Ilyen lesz az életed a különböző csillagjegyű férfiak mellett!

Amelyik hónapban született a férfi, olyan lesz az életed vele!

helloladies.hu
Ilyen lesz az életed a különböző csillagjegyű férfiak mellett!

Júniusban született férfi

Nehezen viseli, ha mások tanácsokat adnak neki, úgy érzi sok mindent ő tud a legjobban. Diplomatikus és tisztelettudó. Minden érdekli, ami a világban történik. Azonban nehezen viseli a kritikát és néha kiborítóan aggodalmaskodó. Ezzel szemben viszont orvoshoz nem szívesen megy. Kedves és megértő személyiség, türelmes, ezért nagyon jól bánik a családjával. A szeretteire nagyon vigyáz, számára a család a legfontosabb és ezt ki is mutatja. Jó férj lesz belőle.

 

Júliusban született férfi


Nyugodt, türelmes és nagyon figyel a családjára. A szerelem és a család a legfontosabb a számára. Nem barátkozós típus, általában csak kevés embert enged magához közel. A munka tekintetében a céljaiért képes harcolni, mindent megtesz azért, hogy a családjának mindent megadjon. Általában nagyon békés és kedves, de mikor rossz napja van, néha olyasmit mond, amit nem is gondol komolyan. Örül a párja és a családja sikereinek. Nagylelkű és nagyon kedves ember, jó férj lesz belőle!

 

Augusztusban született férfi

Megfontolt és jól öltözött. Számára nagyon fontos a külső, de ez ne tévesszen meg, nem ez alapján ítél. Erős akaratú, hajlandó küzdeni az álmaiért. Semmit nem szeret elhamarkodni, ezért napokig gondolkodik a fontos döntéseken. Jó férj és apa válik belőle. Azonban néha túlságosan aggodalmaskodó, ő az aki kiköti, hogy mikorra érjen haza a gyerek és a kapuban fogja várni. Nagyon dolgos, de nem hagyja, hogy a munka uralja az életét, számára fontos, hogy minél több időt töltsön a családjával.

 

Szeptemberben született férfi


Jó ember, de néha nagyon makacs. Kedves és vidám. A hangulata elég ingadozó, egyik percben még nevet, a másikban már dühös és a környezet általában nem is érti mi történt. Hamar megnyugszik, de nagyon meg tudja sérteni a szeretteit, amikor ideges. Szerető apa és férj. Fontosnak tartja, hogy a gyereki boldogak legyenek, de nagyon szigorú. A szabadidejében szívesen leül a heverőre és tévézget, de nem lusta, csak számára ez jelenti a kikapcsolódást. Boldog életed lesz vele, ha türelmes és megértő vagy, amikor rossz napja van.

 

 

Októberben született férfi


Nagyon nehezen fogadja el az új dolgokat, ezért őt nehéz rávenni, hogy kipróbáljon egy új ételt, vagy bármi mást, ami számára ismeretlen. Szereti a megszokott életét, nem szívesen változtat. Nyugodt és kedves ember, de ha megsértik, akkor nagyon lobbanékony. Nagyon tud csipkelődni, de csak akkor, ha kihozzák a béketűréséből. A családja fontos a számára, de kissé önző személyiség. Szeret időt szánni magára, ezért ne lepődj meg, ha nem törődik veled, amikor éppen meccs van a tévében. Azonban nagyon megbízható és dolgos ember.

 

Novemberben született férfi


Diplomatikus és átgondolt ember, de nagyon makacs. A munkájára odafigyel és jól is csinálja amit csinál. Az új dolgok érdeklik, szeret mindent felfedezni, ezért néha előtérbe helyezi magát. A családja nagyon fontos a számára, de ő egy szabad egyéniség, aki mindent fel akar fedezni. Ha megérted és elfogadod, akkor boldog lehetsz vele, de nem tipikusan férjnek való. Nem akar ő önző lenni, megpróbál megfelelni a családjának, de ez nehezen megy. A gyerekeit azonban nagyon szereti, még akkor is, ha azt nem mindig mutatja ki nekik.

 

Decemberben született férfi


Nagyon dolgos és fontos számára, hogy elérje a céljait. Kedves és hűséges típus. Mindent megtesz a családjáért, folyton azért dolgozik, hogy boldoggá tegye őket. Akkor érzi jól magát, ha a szerettei boldogak. Nyugodt, vidám és boldog életre vágyik. A szerelme nagyon fontos a számára, megértő ember, akire mindig lehet számítani. A legszívesebben a gyermekeivel tölti a szabadidejét. Boldog életed lesz vele, ha te is arra vágysz, amire ő és azon fáradozol, hogy mindenetek meglegyen.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Család Érdekességek