notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Így tartsd meg a pasid örökre!

hirdetes

Ezért fogja a pasid azt gondolni, hogy te vagy neki a tökéletes nő!

Bettina

Szeretnéd, hogy a pasid veled maradjon egy életen át? Ezekre figyelj oda, hogy kitartson melletted és te lehess neki a tökéletes nő!

így lehetsz te a tökéletes nő

Nem gond egy kis kupi

Elvileg a zsenik átlátnak a káoszon, ami bizony azt támasztja alá, hogy a legtöbb férfi igen magas és értékes képességgel lett megáldva, hogy a legnagyobb káoszon is átlátnak, mivel a legtöbb nem igen figyel oda, hogy mindig rend legyen körülötte, de őket ez nem zavarja. Természetesen nem a te feladatod, hogy mindig mindent elpakolj utána, de amikor olyan apróságokról van szó, hogy lepakolni az asztalt étkezés után, akkor azt egy lány csinálja csak meg. De ha azt látod, hogy nem jó helyre tette le a pulcsit, vagy ott hagyta az előszoba közepén a cipőjét, akkor azt te is egy mozdulattal helyre tudod tenni, igazítani és nem szükséges egyből megjegyezni, hogy miért nem a helyére tette. Egy kis hanyagság még nem a világ vége. 

Pasis este? “ Érezd jól magad! ”

Ne akard szabályozni, hogy mit csinálhat. Ez az egyik legrosszabb tulajdonságuk a nőknek, hogy amikor a pasik azt mondják, hogy “pasis este” akkor mindent mögé képzelnek. Ilyenkor tényleg csak fiúk vannak, tényleg csak játszanak, tényleg csak együtt piálgatnak és jól érzik magukat. Ha a pasikkal elmennek valahova, akkor nem azért megy el, hogy megcsaljon téged, hiszen azt napközben is megteheti, ha akarja, nem kell hozzá estének lennie. Te is szeretsz a barátnőiddel lenni, neki is kijár, hogy a srácokkal legyen.

hirdetes

Megvan a saját életed nélküle is

Találd fel magad nélküle is. Ne akarj mindig rajta lógni, engedd, hogy levegőhöz jusson, hogy csinálhassa a saját dolgait egyedül is. Ne hívd fel  5 perccel azután, hogy elmentél tőle, ne hívogasd óránként. Ne feledkezz meg a barátaidról, ne feledkezz meg a családtagjaidról és a hobbidról sem. 

Nem kutakodsz

Sem a naplójában, sem a határidőnaptárában, sem a telefonjában, sem semmijében. Az az ő élete, az ő múltja nem a tied, neked semmi közöd hozzá, ahogy neki sem a tiedhez. Tartsd tiszteletben, ne csinálj olyat, aminek fordítva nem örülnél. Ne féltékenykedj, ne adj okot arra, hogy kellemetlen helyzetbe hozd magad és bízz meg benne, hiszen minden kapcsolat alapja a bizalomra épül!

hirdetes

Nem beszélsz folyton a jövőtökről

Minden párkapcsolatban elérkezik a megfelelő időben a pillanat, amikor megbeszélik, hogy akkor hogyan tovább. Mindennek eljön a maga ideje, ezeket a beszélgetéseket ne sürgesd. Nagyon ilyesztő egy férfinak, ha te mindent egyszerre megkérdezel; Mikor akarsz gyerek? Mikor akarsz esküvőt? Mikor akarsz közös házat? stb. Ezt ne...

Önmagad vagy mellette

Mindenki olyan kapcsolatra vágyik, ahol a párja mellett őszinte tud lenni, önmagát tudja adni, és mindenki olyan kapcsolatra vágyik, ahol ezt a párja viszonozza is. Ezért érdemes már az elején önmagad adnod, ne próbálj felvenni egy szerepet, mert abból csak rossz sülhet ki és te sem fogod élvezni, hiszen az nem te vagy. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes