notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Luxus otthon: ezekre a berendezési tárgyakra különösen ügyelj!

hirdetes

5 dolog, ami exkluzív megjelenést kölcsönöz otthonodnak

Ha Te is egy fényűző, modern otthon megteremtésén dolgozol, ezen tárgyak beszerzésére különös figyelmet érdemes fordítanod annak érdekében, hogy azok segítsék az exkluzív megjelenést! 

luxus otthon

Otthonunk kinézete, az érzés, amelyet sugároz sokszor a legapróbb részleteken éppúgy múlik, mint a minőségi burkolatokon, a megfelelő festésen vagy éppen a nagyobb használati tárgyakon. Ha szeretnéd, hogy otthonod igazán exkluzív megjelenést nyújtson családod és vendégeid számára, az alábbi dolgok kiválasztásakor különösen ügyelj a minőségre, hiszen ezek dobnak a legnagyobbat egy ház belső megjelenésén!  

Egy pihe-puha, minőségi szőnyeg alapvető fontosságú 

Ha szeretnéd érezni a „kézzel fogható luxust” otthonodban, akkor a szőnyegek megválasztására – és tisztítására! – különös figyelmet érdemes fordítanod. Főként a hosszú szőrű szőnyegek esetében messziről látszik, ha a kiválasztott darab olcsóbb, alacsonyabb minőségű szálakból készült, ráadásul ezek igen hamar el is csúnyulnak, összeállnak a szálak. Éppen ezért szőnyegből mindig érdemes inkább drágábbat venni, de annak karbantartásáról se feledkezz meg! Évente legalább 1-2 alkalommal érdemes tisztítót hívni a legszebb darabokhoz, hogy azok tovább megőrizzék gyönyörű megjelenésüket, puha tapintásukat.

hirdetes

A világítótestek, lámpák a szoba ékszerei!

A házban lévő lámpák nem csak a megfelelő fényforrásról, de otthonod megjelenéséről is gondoskodnak. Egy jól megválasztott lámpa igazi ékszere lehet otthonodnak, amely csak úgy vonzza a tekinteteket! A tucattermékek helyett válassz hát lámpaként olyat, ami valóban emeli „a szoba fényét”: például a Patinás Lámpa Kft. egyedi, kézzel készített sárgaréz lámpáit, amelyek valóságos pompát hoznak minden helyiségbe. 


Ide kattintva tekintheted meg a termékeiket: exkluzív lámpák  (exclusive lightings)

Ügyelj a függönyök anyagára, színére!

Amit a fentiekben a szőnyegekről elmondtuk, az nagyrészt a függönyökre is igaz. A műanyaghatású, nejlon és egyéb olcsó verziók messziről kiszúrhatóak, és az exkluzív otthon megteremtésébe nem férnek bele. Egy szobában a textíliák minősége, színe, anyaga nagyon meghatározó, ezért érdemes erről is gondoskodnod! 

Kerüld az olcsó dekorációs elemeket!

Otthondekorációval Dunát lehet rekeszteni, azonban óvatosan kell bánni ezekkel a termékekkel. Itt nem azt mondjuk, hogy csillagászati összegért kell minden egyes gyertyatartót beszerezned, de a sablonos termékek, vagy éppen a már-már gagyinak mondható silány dekorációs elemek többet ártanak, mint használnak. 

hirdetes


A lakberendezésben ráadásul érvényesül a kevesebb néha több elve is, ezért inkább szerezz be néhány drágább, de minőségi dekort, mint sok olcsóbb, kevésbé exkluzív darabot! 

Fordíts különös figyelmet otthonod illatára!

A luxus érzete nem csak a kinézeten, de az illaton is nagyban múlik. Biztosan Te is észrevetted már például, hogy a high-end boltokban mindig káprázatos illat uralkodik… Nos, erre otthonodba is érdemes odafigyelni. Az egyszerű illatosítókat érdemes elkerülni, és vagy a luxustermékekkel foglalkozó boltok kínálatában keresgélni, vagy egy-két ultrahangos párásítóval elérni a kívánt hatást! 


Ha nem szeretnél mindig foglalkozni ezzel, érdemes időzíthető illatosító készülékeket vásárolnod, hiszen így mindig varázslatos illat lehet otthonodban!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes