notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Féltékenység jelei, Ha egy férfi féltékeny, Ha túl féltékeny a barátod hagyd ott

hirdetes

Ilyen jelei vannak, ha egy férfi féltékeny

helloladies.hu

Nehéz úgy ápolni egy kapcsolatot, ha a férfi gyakran negatív. Fel kell ismerned a féltékenység jeleit és kontrollálni, amilyen hamar csak lehet, mert a féltékenység nem csak annyiban merül ki, hogy nem hagyja, hogy más férfiak közelében légy, a mindennapokra is rányomja bélyegét. Ne áldozz túl sok időt egy olyan kapcsolatra, ami nem produktív. Ha az alábbi tíz viselkedésmintát felismered, lehet, hogy jobban jársz, ha inkább keresel valaki mást.

A te pasid is féltékeny?

10 jel, hogy a pasi sokkal féltékenyebb, mint kellene

 

Nem hív, ír, vagy válaszol, amikor a barátnőiddel vagy.


Ő így mutatja ki, a sértettségét, neheztelését amiatt az idő miatt, amit másokkal töltesz, nem pedig vele. Ha ő nem boldog, akkor azt akarja, hogy te se legyél az. Nagyon megterhelő érezni, hogy kizár ilyenkor, holott pont azért mentél el, hogy jól érezd magad és kikapcsolódj, nincs joga ahhoz, hogy tönkre tegye ezt, egyszerűen elfogadhatatlan.


Nem ismeri be, hogy féltékeny, de visszatartja a szeretetet.


Időnként elutasítja a közelségedet, főleg miután veszekedést kezdeményezett. Olyan érzés, mintha kétszer kellene megfizetned a viselkedése miatt ahelyett, hogy vállalná a felelősséget a tetteiért.

hirdetes


Gyakran áll elő kifogásokkal, amiért nem mozdultok ki.


Nem visz el sehova, ahol fennáll a lehetőség, hogy egyedülálló férfiak figyelmét magadra vond. Ha van valami, amit nem akar veled csinálni, akkor csináld meg egyedül. Ne hagyd, hogy visszatartson, és később megbánd, hogy kihagytad azokat a dolgokat, amik boldoggá tettek volna. Te vagy az egyetlen, aki eldöntheti milyen életet akar élni.


Ott hagy téged, ha egy másik férfival beszélgetsz


Ha elmentek egy étterembe, klubba, vagy csak kiültök a barátokkal, és meglátja, hogy egy férfival beszélgetsz teljesen kiakad. Még csak esélyt sem ad rá, hogy elmagyarázd, hogy egy rég nem látott barát, vagy egy egyetemi csoporttárs, ahogy meglátja, hogy mással beszélgetsz ott hagy téged.

hirdetes


Ő akarja meghatározni mindkettőtök hangulatát.


Keményen dolgozik hogy megtervezze, hogyan irányíthat ő, és szabotálja azokat a dolgokat, amiket nem akar csinálni. Ha jó kedve van, elvárja tőled ugyanezt. Ha rossz kedve van, akkor pedig tőled is azt várja, hogy pocsékul érezd magad. Neked pedig szinte nincs is semmilyen beleszólásod, hogy hogyan töltitek együtt az időtöket, mert ő irányít.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Átalakítás Csajos Érdekességek Fejlesztő Férfi Párkapcsolat Randi Szerelem Tanács