notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nézd meg, hogy miért megy tönkre mostanában annyi kapcsolat!

hirdetes

Ezért megy tönkre mostanában annyi párkapcsolat!

helloladies.hu

Egyre többen válnak el az utóbbi időben, és egyre több kapcsolat megy tönkre manapság. Nézd meg, hogy valójában miért történik meg ez!

Nézd meg, hogy miért megy tönkre mostanában annyi kapcsolat!

Sajnos az utóbbi időben egyre több házasrá válik egymás ellenségeivé: elfelejtik azt, hogy miért is házasodtak össze, és csak arra vágynak, hogy végre lezárják a kapcsolatukat.
Egy ilyen kapcsolatban mindkét fél hibázik, nem lehet azt mondani, hogy csak az egyikük az oka annak, hogy elmúlt a szerelem. A  női oldalról vizsgáljuk meg a történéseket, megnézheted, hogy mit tegyen és mit ne egy férfi, ha boldog párkapcsolatban szeretne élni!

1. A lélek fontossága


A nő a lelkén keresztül lélegzik. Még, ha nehéz napja is volt a férjnek, semmibe nem kerül hazamenni, megölelni, és egy puszit adni a feleségnek. Egy nő ettől kivirágzik, és szeretettnek érzi magát. Ha a férfi nem figyelmes, és kedves a nővel, a nő fölöslegesnek, csúnyának, és elhanyagoltnak érzi magát.

hirdetes

2. A törődés is nagyon fontos egy nő számára.


A nők mindig dicsérik, és elismerik a férfiakat, hiszen tudják, hogy ez menyire fontos számukra. Viszont nekik is épp ugyanúgy szükségük van a törődésre, gondoskodásra. Attól boldogak, ha megdicsérik a főztjüket, a frizurájukat, elmondják nekik, hogy mennyire jó anyák, és feleségek.


3. A romantika fontossága


hirdetes
A nők szeretik felidézni a kezdetek-kezdetét, a romantikus pillanatokat, az első csókot, az esküvőt. A bókok, a virágok, az, hogy ha egy férfi előre engedi őket az ajtóban, mind-mind boldogsággal tölti el a lelküket. A romantikától a nők lelke kivirágzik, és ők maguk is sokkal ragyogóbbak lesznek.

4. Felesleges kritika


A kritika kétféle lehet: építő, és romboló hatású. A kapcsolatok elején nincsenek elvárások, csak rózsaszín köd, azonban az évek múlásával egyre több kritika éri mindkét felet. A nő pedig egy idő után örökké elégedetlen, és sírós házisárkánnyá változik. Próbáljuk meg kiiktatni a kritikát, és fölösleges negatív kritizálást az életünkből.

5. Szövetkezés


Egyik férfi sem szereti, ha felesége eléggé jóban van valamelyik férfi kollégájával, vagy barátnőivel szövetkezik a háta mögött. Mindkét eset azt jelentheti, hogy valami baj van a kapcsolatukkal. A nő elégedetlenségét, egy harmadik féllel osztja meg, beszéli ki.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Család Érdekességek Párkapcsolat Tanács