notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mit viseljünk 50 év felett? 6+1 tuti tipp, hogy 50 felett is dögös legyél!

hirdetes

Mit viseljünk 50 év felett? 6+1 tuti tipp, hogy 50 felett is dögös legyél!

Silkó Noémi

Fontos, hogy ne szégyelljük az öregedést, vállaljuk fel és legyünk büszkék a korunkra. Sok esetben találkozunk vele, de legfőképp a sztárok esetében látványos, hogy azok, akik elfogadják az öregedést és nem vetik alá magukat millió kezelésnek, hogy fiatalabbnak tűnjenek azok idővel, sokkal jobban néznek ki, de az is biztos, hogy nem lesznek legalább felismerhetetlenek. Minden korosztálynak megvannak az öltözködésére, stílusra vonatkozó, amolyan íratlan szabályai, hogy mit viselhet, és mi az, ami már ciki lehet abban a korban. Íme, néhány tipp, hogy lehetsz te is divatos 50 fölött is.

Divat 50 év felett 6+1 tipp

#1: Színek

Ilyenkor érdemesebb megválni a túl színes, tarkabarka kislányos ruhadarabjainktól, és érdemes az egyszerűbb, letisztultabb árnyalatokat választani, a legjobbak a föld színei. Nagyon közkedveltek ilyenkor az olyan halványabb színek, mint a drapp, világos barba, vagy éppen a halványzöld. Nyilván nem árt egy-két színesebb darab is a nyári időszakra, de a hétköznapokra ezek a színek a tuti befutók, amelyek a legelőnyösebben állnak ennek a korosztálynak.

#2: Alapdarabok

Érdemes megtartani az eddigiekben is viselt olyan darabokat, amik bármikor jól jöhetnek, ha hirtelen menni akarunk valahova. Ilyenek például a farmer, a kis fekete top, atléták. Ezeket sem kell mellőzni a ruhatárunkból egyszerűen csak oda kell figyelnünk arra, hogy hogyan is viseljük ezeket. Mindig a testalkatunkhoz megfelelőek legyenek, nem biztos, hogy ebben a korban ugyanolyan jól fog állni a szaggatott vagy díszes farmer, mint 20 évvel ezelőtt. A topokat is érdemes most már leginkább télen pólók alá venni, és nyáron inkább a rövid ujjú fazont választani, hiszen az sem melegebb, mégis jobban passzol az életstílusunkhoz.

hirdetes

#3: Minták

hirdetes

Érdemes odafigyelni ezekre is. Amíg fiatalabb korunkban nem vagyunk odáig annyira a mintás darabokért, ebben a korban már rájövünk, hogy egy alap szettet milyen jól feldobhat, kiemelhet egy mintás zakó, vagy póló. De fontos, hogy ezeket se vigyük túlzásba, hiszen tudjuk, hogy a kevesebb néha több. Ilyenkor egyre kedveltebbé válik a virágos minta, minden mennyiségben.

#4: Kiegészítők

Ilyenkor válnak legjobban hasznunkra a felmenőinktől örökölt ékszerek. Hiszen milyen szépen mutat a nagyi gyöngysora egy lenvászon nadrághoz például. De egy kisebb vagy akár nagyobb övvel, kalappal is feldobhatjuk a szettünket. Fülbevaló tekintetében pedig érdemes az egyszerűbbeket alkalmazni hosszú távon, hiszen a nagyobbak a súlyuk miatt húzhatják a fülünket, és idősebb korunkban már kevésbé rugalmas ehhez a bőrünk, és a keletkező nagyobb rés csúnya lehet.

További szuper tippek a következő oldalon, lapozz!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes