküle. Csak egy magabiztos férfi képes arra, hogy elviselje, nem feltétlenül ő irányít.


Egy erős nő nem vár senkire


A pokol mélyére is képes követni valakit, ha tudja, hogy az a valaki szintén elkötelezte magát iránta. Azonban abban a pillanatban, ahogy azt érzi, hogy a másik visszakozik, elengedi. Nem vár arra, hogy egy férfi eldöntse őt akarja, vagy valaki mást. Nem játszik kislányos játékokat. Valaki vagy vele van, vagy mehet. Szembenéz a fájdalommal, gyógyulással és készen áll mindenre, ami jön.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Ezeket a dolgokat kell megtenned, hogy rád találjon a szerelem

2019-08-14

Ezeket a dolgokat kell megtenned, hogy rád találjon a szerelem

Keresed az igazit, de nem sikerül megtalálnod a nagy Ő-t? Adunk néhány szuper tippet, amivel garantáltan rád fog találni a szerelem!

Megcsalt a párod? Ez fog történni veled!

2019-08-13

Megcsalt a párod? Ez fog történni veled!

Ha valakit megcsal a párja, nem egyszerű feldolgozni, és a megcsalt nők többsége úgy gondolja, mindig a harmadik fél a hibás. Egy kutatás alapján azonban jobban jöhetsz ki a dologból, mint gondolnád!

Jelek, hogy a kapcsolatnak hamarosan vége lesz

2019-08-16

Jelek, hogy a kapcsolatnak hamarosan vége lesz

Aggódsz a kapcsolatod egészsége miatt? Vannak dolgok, amik zavarnak, és azon agyalsz, vajon együtt fogtok-e maradni? Idővel minden kapcsolat megváltozik, de észre kell venned a negatív változásokat, amiktől teljesen tönkre mehet.

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy ideje szakítani

2019-08-13

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy ideje szakítani

Egyszer minden véget ér. Még a jó dolgok is. Így működik a világ. Semmi sem örök. Lehangoló, ugye? És ez igaz a kapcsolatokra is. Viszont vannak egyértelmű, figyelmeztető jelek amelyek arra utalnak, hogy lépni kell. Persze vannak olyan problémák, amelyeket meg lehet és meg is kell egy kapcsolatban oldani, de vannak olyan tények, amiken nem fogsz tu

Azt akarod, hogy szeressen? Ezek a technikák segítenek!

2019-08-13

Azt akarod, hogy szeressen? Ezek a technikák segítenek!

Kevesebb, mint egy másodpercbe telik beleszeretni valakibe. Ha szerelmes vagy, nagyon frusztráló lehet úgy érezni, hogy észrevétlen maradsz. Azonban nem remélheted a kívánt figyelmet, hacsak nem vagy hajlandó tenni érte. Nem lehet valakire rákényszeríteni, hogy szerelmes legyen, de lehetővé teheted, ha hajlandó vagy erőfeszítést tenni érte.

A férfiak akkor is szakíthatnak, ha még szerelmesek

2019-08-12

A férfiak akkor is szakíthatnak, ha még szerelmesek

A szerelem bonyolult. Miért hagyják el a férfiak a nőket, mikor olyan nehéz megtalálni a szerelmet, és sok bátorság kell hozzá? A férfiaknak talán még nehezebb is megbirkózni ezzel az érzéssel, mint a nőknek. Ha egy férfi szerelmes lesz, számításba kell vennie, mit élhet át azzal, hogy megnyílik. Megéri ez a kockázat?

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
353 483
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 003 650
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 108

Átlagos értékelés: 4.9