notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nehezen indulsz el a párkapcsolataidban? Ez az oka!

hirdetes

Erős személyiség vagy? Ezért vonzod a nehéz párkapcsolatokat

Bettina
 Ezért vonzod a nehéz párkapcsolatokat

Ha lelkileg érettebb, tudatosabb vagy akkor valószínűleg többször szembesültél azzal, hogy a nehéz párkapcsolatokat vonzod. Mivel téged már nem olyan egyszerű megvezetni, irányítani, utasítani, manipulálni. Ez mások számára vagy kihívást jelent vagy ijesztő lehet, de egyszerű semmiképpen sem. Azok az emberek akik magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek, megvívják harcaikat azokkal az emberekkel akikkel párkapcsolati próbálkozásaik vannak.

 

Ha magas az érzelmi intelligenciád

Magasak lesznek az elvárásaid is. Noha nem azért mert te magasabb rendűnek tartod magad, hanem azért mert ilyen az életed. Te valószínűleg szeretsz mély lelki beszélgetésekben benne ragadni, valószínűleg szereted megfejteni a világ rejtelmeit, szeretsz egyedül is akár időt tölteni magaddal és a gondolataiddal. Ami neked meglepő lehet, hogy lesz olyan ember aki számára ez lesz a meglepő. Találkozol majd olyan emberekkel, akikkel nem tudsz az érzelmekről beszélni, akivel nem tudsz őszintén beszélgetni és ne magadat hibáztasd, mert nem miattad, hanem azért mert ő nem tart ott lelkileg, hogy erre alkalmas legyen úgy mint te.

hirdetes

 

Nehezen fogsz párt találni

Neked már nem elég az, hogy valaki jól néz ki. Neked ennél sokkal több dologra van szükséged. Neked tudnod kell a másikról, hogy melletted tud lenni társként, hogy képes megnyílni és nem csak kapcsolatot nyújtani, de a barátod is tud lenni. Több olyan megfogalmazhatatlan dologban kell megfelelnie, amiből ha egy is hiányzik, akkor arról tudod; nem ő az igazi. Te már nem mész bele felesleges játszmákba, mert abból már kijutott bőven és rájöttél, hogy unalmas is. Nem fogsz olyan emberekre időt pazarolni, akikről tudod, hogy nem egymást keresitek. Ezt elmondod nekik, őszinte leszel… Ne lepődj meg azon, hogy nem kezelik jól, mert nem értik a helyzetet. Ne lepődj meg azon, hogy néha feltesznek olyan kérdéseket, amikre nem akarsz már válaszolni. Tudod mit? Nem is kell. De ezt te is tudod jól.

hirdetes

 

Képes vagy kivárni a legjobbat

Neked már nincs szükséged arra, hogy csak azért legyél valakivel együtt, hogy legyen valakid. Neked már nem kell a másik támogatása, sajnálata, jelenléte ahhoz, hogy tudd egyedül is képes vagy megoldani bármit. Tudod, hogy eljön a te időd is és kivárod, hogy az akkor tökéletes legyen. Miért tökéletes? Mert nem éred be a kevesebbel, ha egyszer már lehet tökéletes is.  

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes