notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Esküvőre készülsz? Akkor mindenképp ajánljuk neked az esküvői drónozást!

hirdetes

Esküvői drónozás

helloladies.hu

Ha te is épp a nagy napra készülsz, és azon gondolkozol hogyan örökítsd meg eskövőd minden pillanatát, akkor ne hagyd ki a legújabb trendek közé tartozó esküvői drónfelvételeket. 

 

Az esküvőkről készült légi felvételek iránti kereset legalább olyan sebességgel emelkedik, mint amilyen gyorsan a legújabb drónok képesek a levegőbe röppenni. A drónokkal gyönyörű képeket és videókat készíthetők a magasból, de ha egy bizonyos „napról” van szó, akkor különösen fontos, hogy minden a helyén legyen. Ha te is szeretnél ilyen különleges felvételeket az esküvődről, olvasd el a következő tippeket és tanácsokat, amik az esküvői drónvideózás minden fontosabb részére kitérnek, hogy te is magabiztosan bérelhess drónpilótát esküvődre.

Esküvői drón fotózás szív alkazatban

Előkészületek


Ha az esküvői drónozás mellett döntötök, először találkozni fogtok a drónpilótával, ahol megbeszélitek elképzeléseiteket, és kéréseiteket.

A tervezési fázisban az esküvői fényképészek és videósok is mindig alaposan átbeszélik a nagy nap menetét egymással, hogy pontosan tudják előre, hogy mikor mi történik majd, és mikre kell odafigyelniük. Erre a megbeszélésre hívd el a drónpilótát is, hogy összehangban tudjanak dolgozni azon, hogy minden pillanat tökéletes szögből legyen megörökítve!

Új nézőpontból láthatod majd esküvődet


Az ember azért bérel profi drónpilótát, amiért fényképészt és videóst is – mert a lehető legszebb és legjobb minőségű felvételeket szeretnéd életed legfontosabb napjáról. Elvégre egy esküvőt nem lehet megismételni.

A talajon tevékenykedő fényképészekkel és videósokkal ellentétben azonban a drónok egy teljesen új szemszögből képesek megörökíteni a nagy nap eseményeit, amelyek csak még felejthetetlenebbé teszik majd az egész élményt.

Milyen helyszínt válassz?


A drónfelvételek különlegesen mutatós módokon képesek ábrázolni az esküvői helyszín szépségeit és jellegzetességeit. Egy gyönyörű parkban, esetleg egy hegyoldalon lesz az esküvő? Talán egy tó vagy folyó partján keltek egybe? Gondolj csak bele, milyen jó lesz évekkel később kinyitni a fényképalbumot, és a levegőből látni a megannyi mosolygó vendéget úgy, hogy a lélegzetelállító helyszín is látható körülöttük.

hirdetes


Ami valaha lehetetlen volt, ma már elérhető


A drónok nem csak „hagyományos” stílusú felvételekre kínálnak lehetőségeket. Engedd szabadjára kreativitásodat és használd ki, hogy egy teljesen más szemszögből is látható a nagy esemény. Például megkérheted a násznépet, hogy betűzzenek ki egy rövid üzenetet egy udvaron vagy más nyílt terepen, ami felülről olvashatóvá válik. Ez persze csak egy a számtalan lehetőség közül – a drónpilóta biztosan ellát majd néhány kreatív tanáccsal ezzel kapcsolatban!


Szabadtéri esküvőre készülsz?


A tapasztalt drónpilóták nagyobb belterekben is képesek kezelni eszközüket, de a biztonság kedvéért inkább kintre tervezd a drónos felvételeket. Ritkán tárgyalt szempont, hogy még a reptetésre alkalmas beltereknél is komoly problémát jelenthet az eszköz rotorjainak hangja. Ez kint kevésbé zavaró, de bent lehetetlen nem észrevenni.

Ha azonban kint tartod az esküvő nagy részét, akkor nincs igazán jó kifogás, ami a drónfelvételek ellen szólna. Elképzelhető, hogy az esküvő, vagy legalább egy szakasza a vízen történik majd? – itt mindennél hasznosabb egy drón, ami képes olyan szögekből is rögzíteni a legfontosabb pillanatokat, ahonnan nélküle elképzelhetetlen lenne.

hirdetes


Milyen felvételekre számíthatsz?


A drónokal első sorban szélesebb, de hihetetlenül látványos, lélegzetelállító felvételeket lehet készíteni, amelyek többnyire a távolból készülnek. A dróntechnológia hihetetlen sebességgel fejlődik, de ezek a repülő eszközök még mindig kifejezetten veszélyesek lehetnek, ha túl közel merészkedünk velük valakihez. Egy másik szempont a már említett zaj, ami különösen zavaró lehet néhány méterrel az emberek feje felett. De ne aggódj, a közeli felvételek készítésre ott lesz a fényképész.

Vendégeid biztonsága


A legkevésbé izgalmas szempont egyben a legfontosabb is. Ha drónt kérsz esküvődre, akkor mindennél lényegesebb, hogy odafigyelj a jelenlévők épségére. Gondolj csak bele: lényegében miniatűr (négy rotoros) helikopter repked az emberek feje felett – ha a pilóta nem tudja magabiztosan kezelni, akkor sokkal nagyobb az emberi hiba veszélye. A balesetek elkerülése végett kérd egy profi pilóta segítségét.  

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Elmúlik valaha az igaz szerelem?

2020-09-01

Elmúlik valaha az igaz szerelem?

A szerelem nem egyszerű. Találkozol valakivel, szerelembe estek és valamilyen ok miatt végül szakítás lesz a vége. Két lehetséges kimenetel van ugyanis: vagy együtt maradtok örökre, vagy egyszer véget ér a dolog. Azokban a kapcsolatokban, amik az utóbbi kategóriába esnek, tényleg elmúlik a szerelem? Nagy rá az esély, hogy nem – már ha egyáltalán ot

A top 4 kapcsolatgyilkos

2020-09-07

A top 4 kapcsolatgyilkos

Senki sem tökéletes, így egy párkapcsolat sem az. Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a kapcsolat gyilkos dolgokat és helyrehozzuk őket, mielőtt kicsúsznának az irányításunk alól. Ha mindkét fél hajlandó ebben kivenni a részét, a siker garantált!

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

2020-09-08

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

Az egyik legrosszabb érzés a világon beleszeretni egy férfiba, majd nem sokkal később rájönni, hogy végig komolytalan volt. Ha csak játszik veled, nagyon fájdalmas ráébredni, hogy kettőtöknek teljesen más elképzelése van a kapcsolatotokról. Ezek a dolgok azt mutatják, hogy csak játszik veled és nem érdemes rá több időt vesztegetned!

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

Fantasztikus trükk: Távolítsd el a fehér inakat a csirkemellből egy pillanat alatt!

2020-05-25

Fantasztikus trükk: Távolítsd el a fehér inakat a csirkemellből egy...

Egy anyuka videóban mutatja be, hogyan lehet könnyedén eltávolítani a fehér inakat a csirkemellből - és az egész világ imádja ezt az egyszerű és gyors módszert!

Készíts házilag szájmaszkot, amit még varrni sem kell!

2020-04-01

Készíts házilag szájmaszkot, amit még varrni sem kell!

A koronavírus járvány miatt hatalmas a kereslet a szájmaszkokra, hiszen az orvosoknak, nővéreknek és más egészségügyi dolgozóknak maszkok millióira van szüksége. Éppen ezért világszerte sokan minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy maszkokat készítsenek, amit aztán eljuttatnak a megfelelő helyre. Hogyan készíthetsz magadnak szájmaszkot, ha nincs ott


Esküvő Kreatív Párkapcsolat Videó