notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Győzödj meg róla, hogy kik lettek 2020-ban a top 10 legsármosabb férfi!

hirdetes

Ezek a férfiak a legsármosabbak a világon! Top 10 legsármosabb férfi a világon!

Bettina

Gyakran mondják, hogy ezek a férfiak a Marsról származnak, ami nem is meglepő, hiszen a Mars egy gyönyörű bolygó.  Ezeket a férfiakat nem gyönyörűnek neveznék, de sokkal inkább egytől egyig mindegyiket nagyon jóképűnek. Ezekből az ismert férfiakból áll 2020-ban a Top 10 legsármosabb férfi lista!

2020 legsármosabb férfijai

10. Chris Evans



 Vitát kelt a rajongók között a kérdés, hogy ki a leghelyesebb bosszúálló? Nem egyszerű kérdés válaszolni arra, hogy melyik a leghelyesebb Chris. Chris Pratt, Chris Evans és Chris Hemsworth között választani olyan, mint az alma és narancs között. Hemsworth férfias szőke vonásait mindenképpen érdemes felsorolni, mint ahogy Chris Pratt-nek a pimasz stílusát a ksifiús és bájos külsejével.  Mégis Chris Evans nyerte el a tizedik helyezést a legsármosabb férfiak listájában, csodálatos kék szeme és szexi külseje minden női szemet magára vonz és ezt a sármos megjelenést sűrűn külömböző frizurákkal változtatja. Tehát a válasz arra, hogy ki a leghelyesebb bosszúálló, határozottan az a férfi akiért a nők őrjöngenek: Chris Evans

Chris Evans

9. Bradley Cooper

Bradley minimum annyira sármos mint Ryan Gosling, ragyogó kék szeme és mosolya miatt. Szepelt a Másnaposok című filmben, ahol nemzetközi hírnévre tett szert, ezzel meghódítva az összes női szívet a föld nevű bolygón és az sem kizárt, hogy azon túl is… Ami kifejezetten vonzóvá teszi még a tökéletes külsőn kívül Bradley-t, hogy több nyelven is beszéls és ezek között ott van a romantikus francia is. És hölgyeim, ha azt hittétek, hogy több újdonságot nem rejteget magában, akkor tévedtek, hiszen Bradley Copper nagyszerűen mozog a konyhában is! Bradley 1999 óta nagyon keményen dolgozik, hogy sikereket érjen el a szakmájában és egyre felfelé törekvő karrierjén ez meg is látszik. Ő az egyik legsikeresebb színész a világon, szerepelt a “Szex és New York”-ban illetve ő a főszereplője a nem is olyan régen megjelent “A Star is Born” című filmnek ami hatalmas elsöprő sikert aratott. Bradley Cooper maga a tökéletes férfi!

Bradley Cooper

​​​​​​​8. Henry Cavill

Henry, a brit színész nagyon népszerű lett a Man of Steel (2013), a Batman vs. Superman (2016), az Justice League (2017) és a The Witcher (2019) alatt. 2020-ban megjelent a Sherlock Holmes – Enola Holmes film, amiben szintén nem okozott csalódást. Henry nagy hírnevet szerzett a médiában, mint Superman a DC Extended Universe-ben. Nemrégiben a Mission: Impossible – Fallout-ban szerepelt, mint August Walker, az Ethan’s Special Activities Division CIA-s bérgyilkosa, aki a csapatának a nyomonkövetéséért volt felelős. Henry sem lóg ki a sorból, számtalan női szív dobbanásáért felelős. 

hirdetes

Henry Cavill

​​​​​​​

​​​​​​​7. David Beckham

David soha nem fog kiesni ebből a listából. Mindig benne volt a legsármosabb férfiak között és valószínűleg ebben benne is ragadt. A nemzetközileg elismert angol élvonalbeli labdarugó, David Beckham egy magazinban a “Legszexibb élő ember” nevet kapta. Azt mind tudjuk róla, hogy David Backham 4 gyermke apja, férj, focista, divattervező és Victoria Beckham a szerencsés nő mellette. David szerepelt az Adidas és a Pepsi reklámjában, illetve a Giorgio Armani fehérnemű modellje.  Elég ironikus, hogy maga David soha nem gondolt úgy magára mint egy “vonzó, szexi személy”.David Beckham-et a világ a legpiacképesebb sportjátékosaként ismeri el.  2020-ban töltötte a 45. életévét és nők milliója van oda érte mai napig. 

David Beckham

​​​​​​​6. Idris Elba

Idris Elba-tól parázslik rengeteg magazin. Miért rajonganak érte annyian? Amerikai filmsztár, fitt és szexi, karakteres arca és erős állkapcsa mégvonzóbbá teszi azokat az édes szemeket és a brit akcentusa imádnivaló. 

Idris Elba

​​​​​​​5. Zac Efron

hirdetes

Több mint egy évtizede, hogy a világ belezúgott az egyik legdögösebb férfiba, Zac Efron-ba. Zac ekkor dicsőséges éveket élt, és azóta sincs ez másképp. Tizenéves lányok bolondultak Zac Efron-ért mikor elindult a High School Musical filmsorozat és robbanás szerűen lett a fiatal színészből a legismertebb szinész a világon. Amellett, hogy eszméletlenül jól néz ki, jól énekel és a táncban is bebizonyította, hogy akár kosárlabdával a kezében és pattogtatva sem ismer lehetetlent. A most 30 éves csillag, aki egy kifinomult színész lett bebiztosította a helyét a legsármosabb férfiak közé. Erről gondoskodott a Baywatch-ban, arc és fizikai tökéletességként lehet emlegetni. 

Zac Efron

​​​​​​​4. Hrithik Roshan

Hrithik Roshan híres filmszínész, az indiai filmipar egyik legismertebb alakja, rendszeresen kap új kihívásokat jelentő szerepeket. Roshan egy genetikailag megáldott férfi, nagyon magas, fitness modell test és egy bájos személyiség kapcsolódik a tökéletes külsőhöz. Viszont nem csak a tökéletes külseje miatt vállt ennyire sikeressé, világszínvonalú táncos és néhány táncmozdulata teljesen őrületes. Fontos megemlíteni, hogy az egész listán az ő teste szerepel az első helyen, nincs még egy ilyen aprólékosan kidolgozott test mint az övé. 

Hrithik Roshan

​​​​​​​3. Tom Cruise

Tom-ról mindenki tudja, hogy egy elismert és nagyszerű színész és film producer.  Tom gyakran szerepel a listák legtején, akkor ha a legvonzóbb férfiakról írnak, itt mégis kicsit lecsúszott a lista tetejéről, de még így is határozottan benne van. Tom 58 éves, de mai napig őrületesen vonzó férfi a kicsit hideg tekintetével és megjelenésével. Nők szerte a világon bolondulnak érte, az ő határozott személyiségéért és sármos mosolyáért. 

Tom Cruise​​​​​​​​​​​​

​​​​​​

​2. Brad Pitt

​​​​​​​Mind szokásos értelemben és mind tudományos értelemben Brad Pitt a szinonimája a tökéletes férfi szónak. Brad megnyerte 1995-ben és 2000-ben a legszexibb élő férfi címet. Brad-et és ex feleségét, amerika legjobb színésznőjét Angeline Jolie-t nevezték a tökéletes párnak. Az arca és a teste tökéletes, gyönyörű szemei vannak, szép séles mosolya. Brad mindig nagyon jól néz ki és soha nem mondhattuk rá, hogy túl sok lenne. Ő mindig a tökéletes. 

Brad Pitt

​​​​​​​

​​​​​​​1. Robert Pattinson

Robert Pattinson-t nevezték 2020-ban, mint a legjobbképű férfi a világon, miután tudományosan megállapította az arc plasztikai sebész Dr. Julian De Silva, hogy mi teszi ki a “tökéletes arcot”. A szemeinek, az ajkának, az orrának és az állkapcsának szélessége és mérete mind tökéletes arányban helyezkedik el az arcán, minden pici apró része tökéletesen illeszkedik. Nincs benne hiba. Lehet, hogy az éles arcvonásai miatt, esetleg titokzatos szeme, vagy talán a gótikus vámpíros varázsa miatt minden tizenéves lány és felnőtt nő fantáziája is megvadul.

Robert Pattinson

Remélem tetszett amit láttál és örömmel olvastad végig a világ legsármosabb férfiait. ​​​​​​​

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes